- 7 Nisan 2024
- 13
- 1
- 1
- Konu Sahibi derindeniz3407
Sebebini ben bilemem. Ancak yapmadığıni ara verdiğini biliyorum.Neden yapmıyorki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sebebini ben bilemem. Ancak yapmadığıni ara verdiğini biliyorum.Neden yapmıyorki
Siz ameliyatı tam olarak ne zaman oldunuz mesajlarinizda bir iki ay oldu demişsiniz,nisan ayındaki mesajlarınızda bir sene oldu yazmişsinizEmel hanım ücretsiz yapıyor ama özele filan geçer bence yakında
Tamamen iyileşti hiç ameliyat olmamış gibiAgrilariniz gectimi
Cok iyi bende biraz enfeksiyonum vardi ilac verdi dikislerim biraz agriyorTamamen iyileşti hiç ameliyat olmamış gibi
Yeni mi oldunuzCok iyi bende biraz enfeksiyonum vardi ilac verdi dikislerim biraz agriyor
Merhaba. Geçmiş olsun öncelikle. Spinal anesteziyle mi oldunuz. Anestezi bir sıkıntı yarattı mı. Bir de yatış saat kaçta yapılıyor sabah erkenden mi gece mi. Son olarak ameliyatı olup kendimize geldikten sonra akşam çıkabilecek durumda mıydınız. Kalmasak evde kendimiz idare edebilir miyiz. Son olarak kaç gün gün sonra tam olarak eski halinize dönüp iş yapacak duruma geldiniz acaba. Yani sizin kombine bi işlem olmus ama ben sadece labioplasti düşünüyorum. Şimdiden çok teşekkür ederimBende 12 gun oldu olali munire sena hocaya yarin kontrolum var bakalim labioblasti perinoplasti ve klitoroplasti oldum sorularinizi cevaplayabilirim
Mehraba bende sena hocaya ameliyat olmak istiyorum ama kararsız kaldım görüntü nasıl oldu acaba dümdüz bir görüntü mü var klitorise de müdahele edilmiş benimde edilecek hissizlik olmamıştır inşaAllah görüntü gerçekten çok çok iyi mi hangi yöntemle yapıldı acaba kama ve düz kesi ile yapılan yöntemler iyi olmuyor diyorlar sizinki nasıl oldu görüntü gerçekten dümdüz çok çok iyi mi cevaplarsanız sevinirimSena hanıma ameliyat oldum yani ameliyat gününden bi gün önce yatış yapılıyor ama ameliyat dan sonra bilemiyorum
Yöntemleri bilmiyorum ben estetik kaygısıyla değil enfeksiyon ve mantar problemiyle gitmiştim. 3 aydır hiç bi şekilde enfeksiyon vs. Yaşamadım. Görüntü olarak her türlü ilk halinden daha daha iyi tabiiiki.Mehraba bende sena hocaya ameliyat olmak istiyorum ama kararsız kaldım görüntü nasıl oldu acaba dümdüz bir görüntü mü var klitorise de müdahele edilmiş benimde edilecek hissizlik olmamıştır inşaAllah görüntü gerçekten çok çok iyi mi hangi yöntemle yapıldı acaba kama ve düz kesi ile yapılan yöntemler iyi olmuyor diyorlar sizinki nasıl oldu görüntü gerçekten dümdüz çok çok iyi mi cevaplarsanız sevinirim
Merhaba ameliyatı kime oldunuz acaba bir de tuba korkmaz varmış o iyi dediler biliyor musunuz nasol bir doktor ya da bilen biri yardımcı olabilir miMerhabalar. Labioplasti ameliyatı için
Ankara etimesgut şehit sait ertürk hastanesi'ndeki münire sena kaya ceylan ve emel keleştemur bu iki doktordan hangisini önerirsiniz? Karar vermekte güçlük çekiyorum.
İzmirde özel düşünürseniz zeynep korkmazdan memnun olan çok kişi var. Ben de ankaradayım tam tersi tabi devlet yine önceliğim ama ben de randevu bulamıyorummerhabalar öğrenciyim izmirden bu doktorlara gitmek istiyorum bazıları ameliyatı bırakmış demişsiniz bir güncelleme var mı? ve nasılsınız memnun musunuz