- 21 Aralık 2022
- 38
- 8
- 30
- Konu Sahibi beyazmelek71
Ankara'da tüp bebek tedavisi için yer arıyorum hem doktor olarak hem de labaratuvar olarak en iyi yer neresi tavsiyelerinizi ve tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben değil ama arkadaşım gitti , memorial hastanesi Dr Aygül Demirol, araştırın istersenizAnkara'da tüp bebek tedavisi için yer arıyorum hem doktor olarak hem de labaratuvar olarak en iyi yer neresi tavsiyelerinizi ve tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim
Çok teşekkürler yorumunuz için Prof. Dr. Aygül Demirol araştırdığım ve bende iyi izlenim bırakan bir doktor. Aklımda birkaç isim var onlardan biriBen değil ama arkadaşım gitti , memorial hastanesi Dr Aygül Demirol, araştırın isterseniz
Yorumunuz için teşekkürler. İlk defa duyduğum bir doktor araştıracağım inşallahAnatolia Tüp Bebek Merkezi Ankara Cankaya
Dr. Mehtap Polat siddetle tavsiye ederim hemsireler olsun laboratuvar olsun tertemiz ve cok ilgililer
Tolga-Selen ecemis Ecemis klinikAnkara'da tüp bebek tedavisi için yer arıyorum hem doktor olarak hem de labaratuvar olarak en iyi yer neresi tavsiyelerinizi ve tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim
Yorumunuz için teşekkürler Berfu Hoca aklımda olan isimlerden biri diğer doktorları araştiracagimTolga-Selen ecemis Ecemis klinik
Berfu demir bahceci
Alife
Sizdeki sorun neydi??Yorumunuz için teşekkürler Berfu Hoca aklımda olan isimlerden biri diğer doktorları araştiracagim
Opudan 2 gece önce vurduruyolar iğneyi genelde en doğrusu doktorunuza sormak iki kez opu oldum 2sinde de 2 gece önce yaptırdılar çatlatma iğnesiniMerhaba bir sorum olacak ama bilen cevap yazabilir mi benim icin oldukca onemlide. Ben bahceci berfu hanimda tedavi goruyorum bu hafta opu yapacak insallah. Ama ondan once oxotide diye bir igne verdi carsamba gunu de dahil o igneyi vuracagim. Sizce carsamba gunu gecesi mi catlatma ignesini yaptirir yoksa persembe gecesi mi ?
Sizdeki sorun neydi??
Merhaba bir sorum olacak ama bilen cevap yazabilir mi benim icin oldukca onemlide. Ben bahceci berfu hanimda tedavi goruyorum bu hafta opu yapacak insallah. Ama ondan once oxotide diye bir igne verdi carsamba gunu de dahil o igneyi vuracagim. Sizce carsamba gunu gecesi mi catlatma ignesini yaptirir yoksa persembe gecesi mi
O zaman kesinlikle alife.. çunku embriyolog ve lab çok iyi. Semra sertyel embriyolog, ve spermleri cok iyi inceleyerek seçiyor.. bir arkadasimin cok agir erk faktoru vardi, 6 kez baska merkezlerde denedi ve su an hamile alife ta kalan embriyosu bile kaldı... Zatren oraya gelen cogu hasta azospermli..Erkek faktörü sperm sayısı düşük
Yok transfer olmadim dondurduk embriyolari cunku benim bir onceki gebelik dis gebelik oldugu icin sol tupte hidroselpenks olusmus o yuzden once laparoskopi ile tupum ya alincak ya baglanicak cunku rahme akma yapiyor ve bebegin tutunmasini engelliyormus bu durum. Bu islemler btsin daha sonra transfer olacagim. Berfu hanima gelince mukemmel bir doktor herseyle kendi ilgileniyor cok kibar ve nazik ayrica samimi cok seviyorum kendisini ve guvenimde tam.İnşallah guzel haberler alırsınız transferiniz gerçekleşmistir sanirim. yorumu yeni gördüm çatlatma iğnesi ile opu arasında belli bir saat oluyor zaten doktorunuz onu hesaplayıp tam saatini söylüyor. Operasyonunuz nasıl geçti Berfu Hocayi bnde düşünüyorum inşallah, izleniminizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim
Merhabalar aynı sorun bizde de mevcut, bende ankarayı düşünüyorum erkek faktörlü olduğu için labararuvar cok önemli diyorlar bende yeni arastrıyorum bahceci için alife dediğiniz kişi ad soyad nedir bir de ücretler nasıl ayrıca transfer öncesi sonra acı durumları nasıl oluyor cok sorum var bunla alakalıErkek faktörü sperm sayısı düşük
C Cemreww bu konuda yardmci olck kisi sensin...Merhabalar aynı sorun bizde de mevcut, bende ankarayı düşünüyorum erkek faktörlü olduğu için labararuvar cok önemli diyorlar bende yeni arastrıyorum bahceci için alife dediğiniz kişi ad soyad nedir bir de ücretler nasıl ayrıca transfer öncesi sonra acı durumları nasıl oluyor cok sorum var bunla alakalı
Çok zor durumdayız yeni öğrendik 4aydır esim klomen ve bitkisel takviye kullanıyor hiç artmadı sperm sayısı, erkek faktörlü tüp bebek için hangi doktor hangi sehir bana yardım da yardım edin :/