herkese merhaba,
biz de 2014 yazı için açık mekanda yemekli düğün düşünüyoruz. çok yer baktık açıkçası ama ya mekan güzel, fiyat uçuk ya da tam tersi işte. ankarada yaşamıyorum ben de maalesef, kısıtlı günüm var bulmak için. baktığım mekanları yazayım;
akalın,
gölan,
sturdust,
apple garden,
fenerbahçe tesisleri,
has bahçe,
vilayetler,
pembe köşk,
incek garden,
ama karar vermekte cok zorlanıyorum. kişi başı en fazla 60 civarı vermek istiyoruz. alkolü kendimiz alıcaz. sizin öneriniz var mı bunlar içinde veya dışında?(atlı spor, binicilik klubü, aqua apple, çakıl merak ettiklerim özellikle) yardımcı olursanız sevinirim.
Merhabalar bende 3 ay evel evlendim cogu mekanlari biliyorum biraz gorduklerimi bildiklerimi aktariyim size. Bizim dugunumuzun alkol olmasini istedigimiz icin sadece kendimizi degil ailemizi arkadaslarimizida dusunduk ve sehire yakin bi yer istedik. O yuzden Park Otel'i sectik normalde havuz basi olacaktik ama iceriye almak zorunda kaldik hergun gunesli ruzgarsizken o gun ruzgarli ve soguk oldu... iste ankara burasi tahminler tutmuyor malesef ama neyseki balosalonlari cok guzeldi o yuzden hic sorun olmadi. tarihinizi cok iyi secin ve eger bir sorun olacaksa iceri mekan'da sunabilcek bi yer olsun.
Sizin dediginiz mekanlardan gidiyim once:
akalın- (golbasinda o yuzden uzak kaliyor sehire alkol olacaksa slknltl olur) cok guzel bir havuz basi yeri var ayrica kapali salonlarida guzel, bu sene yerlerini buyutuyorlardi eminim dahada gzl olmustur
gölan- (golbasinda o yuzden uzak kaliyor sehire alkol olacaksa slknltl olur) asla aslaaaa dusunme yani o havuz basini gordum nasil 200 kisi buraya sigdiriyor bunlar dedim, sonra beyfendi herseyi cok gzl anlatti vs neyse bi dugune gittik bizimkisinden once iyiki secmemisim dedim dugun bitmeden garsonlar herseyi kaldirmaya basladi masa ogrtuleri kalkti aman alahim igrenc igrenc masalar gozukuyordu, sandalye suslemeleri dehset igrenc eski tozlu yirttik, mumluklari oyle eski ki yerinde durmuyor, iyi fiyat veriyormu veriyor ama sakin derim... ki bu anlatiklarim en azi kalani sen hayal et
sturdust, bilmiyorum orayi :)
apple garden, (incekte olmasi gerek yine sehire uzak) gzl bir yer tercih edilebilinir ama pahli diye duydum
fenerbahçe tesisleri, yine uzak baska bilgim yok
has bahçe, ayyy bu yere bayiliyorum kesinlikle burasi derdim eger dugun yapacaksam inanilmaz buyuk bir bahce ceylanlar keciler ordekler fotolarida orada cektirebilirsin.. ay bak ben heycanlandim (orayi sececek olursan mesaj at yardimci olmaya calisirim)
vilayetler, ayy burayada bayiliyorum tam golun yaninda soguk olmazsa inanilmaz dugunler oluyor birazcik pahli ama deger, kapali salonlarida cok gzl. ha burada golbasinda o yuzden uzak sehire
pembe köşk, fena degil golbasinda uzak
incek garden, guzel burasida yine pahli mekanlardan birisi, incekte o yuzden uzak sehire
Wonders var sehirde bestepede fiyatlari ortalama ama alkol yasak orada havuz basi sadece yenileme yapmislar ve merdivenleri insanlari boluyor sahneden
binicilik kulubu cok gzl bestepede hatdaha wondersin biraz yukarasinda, tam kirsehir dugun modu ama sanirim ses konusunda bir slkntl oluyor 11 gibi bitiyor fiyatlarida ortalama