Ankara Düğün Mekanları ve Fiyatları 2012-2013

öncelikle hayırlı ugurlu olsuuunn..
temmuz gelini olcam bende.. sorması ayıp ne kadara anlaştın akalınla ve anlaşmada neler var?

teşekkür ederim:) ben de sizi tebrik ederim.herşey gölünüzce olsun.

ben havuz başı, çiçekli güzel ışıklandırmalı bir düğün istiyordum, tam da istediğim gibi bir yer oldu. 250+20 kişi 15.000 Tl ye anlaştık. koktyel tarzında. çok hizmeti var.düğün pastası onlardan.dışardan alıp da tekrar para vermicez. alkolsüz. biz kendimiz alıp bazı masalara servis yaptırıcaz belki.slayt gösterisi, video foto çekimi,(foto çekimi için paketler var onlara para vericez ama çok yüksek rakamlar değil). bunun dışında gelin villası veriyor. öğlen 13.30 da giriyoruz villaya.kuaför makyöz herşeyim orda hazırlanıcak. dilersem onların kuaför ve makyözünü kullanıcam. kuaför akşam belli bir saate kadar düğünde kalıyor. ayrıca yanımda olacakların da hazırlanabileceği odalar vs var. en üst kat da balayı odası, geceyi orda geçirebiliyorsunuz.ertesi gün 12ye kadar villa size ait. düğüne ordan çıkıyosunuz.

volkan gösterileri, kapıda küçük bir oksetrayla misafir karşılama da ücrete dahil. ayrıca düğünden önce gelin -damat en az 4 kez dans dersine gidiyor.ücrete dahil yine. ayrıca dansçılar düğünde gösteri yapıyorlar.oksestra çok iyi. birkaç düğün viedosunu izlettiler. her telden çalabiliyorlar. bunun dışında şu an aklıma gelmeyen şeyler de var ama sözleşme kayınpederimde, bakıp da yazmak isterdim:) yalnız videolarda da gördüğüm kadarıyla modern ve eğlenceli bir düğün oluyor. orda birkaç düğüne giden yakınlarım da söyledi, muhteşem diye.

çok iyi olmuş.. dilerim gönlünüze göre olur herşeyyy.. o zaman gene yazışır mutluluğumuzu paylaşırız

arkadaşlar, ben kuzenimin düğünü için çok fazla yer araştırdım. en sonunda Bahçeli evlerde heaven'da karar kıldık. 7. cadde' de. Bahçeli diye sizi korkutmasın da çok da uyguna anlaştık. çok ilgililer, tavsiye olunur... bura ya da farklı mekanlar için elimde dev bir liste var, isterseniz yardımcı olabilirim.

herkese şimdiden mutluluklar...

Arkadaşlar bildiklerinizi burda paylaşırmısınz lütfen?

Arkadaşlar bendede neredeyse ankaradi tüm düğün mekanlarının fiyat listeleri var ancak hepsini buraya yazmam uzun zaman alır.Fiyat aralığı falan belirtirseniz ancak o şekilde yardımcı olurum.

kızlar ankarada harikalar düğün salonu (iç mekan olan) nasıl biliyormusunuz? Mennun kalanınız fiyatı hakkında bilgisi olan,tutup sonra rezilde olmak istemiyorum.:2:

Arkadaşlar bendede neredeyse ankaradi tüm düğün mekanlarının fiyat listeleri var ancak hepsini buraya yazmam uzun zaman alır.Fiyat aralığı falan belirtirseniz ancak o şekilde yardımcı olurum.

10bın kadar yemeksız yerler varmı bırde barcelo hotel hakkında bılgın varmı

Merhaba arkadaşım,
Heaven le kaça anlaştınız ve hangi menü için ? yardımcı olursan sevinirim.

En iyisi ben teklifini aldığım firmaları yazıyım size.BUnların içinde varsa ilgilendiğiniz gönderirirm

Akalın
Gölan
Çakıl Weeding
Aqua apple garden
duble tree otel
kronos
dedeman
Swiss otel
Göksu restaurant
Atlı spor klübü
Avenue
Köşk restaurant
Clup Mirador
Şahhane
Has bahçe
Stardust
Demora otel
Velo Weeddings
mydonose
Nizapark
Ck farabi
City otel
Cadde hare
Ramada plaza

Ankara Düğün Salonları
düğün ve organizasyon anlamında çok başarılılar

stardust swiss hotel mydonose hakkında bılgı alabılırmıyım

stardust swiss hotel mydonose hakkında bılgı alabılırmıyım
Kır düğünü alanımız hava şartlarına göre açılır kapanır sistemle düzenlenmiştir.

Stardust:

6+1 orkestra

Sınırsız meşrubat

Yaşpasta

Garson hizmeti

2 saatlik video kaydı

40x2 aile fotoğrafları.

Bir gece balayı odası

Sandalye giydirme masa süsleme

Kır düğünü alanının süslenmesi

Volkan Konfeti

sis makinası,kar makinası,lazer,ışık show,güçlü ses sistemi

.

YEMEK MENÜSÜ: Ordövr tabağı(10 çeşit).ara sıcak(2 çeşit),ana yemek(beyaz et),kişiye özel salata kişi başı: 20 TL

YEMEK MENÜSÜ: Ordövr tabağı(10 çeşit).ara sıcak(2 çeşit),ana yemek(kırmızı et),kişiye özel salata kişi başı: 30 TL

.

.

düğün paketi (500 kişiye kadar):10.000 TL+yemek ücreti

düğün paketi (500 kişi üstü): 12.000 TL+yemek ücreti

mydonose:

Orkestra fiyatı ve foto+kamera+sinevizyon paketinde menü fiyatına dahildir

MEZE TABAĞI

Tane Mısırlı ve Julyen Havuçlu Kapya Dolma , Cevizli Erzincan Tulumu , Tam Yağlı Beyaz Peynir , Kaşar Peyniri , Macar Salamı Üzerinde Rus Salatası , Zırhda Antep Ezme , Zeytinyağlı Mantar , Salatalık Dilimi Üzerinde ; Nane Tarator ,
Dereotlu Humus

ARA SICAK
Çin Böreği
( Zeytin Yağlı Limon Sos ile Tatlandırılmış Karışık Mevsim Yeşillikleri ile Birlikte )

ANA YEMEK
Beşamel Soslu , File Bademli Izgara Tavuk Biftek
( Tereyağlı Pirinç Pilavı ve Haşlanmış Julyen Sebzeler ile )

TATLI
Düğün Pastası

Limitsiz Alkolsüz (Meşrubatlı ) İçecekler Kişi Başı Fiyat : 70 TL
Limitli Yerli Alkollü ( 2 Kadeh ) İçecekler Kişi Başı Fiyat : 80 TL
Limitsiz Yerli Alkollü İçecekler Kişi Başı Fiyat : 95 TL

NOT : Fiyatlarımıza KDV Dahil değildir.

GALA YEMEĞİ -2-

MEZE TABAĞI
Kızartılmış Patlıcan Üzerinde Haydari , Çam Fıstıklı Biber Dolma , Limon Dilimi Üzerinde Acılı Ezme , Amerikan Salata , Zeytinyağlı Havuç , Tam Yağlı Koyun Peyniri , Çerkez Tavuğu , Arnavut Ciğeri , İzmir Tulumu

ARA SICAK
Panelenmiş Sebzeli Tavuk Rulo
( Karışık Muskolin Eşliğinde)

ANA YEMEK
Fesleğenli Marinara Soslu Piliç Dilimleri
( Susamlı Pirinç Pilavı ve sote Mevsim Sebzeleri )
TATLI
Düğün Pastası

Limitsiz Alkolsüz (Meşrubatlı ) İçecekler Kişi Başı Fiyat : 80 TL
Limitli Yerli Alkollü ( 2 Kadeh ) İçecekler Kişi Başı Fiyat : 90 TL
Limitsiz Yerli Alkollü İçecekler Kişi Başı Fiyat : 105 TL

GALA YEMEĞİ -3-

MEZE TABAĞI
Zeytinyağlı Enginar , Tam Yağlı Beyaz Peynir , Mayonezli Julyen Salata , Zeytinyağlı Biber Dolma , Yoğurtlu Patlıcan Salata , Van Otlu Peynir , Sebzeli Tavuk Galantin ,
Etsiz Çiğ Köfte , Susamlı Humus

ARA SICAK
Kıymalı Talaş Böreği
( Mevsim Salata )

ANA YEMEK
Şişte ; Dana Ve Tavuk Bonfile
( Sütlü Patates Püresi , Sotelenmiş Sebzeler ve Mantar Sosu İle )
TATLI
Düğün Pastası

Limitsiz Alkolsüz (Meşrubatlı ) İçecekler Kişi Başı Fiyat : 80 TL
Limitli Yerli Alkollü ( 2 Kadeh ) İçecekler Kişi Başı Fiyat : 90 TL
Limitsiz Yerli Alkollü İçecekler Kişi Başı Fiyat : 115 TL

Swiss Otel:

Kişi başı 96 lira foto orkestra ve süsleme dahil değil

Merhaba, fiyat aldıgınız bu yerlerden 10 bine kadar olan yerler hangileri? Biz yemeksiz dusunuyoruz, kokteyl veya ordovr tabagı olabilir.

Merhaba ben caddehare ve avenue nu hakkında bilgi alabilir miyim acaba?

Merhaba ben caddehare ve avenue nu hakkında bilgi alabilir miyim acaba?

Beyaz et menüleri kişi başı 75 ,kırmızı et menüleri kişi başı 90 .fotoğraf orkestra ve süsleme dahil.

Avenue kişi başı 65 ama hiçbirşey dahil değil yani 300 kişi için 26 bini buluyor

Arkadaşlar ben ankarada optimum alışveriş merkezinin karşısında kalan nihavent düğün salonunu tuttum.Yemeksiz olarak 8500 TL,tuzlu oldu biraz ama mekan internetten göründüğünden daha iyi renk uyumları,ortam şartlar güzel.Tavsiye ederim.

tatlımmm 500 kişi için 5000-7500 arası bi mekan bulunurmu bunların arasından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…