öncelikle hayırlı ugurlu olsuuunn..
temmuz gelini olcam bende.. sorması ayıp ne kadara anlaştın akalınla ve anlaşmada neler var?
teşekkür ederim:) ben de sizi tebrik ederim.herşey gölünüzce olsun.
ben havuz başı, çiçekli güzel ışıklandırmalı bir düğün istiyordum, tam da istediğim gibi bir yer oldu. 250+20 kişi 15.000 Tl ye anlaştık. koktyel tarzında. çok hizmeti var.düğün pastası onlardan.dışardan alıp da tekrar para vermicez. alkolsüz. biz kendimiz alıp bazı masalara servis yaptırıcaz belki.slayt gösterisi, video foto çekimi,(foto çekimi için paketler var onlara para vericez ama çok yüksek rakamlar değil). bunun dışında gelin villası veriyor. öğlen 13.30 da giriyoruz villaya.kuaför makyöz herşeyim orda hazırlanıcak. dilersem onların kuaför ve makyözünü kullanıcam. kuaför akşam belli bir saate kadar düğünde kalıyor. ayrıca yanımda olacakların da hazırlanabileceği odalar vs var. en üst kat da balayı odası, geceyi orda geçirebiliyorsunuz.ertesi gün 12ye kadar villa size ait. düğüne ordan çıkıyosunuz.
volkan gösterileri, kapıda küçük bir oksetrayla misafir karşılama da ücrete dahil. ayrıca düğünden önce gelin -damat en az 4 kez dans dersine gidiyor.ücrete dahil yine. ayrıca dansçılar düğünde gösteri yapıyorlar.oksestra çok iyi. birkaç düğün viedosunu izlettiler. her telden çalabiliyorlar. bunun dışında şu an aklıma gelmeyen şeyler de var ama sözleşme kayınpederimde, bakıp da yazmak isterdim:) yalnız videolarda da gördüğüm kadarıyla modern ve eğlenceli bir düğün oluyor. orda birkaç düğüne giden yakınlarım da söyledi, muhteşem diye.