Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fiyat olarak ne söylediler acaba bende orda yapmak istiyorum haftaiçi eylülde yemekli yada yemeksiz 400 kşilik ? Teşekkür ederim şimdiden :)Ben de bugün bir kaç yeri gezdim ama en güzeli göksu ada gibi geldi şimdilik daha gideceğimiz yerler var sen nasıl bir yer istiyorsun ?
En iyisi ben teklifini aldığım firmaları yazıyım size.BUnların içinde varsa ilgilendiğiniz gönderirirm
Akalın
Gölan
Çakıl Weeding
Aqua apple garden
duble tree otel
kronos
dedeman
Swiss otel
Göksu restaurant
Atlı spor klübü
Avenue
Köşk restaurant
Clup Mirador
Şahhane
Has bahçe
Stardust
Demora otel
Velo Weeddings
mydonose
Nizapark
Ck farabi
City otel
Cadde hare
Ramada plaza
Arkadaşlar ya çok uçuk fiyatlara anlaşmışsınız biz bi yer bulduk büyük ihtimal orası ile anlaşıcaz 6 bin tl ye 300 kişi yemekli +süsleme fln dahil kır düğünü gk organizasyondu galiba yapan yer ya da gt olabilir. bence iyi araştırın 4 saat için 20 bin 30 bin çok fazla
bence bide akalına bakmalısın eğer bakmadıysan. benim düğünm akalın garden da oldu ve herşeyiyle çok memnun kaldım çalışanları okadar ilgilier ki düğün boyunca organizatöre peşinizde geziyor ve hiç aksilik çıkmıyor. kendimi kraliceler gibi hissettim o gün sayelerinde. ayrıca gelin villaları var ve o gün tüm gün size tahsis ediliyor hatta isterseniz orda kalabiliyorsnz muhteşem bi yer. düğün günü villayı yiyecekler içeckler ile dolduruyolar yani sizi memnun etmek için ellerinden geleni yapıyolar.sadece biz değil misafirlerimiz bile düğünden sonra anlata anlata bitiremediler hizmeti eğlenceyi ve yemeklerin lezzetini. Başta pahalı falan diye gerçekten istemiyodum orayı ama şimdi iyiki düğünümüzü orda yapmışız diyorum. ayrıca güzel pazarlık yaparsanz gerçekten güzel kolaylıklar yapıyolar. Bi görüşmenizi tavsiye ederim.
En iyisi ben teklifini aldığım firmaları yazıyım size.BUnların içinde varsa ilgilendiğiniz gönderirirm
Akalın
Gölan
Çakıl Weeding
Aqua apple garden
duble tree otel
kronos
dedeman
Swiss otel
Göksu restaurant
Atlı spor klübü
Avenue
Köşk restaurant
Clup Mirador
Şahhane
Has bahçe
Stardust
Demora otel
Velo Weeddings
mydonose
Nizapark
Ck farabi
City otel
Cadde hare
Ramada plaza
arkadaşlar, ben kuzenimin düğünü için çok fazla yer araştırdım. en sonunda Bahçeli evlerde heaven'da karar kıldık. 7. cadde' de. Bahçeli diye sizi korkutmasın da çok da uyguna anlaştık. çok ilgililer, tavsiye olunur... bura ya da farklı mekanlar için elimde dev bir liste var, isterseniz yardımcı olabilirim.
herkese şimdiden mutluluklar...
Kır düğünü düşünenler incek apple garden var biz orayı tuttuk 10 000e baya pazarlıkla tabiki Ayrıca aqua apple garden var bir de çayyolunda dodurga köyünde onun yolu çok karışık ve uzak kimse bulamaz diye vazgeçtik
hkaç kişilk anlaştınız canım, bir de neler dahil?
h
250 kişilik herşey dahil çalışıyorlar zaten havaifişeğine kadar. yemekli tavuklu menü. Orkestra süsleme pasta hepsi dahil