Ankara Düğün Mekanları ve Fiyatları 2012-2013

Ben kararımı verdim bu hafta sonu sözleşme yapacağız avenue'de havuz başı olacak:)tam istediğim gibi oldu umarım herkes istediği gibi bir düğün yapar

Ben de bugün bir kaç yeri gezdim ama en güzeli göksu ada gibi geldi şimdilik daha gideceğimiz yerler var sen nasıl bir yer istiyorsun ?
Fiyat olarak ne söylediler acaba bende orda yapmak istiyorum haftaiçi eylülde yemekli yada yemeksiz 400 kşilik ? Teşekkür ederim şimdiden :)

Arkadaşlar, biz de Yenimahalle Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nin düğün salonunu tuttuk. Bence nezih ve ferah bir salon. Verilen ikramlara göre 6500 ve 8000 arasında değişiyor fiyat. Uygun bi yer düşünen varsa gidip bi görüşsünler derim :)

arkadaşlar merhaba öncelikle hepinize hayırlı olsun ve mutluluklar dilerim biz nişanlımla istanbuldayız fakat düğünü ankarada yapacağız nişanlımın akrabaları orda olduğu için ikimizde ankarayı hiç bilmiyoruz yaklaşık 200 kişi olacak maksimum eylül 14 olarak düşünüyoruz tarihide tavsiye edebileceğiniz yerler nerelerdir bir iki günlüğüne işlerden izin alıp gelip bakma durumumuz olacak hiç bilmediğimiz için ikimizde ankarayı sizin yardımlarınızı bekliyorum nerelere gitmeliyiz

Çakıl Wedding'in kokteylli nikah fiyatı nedir? 150 kişi civarında olacak. Cevaplarsanız sevinirim. Teşekkürler.

Arkadaşlar ya çok uçuk fiyatlara anlaşmışsınız biz bi yer bulduk büyük ihtimal orası ile anlaşıcaz 6 bin tl ye 300 kişi yemekli +süsleme fln dahil kır düğünü gk organizasyondu galiba yapan yer ya da gt olabilir. bence iyi araştırın 4 saat için 20 bin 30 bin çok fazla

nerede bu dediğin yer canım? hem kır düğünü hem yemekli hem bu fiyata? şoktayım şuanda...

Peki kaç kişilikte düğününüz bir de ne kadara mal oldu :)

Gercekten epey mekan gezmissiniz peki fiyatları yazmanız mümkün mü acaba:)

Kır düğünü düşünenler incek apple garden var biz orayı tuttuk 10 000e baya pazarlıkla tabiki Ayrıca aqua apple garden var bir de çayyolunda dodurga köyünde onun yolu çok karışık ve uzak kimse bulamaz diye vazgeçtik

aslında ben rixosu merak ediyorum ücreti yüksektir muhtemelen ama fiyatını bilen varmı ve gerçekten verdiğimiz paraya değermi merak içerisindeyim bilgisi olan arkadaşlarım bu konuda beni aydınlatabilrmi ?

Ne zaman olmuştu düğün vede ne kadara anlaşmıştınız aslında gayet hoş biyer merak ettim bende kararsız gelinlerdenim de

kaç kişilk anlaştınız canım, bir de neler dahil?

h
250 kişilik herşey dahil çalışıyorlar zaten havaifişeğine kadar. yemekli tavuklu menü. Orkestra süsleme pasta hepsi dahil

Teşekkürler canım. Çok iyiymiş:) şimdiden mutluluklar, içine sinen, muhteşem bir düğün olur inşallah :)

Fiyatlara genelde KDV dahil mi haric mi? Hic birsey soylenmedigi durumlarda dahil olmasi gerek degil mi? Cunku eglenceye %18 ekleniyor ve sonradan bir de bu cikarsa cok fazla oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…