avenuede düğün yapacak arkadaş kaç kişi kaça anlaşdınız???
bizimde 17 ağustosta yer aramakdan fenalık geldi heryer aynı siz kaça anlaşdınız ve kaç kişi herkese rüya gibi düğünler dilerim
Arkadaşlar ya çok uçuk fiyatlara anlaşmışsınız biz bi yer bulduk büyük ihtimal orası ile anlaşıcaz 6 bin tl ye 300 kişi yemekli +süsleme fln dahil kır düğünü gk organizasyondu galiba yapan yer ya da gt olabilir. bence iyi araştırın 4 saat için 20 bin 30 bin çok fazla
En iyisi ben teklifini aldığım firmaları yazıyım size.BUnların içinde varsa ilgilendiğiniz gönderirirm
Akalın
Gölan
Çakıl Weeding
Aqua apple garden
duble tree otel
kronos
dedeman
Swiss otel
Göksu restaurant
Atlı spor klübü
Avenue
Köşk restaurant
Clup Mirador
Şahhane
Has bahçe
Stardust
Demora otel
Velo Weeddings
mydonose
Nizapark
Ck farabi
City otel
Cadde hare
Ramada plaza
benim tavsiyem su mekan secerken herkesin rahat gelip ve gidebilecegi bi yer olmasi ki ozellikle alkol olacaksa buyuk ihtimalle cogu kisi cevirmeye yakalanir veya taksile gitmek isterler benim aklim misafirde kalmasin diye direk bu sekilde basladim mekan secmeye ve merkezde bi yer sectim. velo fiyatlari uygun diye biliyorum kalitesi orta ama uzakligi baya uzak gordion fln gectikten sonra. acik hava ve uygun bakiyorsaniz atli binicilik kulubu emekte guzel veya Buyukhanli park otel havuz basi.... mesafe sorun degil diyorsaniz kesinlikle bir cadde hare ve hasbahce bakin derim ikiside cok guzeller....
kızlar bende 2013 eylül gelini olarak spica ile anlaştım, ankaranın girişinde bir yer , ankaranın girişindeki eskişehir yolundaki migrosun çaprazında bulunuyor...salon kolonlu ama her yerde büyük slaytlar var ordan izleyebiliyorlar, arkası dönük olanın en azından boynu ağrımaz diyerek düşündüm....çoğu yeri de gezdim... benim kuaför tavsiyelerine ihtiyacım var, esta kuaförü düşünüyorum...başka tavsiyesi olan var mı...
nerede bu dediğin yer canım? hem kır düğünü hem yemekli hem bu fiyata? şoktayım şuanda...
canım neresi bu banlaştıgınız yer tam benm aradıgım gibi bişey bulmuşsunuz :)[/QUOTneresi oldugunu öğrenen var mı? :)
Mrb... Spica'nın 2 tane salonu varmış, hangisinde yapacaksınız??? Acaba daha önce orda bir düğüne katıldınız mı, yorumlarınız nasıl???
canım benim düğünüm 8 eylülde köşk restaurantın terasında olmuştu.Ankara'daki nerdeyse bütün restaurantlarla çalışıyordum ama köşk gibisi yoktur.düğünüm rüya gibi oldu.gelen herkes salona hayran kaldı.işletme müdürü mehmet bey çok ilgilendi.şimdi bile gitsem hala düğünüm aklıma gelir gözlerim dolar.bütün çalışanlar çok iyidir.eğer bir sorun olursa seve seve cevaplarım
Keçiörende açık hava bir yer var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?