Ankara Düğün Mekanları ve Fiyatları 2012-2013

kızlar bende 2013 eylül gelini olarak spica ile anlaştım, ankaranın girişinde bir yer , ankaranın girişindeki eskişehir yolundaki migrosun çaprazında bulunuyor...salon kolonlu ama her yerde büyük slaytlar var ordan izleyebiliyorlar, arkası dönük olanın en azından boynu ağrımaz diyerek düşündüm....çoğu yeri de gezdim... benim kuaför tavsiyelerine ihtiyacım var, esta kuaförü düşünüyorum...başka tavsiyesi olan var mı...

hayırlı olsun canım... kuaför konusunda yardımcı olmak isterdim ama ne yazık ki ben de bilmiyorum pek belki yardımcı olabilecek arkadaşlar çıkar :)

biz de bu hafta köşk restoran ile sözleşme yapacağız, pahalı olduğu için hala içime sinmiyor...ama çok güzel bir mekan...Köşkte düğün yapan var mı?

düğünümüz 300 kişilikti ve 15000 e mal olmuştu.

Bize de 2013 yaz için yaklaşık 55 demişlerdi...ama ben begenmedim salonlarını...kapalı olan salonun gölbaşında olmasının hiçbir avantajı yok, havuzlu olup açık olan salon güzeldi ama onun da kişi syaısı yetmedi bize...

yardımcı olabilecek önerisini paylaşabilecek olan varmıdır

yardımcı olabilecek önerisini paylaşabilecek olan varmıdır

canım merhaba ben gölbaşından önerebilirim :) benim düğünüm gölbaşı köşk restoranda olacak teras katı tam gölün yanında, mydonose plaza var dikmen tarafında abimin düğünü orada oldu oldukça başarılı orkestra yemekler çok güzel. Gölbaşında akalın, pembe köşk var, konya yolunda arkadaşımın düğünü olmuştu hacıbaba restoranda...Semt verirsen daha iyi olur, bir arkadaşımda odtünün vişnelik tesislerinde açık havada kokteyl olmuştu ama ben köşk restoran dedim kesinlikle

ilgilendiğin için çok teşekkür ederim otel olmasını daha çok tercih ediyoruz 50 60 kişilik misafirimizle geleceğiz önerebileceğin bir yer varmı doublethree barcelonun fiyatları fena değil ama alternatif arıyoruz hoş bunlarda nerde nasıl ne tip salonlar hiç bi fikrimiz yok :18:

odtü vişnelik türk japon vakfının yeri var kokteyl için otel olarak elit palas neva palas bu otelleri begenirim...Crowne plaza var.

odtü vişnelik türk japon vakfının yeri var kokteyl için otel olarak elit palas neva palas bu otelleri begenirim...Crowne plaza var.

süpersin hemen araştıcam buralarıda tekrar teşekkürler fiyat olarak cnm sen hiç doublethreeyi gördünmü maks 220 kişi dediler ama nedir ne değildir bilmiyorum
yada barcelo hakkında bir bilgin varmı crown plazadan bir türlü fiyat bilgisi edinemedim fiyatları biliyomusunuz

Son düzenleme:
ankarada kı en guzel dugn salonu ankara golden palace hem fıyatları uygun hemde acık ve kapalı alanı var kesınlıkle tavsıye edıyorum

canım benim düğünüm 8 eylülde köşk restaurantın terasında olmuştu.Ankara'daki nerdeyse bütün restaurantlarla çalışıyordum ama köşk gibisi yoktur.düğünüm rüya gibi oldu.gelen herkes salona hayran kaldı.işletme müdürü mehmet bey çok ilgilendi.şimdi bile gitsem hala düğünüm aklıma gelir gözlerim dolar.bütün çalışanlar çok iyidir.eğer bir sorun olursa seve seve cevaplarım

Ben kararımı verdim bu hafta sonu sözleşme yapacağız avenue'de havuz başı olacak:)tam istediğim gibi oldu umarım herkes istediği gibi bir düğün yapar

bizimde 17 ağustosta yer aramakdan fenalık geldi heryer aynı siz kaça anlaşdınız ve kaç kişi herkese rüya gibi düğünler dilerim

benimde terasta olacak, çok heyecanlıyıımmm umarım güzel oluur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…