Ankara Düğün Mekanları ve Fiyatları 2012-2013

herkese merhebalar...

düğün salonu bakma aşamasında buradan bir çok bilgi edinmiş ve önerileri değerlendirmiştim.

Daha sonra internetde araştırırken Amelda Düğün Salonuna rastladım yeni açılacakmış Haziran ayında. Burası ile anlaştık. Buradan önce Göksu'dan rezervasyonumuz vardı 3 gün içinde netleştirecektik yanlız bu salonu ve fiyatlarını görünce hemen 1 saat içinde sözleşmemizi imzaladık.

Yemekli olarak 300 kişi için 7 bin TL fiyata anlaştık salonları inanılmaz ferah ve içerisinde kolon olmayışı çok güzel. Çevresi batıkent,eryaman,elvankent,etimesgut,sincan,fatih civarında olanlar mutlaka bi baksınlar derim internet üzerinden proje resimleri var ve çok bişey anlaşılmıyo animasyonlardan inanılmaz lüks bir yer gidince bana hak verecekseniz bünyesinde 4 salon var ben pırlanta isimli salonu seçtim ama zümrüt salonu inanılmaz güzel. 400-500 kişi için. salon kapasiteleri 750 civarı bu arada.

bizimde 17 ağustosta yer aramakdan fenalık geldi heryer aynı siz kaça anlaşdınız ve kaç kişi herkese rüya gibi düğünler dilerim

cok gec kalmissiniz benim nisanlim bu isin icerisinde oldugu icin mayistan temmuz basina kadar ve ramazan sonundan eylulr kadar full dolular... nasil bir yer ariyorsunuz belki yardimci olabilirim

canım neresi bu banlaştıgınız yer tam benm aradıgım gibi bişey bulmuşsunuz :)

kızlar dikmen vadisinde düğün mekanı olarak kullanılanbır yer var mıdır kii??????????

Velo Wedding'in yemekli fiyatı nasıl acaba???

benim tavsiyem su mekan secerken herkesin rahat gelip ve gidebilecegi bi yer olmasi ki ozellikle alkol olacaksa buyuk ihtimalle cogu kisi cevirmeye yakalanir veya taksile gitmek isterler benim aklim misafirde kalmasin diye direk bu sekilde basladim mekan secmeye ve merkezde bi yer sectim. velo fiyatlari uygun diye biliyorum kalitesi orta ama uzakligi baya uzak gordion fln gectikten sonra. acik hava ve uygun bakiyorsaniz atli binicilik kulubu emekte guzel veya Buyukhanli park otel havuz basi.... mesafe sorun degil diyorsaniz kesinlikle bir cadde hare ve hasbahce bakin derim ikiside cok guzeller....

Yemekli, alkolsüz yer bakıyorum... Tarihten dolayı kapalı mekan arıyorum... Teşekkürler yorumun için...

Mrb... Spica'nın 2 tane salonu varmış, hangisinde yapacaksınız??? Acaba daha önce orda bir düğüne katıldınız mı, yorumlarınız nasıl???

merhabalar ben de ekim sonu kasım başı gibi evlenicem ama hala mekanda bir karara varamadık lütfen bana da yardımcı olur musunuz..??

Mrb... Spica'nın 2 tane salonu varmış, hangisinde yapacaksınız??? Acaba daha önce orda bir düğüne katıldınız mı, yorumlarınız nasıl???

ben aşağıdaki salonda yapacağım, diğer salonu bilmiyorum... daha önce iki arkadaşımın düğünü vardı, çok memnun kalmışlardı açıkçası... ben 2 kadeh limitli içkili yapacam düğünü, üst katı yeniden düzenliyorlardı, muhtemelen yapılmıştır su an..

Fazla detaya girmeden, görüştüğüm yerlerden aldığım fiyatları aşağı-yukarı yazıyorum.

Velo Wedding içkisiz, beyaz et menü için kişi başı 70 TL, kokteyl için 65 TL'den başlayan fiyatlar verdi. Alkollü menü yok, istenirse dışardan servis ediliyor. Dışarıdan orkestra kabul edilmiyor.

Crowne Plaza en ucuz menü için 75 TL + KDV fiyat verdi, süsleme vs dahil, müzik hariç. Alkolsüz istenirse - 10 TL, bahçe istenirse +10 TL.

Metropolitan Otel içkisiz kokteyl menü için 35 TL fiyat verdi. Süsleme, müzik-ses hariç, balayı odası dahil.

JW Marriot (yanlış hatırlamıyorsam) en ucuz menüsü 100 TL gibi bir fiyattan başlıyordu, fiyata dahil olmayan hizmetler de vardı. (Fiyat uçuk geldiği için pek irdelemedim). Dedeman da aynı şekilde.

Spica Plaza yemekli menüler için fiyatların 40 TL'den başladığını söyledi, verdiği menüler 55 TL'den başlıyordu. Bir de promosyonu vardı; gündüz düğünü, içkisiz-yemekli, 300 kişi 8.500 TL.

Ada Göksu beyaz et menü için 42 ya da 45 TL fiyat verdi, şu an emin olamadım ama ikisinden biri :)) Müzik dahil değil. Hiçbir şekilde içki servisi yok.

Şahhane'den uğraştıysam da net bir fiyat alamadım :))

Merhaba,

Gölbasinda Büyülü bahce diye bir mekan varmi$. Dügün mekani olarak nasil bir yer olur? Yemekleri mekanlari nasildir? Tecrübesi olan varmi aceba?

Te$ekkürler

merhaba, bız de 2014 hazıran ya da agustosunda düşünüyoruz ve ben kesinlikle açık havada olmasını istiyorum. köşk restoranın fotograflarına baktım ama lüks gibi biraz fazla. siz kaç kişilik düğünü ne kadara anlaşmıştınız? hangi yılda? teşekkürler şimdiden :)

Keçiörende açık hava bir yer var mı ?

evet var. altınpark ben sordum rıhtım 2013 için 9000 tl yemekli 400 kişi.
kuzenim de ankara ziraat fakültesi düğün salonunda yaptı 600 kişi 7000 tl civarı verdi.yemekli değildi kokteyl oldu.hemen keçiören fatih köprüsünün altı şirin bir yer

mükemmel bir düğün organize eden, çok titiz olan babamızın son 1 ayda yaklaşık 10-15 ziyaretine ve bitmeyen soru ve isteklerinin hepsine tek tek aynı özenle yanıt veren, bütün davetlilerin hayranlığını kazanan palmiye ailesine çok teşekkür ediyoruz. Hayatımızın en mutlu günlerinden birini gerçekten mükemmelleştirdiler. Ankarada ki düğün salonları arasında hatta otellerlede kıysalayınca bu kadar kaliteli olan ve fiyatları herkesin korktuğu kadar uçuk olmayan, düğünümüzden sonra yaklaşık 4 davetlenin bizimde düğünümüz var çok güzeldi orada yapmak istiyoruz diye bilgi almak için bizi aradığı, gerçekten çok güzel bir mekan. herşey için gerçekten çok teşekkürler.. Umarım tüm evlilik hayatımız palmiyedeki düğünümüz kadar güzel geçer..

Nasil bir dugun istediginize bagli Golan'i sakiiiin tercih etmeyin benden soylemesi gorusurken susleyip anlatiyorlar iyiki secmemisim ben orayi tesadufki aile dostumuzun kizi evlendi orada ve tercih etmedigime oyle bir sevindimki benden soylemesi... Park Otel cok profesyonel benim dugunum orada oldu. Vilayet Evleri muhkemel bi yer. Bu arada kucuk bir tavsiye genelde yerler paket seklinde sunuyorlar dugunleri calan grubu onceden dinleyin, grupla gorusup onlarin ses sistemiyle ilgili ve isiklarla ilgili fikirlerini alin.

Herkes çok pahalı yerleri düşünüp çok pahalı düğünler planlıyor.
Kendimi yalnız hissettim. Biz sevdiğimle beraber yapacağız her şeyi ve düğün gibi bence sadece konuşulması için yapılan bir eğlenceye bu kadar para dökmek yanlış. Nikah sonrası dostlarla gidip bir mekana yesek içsek eğlensek daha keyifli gibi geliyor bana.
Daha ucuz mekanlar bulursam ayrıntılı bir şekilde yazarım benim gibi düşünen varsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…