- 11 Şubat 2013
- 1.563
- 1.053
- 133
kızlar bende 2013 eylül gelini olarak spica ile anlaştım, ankaranın girişinde bir yer , ankaranın girişindeki eskişehir yolundaki migrosun çaprazında bulunuyor...salon kolonlu ama her yerde büyük slaytlar var ordan izleyebiliyorlar, arkası dönük olanın en azından boynu ağrımaz diyerek düşündüm....çoğu yeri de gezdim... benim kuaför tavsiyelerine ihtiyacım var, esta kuaförü düşünüyorum...başka tavsiyesi olan var mı...
Peki kaç kişilikte düğününüz bir de ne kadara mal oldu :)
düğünümüz 300 kişilikti ve 15000 e mal olmuştu.
arkadaşlar merhaba öncelikle hepinize hayırlı olsun ve mutluluklar dilerim biz nişanlımla istanbuldayız fakat düğünü ankarada yapacağız nişanlımın akrabaları orda olduğu için ikimizde ankarayı hiç bilmiyoruz yaklaşık 200 kişi olacak maksimum eylül 14 olarak düşünüyoruz tarihide tavsiye edebileceğiniz yerler nerelerdir bir iki günlüğüne işlerden izin alıp gelip bakma durumumuz olacak hiç bilmediğimiz için ikimizde ankarayı sizin yardımlarınızı bekliyorum nerelere gitmeliyiz
yardımcı olabilecek önerisini paylaşabilecek olan varmıdır
canım merhaba ben gölbaşından önerebilirim :) benim düğünüm gölbaşı köşk restoranda olacak teras katı tam gölün yanında, mydonose plaza var dikmen tarafında abimin düğünü orada oldu oldukça başarılı orkestra yemekler çok güzel. Gölbaşında akalın, pembe köşk var, konya yolunda arkadaşımın düğünü olmuştu hacıbaba restoranda...Semt verirsen daha iyi olur, bir arkadaşımda odtünün vişnelik tesislerinde açık havada kokteyl olmuştu ama ben köşk restoran dedim kesinlikle
ilgilendiğin için çok teşekkür ederim otel olmasını daha çok tercih ediyoruz 50 60 kişilik misafirimizle geleceğiz önerebileceğin bir yer varmı doublethree barcelonun fiyatları fena değil ama alternatif arıyoruz hoş bunlarda nerde nasıl ne tip salonlar hiç bi fikrimiz yok :18:
odtü vişnelik türk japon vakfının yeri var kokteyl için otel olarak elit palas neva palas bu otelleri begenirim...Crowne plaza var.
canım merhaba ben gölbaşından önerebilirim :) benim düğünüm gölbaşı köşk restoranda olacak teras katı tam gölün yanında, mydonose plaza var dikmen tarafında abimin düğünü orada oldu oldukça başarılı orkestra yemekler çok güzel. Gölbaşında akalın, pembe köşk var, konya yolunda arkadaşımın düğünü olmuştu hacıbaba restoranda...Semt verirsen daha iyi olur, bir arkadaşımda odtünün vişnelik tesislerinde açık havada kokteyl olmuştu ama ben köşk restoran dedim kesinlikle
Ben kararımı verdim bu hafta sonu sözleşme yapacağız avenue'de havuz başı olacak:)tam istediğim gibi oldu umarım herkes istediği gibi bir düğün yapar
avenuede düğün yapacak arkadaş kaç kişi kaça anlaşdınız???
bizimde 17 ağustosta yer aramakdan fenalık geldi heryer aynı siz kaça anlaşdınız ve kaç kişi herkese rüya gibi düğünler dilerim
canım benim düğünüm 8 eylülde köşk restaurantın terasında olmuştu.Ankara'daki nerdeyse bütün restaurantlarla çalışıyordum ama köşk gibisi yoktur.düğünüm rüya gibi oldu.gelen herkes salona hayran kaldı.işletme müdürü mehmet bey çok ilgilendi.şimdi bile gitsem hala düğünüm aklıma gelir gözlerim dolar.bütün çalışanlar çok iyidir.eğer bir sorun olursa seve seve cevaplarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?