How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Ankara Düğün Mekanları ve Fiyatları 2012-2013

Nasil bir dugun istediginize bagli Golan'i sakiiiin tercih etmeyin benden soylemesi gorusurken susleyip anlatiyorlar iyiki secmemisim ben orayi tesadufki aile dostumuzun kizi evlendi orada ve tercih etmedigime oyle bir sevindimki benden soylemesi... Park Otel cok profesyonel benim dugunum orada oldu. Vilayet Evleri muhkemel bi yer. Bu arada kucuk bir tavsiye genelde yerler paket seklinde sunuyorlar dugunleri calan grubu onceden dinleyin, grupla gorusup onlarin ses sistemiyle ilgili ve isiklarla ilgili fikirlerini alin.

herkese merhaba,
biz de 2014 yazı için açık mekanda yemekli düğün düşünüyoruz. çok yer baktık açıkçası ama ya mekan güzel, fiyat uçuk ya da tam tersi işte. ankarada yaşamıyorum ben de maalesef, kısıtlı günüm var bulmak için. baktığım mekanları yazayım;
akalın,
gölan,
sturdust,
apple garden,
fenerbahçe tesisleri,
has bahçe,
vilayetler,
pembe köşk,
incek garden,
ama karar vermekte cok zorlanıyorum. kişi başı en fazla 60 civarı vermek istiyoruz. alkolü kendimiz alıcaz. sizin öneriniz var mı bunlar içinde veya dışında?(atlı spor, binicilik klubü, aqua apple, çakıl merak ettiklerim özellikle) yardımcı olursanız sevinirim.

herkese merhaba,
biz de 2014 yazı için açık mekanda yemekli düğün düşünüyoruz. çok yer baktık açıkçası ama ya mekan güzel, fiyat uçuk ya da tam tersi işte. ankarada yaşamıyorum ben de maalesef, kısıtlı günüm var bulmak için. baktığım mekanları yazayım;
akalın,
gölan,
sturdust,
apple garden,
fenerbahçe tesisleri,
has bahçe,
vilayetler,
pembe köşk,
incek garden,
ama karar vermekte cok zorlanıyorum. kişi başı en fazla 60 civarı vermek istiyoruz. alkolü kendimiz alıcaz. sizin öneriniz var mı bunlar içinde veya dışında?(atlı spor, binicilik klubü, aqua apple, çakıl merak ettiklerim özellikle) yardımcı olursanız sevinirim.

Herkes çok pahalı yerleri düşünüp çok pahalı düğünler planlıyor.
Kendimi yalnız hissettim. Biz sevdiğimle beraber yapacağız her şeyi ve düğün gibi bence sadece konuşulması için yapılan bir eğlenceye bu kadar para dökmek yanlış. Nikah sonrası dostlarla gidip bir mekana yesek içsek eğlensek daha keyifli gibi geliyor bana.
Daha ucuz mekanlar bulursam ayrıntılı bir şekilde yazarım benim gibi düşünen varsa.

Ben ve esimde sizin gibi dusunmustuk nikah paketi olan bir otelde 500 kisi agirlamak snrada 50 en yakin arkadaslarimizla bi yere gidip yemek yemek ama nerdeyse 3000 tl frk ediyordu eger dugun yapmak isteseydik... cok zor iknalarla esimi dugun icin zorladim tbi o da beni kirmadi. inanin hic pisman degiliz cunku dugun baska bisey oluyormus atmosferi farkli herseyi farkli eger ilk planimizi yapsaydik ozmn pisman olacagimizi anladik ve dugunun sonunda degdi dedik... evet insanlar soyle dusunuyor insanlari eglendirmeyi icirmeye mi para vercez valla her kurusuna degdi. hic bir destek almadan dugunumuzun a-z'ye evimizin esyalarini hepsini biz yaptik evet borca girdik bekledigimiz altin gelmedi (ki onalara guvenip yapmadik herseyi zaten) ama tam 3 ay oldu bugun ve hala dvd'yi izleyip guluyoruz... insan cidden bir kere evleniyor ve bunu guzel bir ani olarak yaratmak lazim. Sunuda eklemek isterim herkes genelde ramazanda dugun yapmak istemez ki herkes garip karsiladi bizimki oyle oldu diye ama ramazan ayinda daha uygun otel fiyatlari ve herkese iftar yemegi vermis oluyorsunuz, ha soyle alkolde vardi isteyen icti istemeyen icmedi, 150 kisilik dugun 13 000 tl mi ne gelmisti yalnis hatirlamiosam buda muzik ve isik haric fiyati. Ankarada dugun yapmak istiyorsaniz muzik konusunda size uygun fiyata onerebilecegim bir muzisyen var ve inanilmaaaaz eglendiriyor! Cidden iyi dusunun bir kere evleniyoruz diye niye okadar para harciyalim demeyin!

herkese merhaba,
akalın,
gölan,
sturdust,
apple garden,
fenerbahçe tesisleri,
has bahçe,
vilayetler,
pembe köşk,
incek garden,

Merhabalar bende 3 ay evel evlendim cogu mekanlari biliyorum biraz gorduklerimi bildiklerimi aktariyim size. Bizim dugunumuzun alkol olmasini istedigimiz icin sadece kendimizi degil ailemizi arkadaslarimizida dusunduk ve sehire yakin bi yer istedik. O yuzden Park Otel'i sectik normalde havuz basi olacaktik ama iceriye almak zorunda kaldik hergun gunesli ruzgarsizken o gun ruzgarli ve soguk oldu... iste ankara burasi tahminler tutmuyor malesef ama neyseki balosalonlari cok guzeldi o yuzden hic sorun olmadi. tarihinizi cok iyi secin ve eger bir sorun olacaksa iceri mekan'da sunabilcek bi yer olsun.
Sizin dediginiz mekanlardan gidiyim once:

akalın- (golbasinda o yuzden uzak kaliyor sehire alkol olacaksa slknltl olur) cok guzel bir havuz basi yeri var ayrica kapali salonlarida guzel, bu sene yerlerini buyutuyorlardi eminim dahada gzl olmustur

gölan- (golbasinda o yuzden uzak kaliyor sehire alkol olacaksa slknltl olur) asla aslaaaa dusunme yani o havuz basini gordum nasil 200 kisi buraya sigdiriyor bunlar dedim, sonra beyfendi herseyi cok gzl anlatti vs neyse bi dugune gittik bizimkisinden once iyiki secmemisim dedim dugun bitmeden garsonlar herseyi kaldirmaya basladi masa ogrtuleri kalkti aman alahim igrenc igrenc masalar gozukuyordu, sandalye suslemeleri dehset igrenc eski tozlu yirttik, mumluklari oyle eski ki yerinde durmuyor, iyi fiyat veriyormu veriyor ama sakin derim... ki bu anlatiklarim en azi kalani sen hayal et

sturdust, bilmiyorum orayi :)

apple garden, (incekte olmasi gerek yine sehire uzak) gzl bir yer tercih edilebilinir ama pahli diye duydum
fenerbahçe tesisleri, yine uzak baska bilgim yok
has bahçe, ayyy bu yere bayiliyorum kesinlikle burasi derdim eger dugun yapacaksam inanilmaz buyuk bir bahce ceylanlar keciler ordekler fotolarida orada cektirebilirsin.. ay bak ben heycanlandim (orayi sececek olursan mesaj at yardimci olmaya calisirim)

vilayetler, ayy burayada bayiliyorum tam golun yaninda soguk olmazsa inanilmaz dugunler oluyor birazcik pahli ama deger, kapali salonlarida cok gzl. ha burada golbasinda o yuzden uzak sehire

pembe köşk, fena degil golbasinda uzak

incek garden, guzel burasida yine pahli mekanlardan birisi, incekte o yuzden uzak sehire

Wonders var sehirde bestepede fiyatlari ortalama ama alkol yasak orada havuz basi sadece yenileme yapmislar ve merdivenleri insanlari boluyor sahneden

binicilik kulubu cok gzl bestepede hatdaha wondersin biraz yukarasinda, tam kirsehir dugun modu ama sanirim ses konusunda bir slkntl oluyor 11 gibi bitiyor fiyatlarida ortalama

Merhabalar bende 3 ay evel evlendim cogu mekanlari biliyorum biraz gorduklerimi bildiklerimi aktariyim size. Bizim dugunumuzun alkol olmasini istedigimiz icin sadece kendimizi degil ailemizi arkadaslarimizida dusunduk ve sehire yakin bi yer istedik. O yuzden Park Otel'i sectik normalde havuz basi olacaktik ama iceriye almak zorunda kaldik hergun gunesli ruzgarsizken o gun ruzgarli ve soguk oldu... iste ankara burasi tahminler tutmuyor malesef ama neyseki balosalonlari cok guzeldi o yuzden hic sorun olmadi. tarihinizi cok iyi secin ve eger bir sorun olacaksa iceri mekan'da sunabilcek bi yer olsun.
Sizin dediginiz mekanlardan gidiyim once:

akalın- (golbasinda o yuzden uzak kaliyor sehire alkol olacaksa slknltl olur) cok guzel bir havuz basi yeri var ayrica kapali salonlarida guzel, bu sene yerlerini buyutuyorlardi eminim dahada gzl olmustur

gölan- (golbasinda o yuzden uzak kaliyor sehire alkol olacaksa slknltl olur) asla aslaaaa dusunme yani o havuz basini gordum nasil 200 kisi buraya sigdiriyor bunlar dedim, sonra beyfendi herseyi cok gzl anlatti vs neyse bi dugune gittik bizimkisinden once iyiki secmemisim dedim dugun bitmeden garsonlar herseyi kaldirmaya basladi masa ogrtuleri kalkti aman alahim igrenc igrenc masalar gozukuyordu, sandalye suslemeleri dehset igrenc eski tozlu yirttik, mumluklari oyle eski ki yerinde durmuyor, iyi fiyat veriyormu veriyor ama sakin derim... ki bu anlatiklarim en azi kalani sen hayal et

sturdust, bilmiyorum orayi :)

apple garden, (incekte olmasi gerek yine sehire uzak) gzl bir yer tercih edilebilinir ama pahli diye duydum
fenerbahçe tesisleri, yine uzak baska bilgim yok
has bahçe, ayyy bu yere bayiliyorum kesinlikle burasi derdim eger dugun yapacaksam inanilmaz buyuk bir bahce ceylanlar keciler ordekler fotolarida orada cektirebilirsin.. ay bak ben heycanlandim (orayi sececek olursan mesaj at yardimci olmaya calisirim)

vilayetler, ayy burayada bayiliyorum tam golun yaninda soguk olmazsa inanilmaz dugunler oluyor birazcik pahli ama deger, kapali salonlarida cok gzl. ha burada golbasinda o yuzden uzak sehire

pembe köşk, fena degil golbasinda uzak

incek garden, guzel burasida yine pahli mekanlardan birisi, incekte o yuzden uzak sehire

Wonders var sehirde bestepede fiyatlari ortalama ama alkol yasak orada havuz basi sadece yenileme yapmislar ve merdivenleri insanlari boluyor sahneden

binicilik kulubu cok gzl bestepede hatdaha wondersin biraz yukarasinda, tam kirsehir dugun modu ama sanirim ses konusunda bir slkntl oluyor 11 gibi bitiyor fiyatlarida ortalama

Park hoteli bende çok beğeniorum yemeklimi oldu düğününüz kaç kişiikti ve ortalama ne kadar ödediniz yardımcı olabılırmıısınız

Park hoteli bende çok beğeniorum yemeklimi oldu düğününüz kaç kişiikti ve ortalama ne kadar ödediniz yardımcı olabılırmıısınız

sanirim baska yerdede bilgi vermistim 12000 tl civariydi 150 kisi muzik haric... size kesinlikle onerebilecegim 3 sanatci var ankara'nin en iyileri saolsunlar 3de dugunumde cikmislardi esim onlarla calistigi icin ve inanilmaz eglendi herkes ve dugun hala konusuluyor oyle diyim size. nasil bir tarz istediginizi belirtirseniz yardimci olmaya calisirim...

göksu ada restaurant 40 tlden aşağı fiyat vermez o fiyatıda 400 kişi olursa verir daha az olursa 50 falan derler.gölbaşında gölan var mecit beyle konuşursun 50 tl der ama sıkı pazarlıkla 40 tlye inerler.gölbaşı akalına sakın gitme ucuk fiyat verirler ayrıca ben orayı o kadar da beğenmedim aynı anda 4 düğün yapılıyor.adanın sahiplerinin keçiörende milena diye yerleri var iç mekan aynı ada restaurant gibi ve daha uygun fiyat veriyorlar.kış düğünü olacaksa 30 tl ye falan inerler.benim düğünüm gölbaşı köşkde oldu.çok harika bi mekan hizmet mükemmel gözüm kapalı tavsiye ederim.çok fazla fiyat isterler ama eğer düşünürsen özelden msj at ben sana isim vereyim onlarla konuş.

merispek merhaba,
ada göksuda nikah+kokteyl tarzi bir şey istiyorum, bununla ilgili fiyat bilgin var mı acaba?

sanirim baska yerdede bilgi vermistim 12000 tl civariydi 150 kisi muzik haric... size kesinlikle onerebilecegim 3 sanatci var ankara'nin en iyileri saolsunlar 3de dugunumde cikmislardi esim onlarla calistigi icin ve inanilmaz eglendi herkes ve dugun hala konusuluyor oyle diyim size. nasil bir tarz istediginizi belirtirseniz yardimci olmaya calisirim...

merhaba çalıştığınız sanatçıların adlarını söylebilir misiz? belki biz de sanaççıyla anlaşmak durumunda kalacağız:8:

Daha bugün Altınpark ta Rıhtım i sordum. 2014 yazı için hafta ici 6500 haftasonu 8500. YemeksiZ. Kuru pasta yas pasta içecek orkestra fotoğraf Çekimi icindeymis.

bizde kardeşim için baktık bugün eryaman muhteşem düğün salonları önce internet ten baktık çok hoşumuza gitti acaba birebir aynısımı diye merak edip gittik gerçekten mekan güzel 3 adet salonları var kuru pastalı special sınırsız içecek 22 tl paket yapmışlar gelin saçı makyajı fatoğraf video vs hepsi ücretsiz yemekli de 42 tl beyaz et 47 kırmızı et
sanatçı oğuz yılmaz ın yeriymiş baya özen göstermişler pazarlık yapıp anlaşmaya çalışacağız çok gezdik çünkü burası içimize sindi gerçekten

herkese merhaba,
akalın,
gölan,
sturdust,
apple garden,
fenerbahçe tesisleri,
has bahçe,
vilayetler,
pembe köşk,
incek garden,

bizde kardeşim için baktık bugün eryaman muhteşem düğün salonları önce internet ten baktık çok hoşumuza gitti acaba birebir aynısımı diye merak edip gittik gerçekten mekan güzel 3 adet salonları var kuru pastalı special sınırsız içecek 22 tl paket yapmışlar gelin saçı makyajı fatoğraf video vs hepsi ücretsiz yemekli de 42 tl beyaz et 47 kırmızı et
sanatçı oğuz yılmaz ın yeriymiş baya özen göstermişler pazarlık yapıp anlaşmaya çalışacağız çok gezdik çünkü burası içimize sindi gerçekten

canım benim düğünüm 8 eylülde köşk restaurantın terasında olmuştu.Ankara'daki nerdeyse bütün restaurantlarla çalışıyordum ama köşk gibisi yoktur.düğünüm rüya gibi oldu.gelen herkes salona hayran kaldı.işletme müdürü mehmet bey çok ilgilendi.şimdi bile gitsem hala düğünüm aklıma gelir gözlerim dolar.bütün çalışanlar çok iyidir.eğer bir sorun olursa seve seve cevaplarım

Merhaba.bende 2014 eylul ayı ıcın şimdiden mekan arastırmaya basladım tahmını 250 300 kişilikbir dugun olacak. Yemekli olmasını istiyoruz.köşk restoranı cok begenırım.ancak dugun için aklıma gelmemştı.yazınızı okudum. Ortalama malıyetı ne kadar olur. Bırde ben sanatcıyı klarnetli ve davullu istiyorum,canakkaleliyim. Baglama bıze pek uymuyor. Bunlarla alakaklı duzenleme yapılabilinirmi. Bıraz detaylı bılgı verebılırsenız cok sevınırm. Dugun yapacak herkese şimdiden kolaylıklar ve harıka dugunler dılıyorum.

merhaba çalıştığınız sanatçıların adlarını söylebilir misiz? belki biz de sanaççıyla anlaşmak durumunda kalacağız:8:

Merhaba bizde 3 sanataci cikmisti hepsi birbirinden farkli hepsi birbirinden guzel ...
tabi butce ve ne tur muzik istediginiz onemli
Mavi Orkestrada Nalan hanim cikmisti
ardindan Sertac Balci ve Ozer Balkan

Düğünümde Ankara da çok iyi bir firma ile çalıştık, herkese tavsiye ederim. Dilerseniz ismini açıklarım. Herşey kusursuzdu.

Back