Ankara Düğün Mekanları ve Fiyatları 2012-2013

Benim mayısta düğünüm var araştırmaya başladım mekanları. Nasıl bir bütçeniz var veya nerede nasıl bir düğün istediğini söylersen yardımcı olabilirim. Altınpark, Gölbaşı, K.ören ve otelleri gezdim. Diğer kısımlardan bazılarını aradım hala da arıyorum.

Ben de bugün bir kaç yeri gezdim ama en güzeli göksu ada gibi geldi şimdilik daha gideceğimiz yerler var sen nasıl bir yer istiyorsun ?

kızlar benim 8 eylülde düğünüm oldu.gölbaşı köşk restaurantta yaptık düğünü ama ankaradaki nerdeyse bütün düğün mekanlarını biliyorum.işim gereği ada restaurantla da çalışmıştım.eğer bi sorunuz olursa seve seve cevap veririm

yaa bana yemeklı dugunlerın fıyatlarıyla ılgılı bıldıgın yerlern ısımleryle bırlıkte soyler mısın

göksu ada restaurant 40 tlden aşağı fiyat vermez o fiyatıda 400 kişi olursa verir daha az olursa 50 falan derler.gölbaşında gölan var mecit beyle konuşursun 50 tl der ama sıkı pazarlıkla 40 tlye inerler.gölbaşı akalına sakın gitme ucuk fiyat verirler ayrıca ben orayı o kadar da beğenmedim aynı anda 4 düğün yapılıyor.adanın sahiplerinin keçiörende milena diye yerleri var iç mekan aynı ada restaurant gibi ve daha uygun fiyat veriyorlar.kış düğünü olacaksa 30 tl ye falan inerler.benim düğünüm gölbaşı köşkde oldu.çok harika bi mekan hizmet mükemmel gözüm kapalı tavsiye ederim.çok fazla fiyat isterler ama eğer düşünürsen özelden msj at ben sana isim vereyim onlarla konuş.

bunun haricinde semt ve mekan ismi söylersen ona göre cevap veririm işim ve düğünüm sebebiyle nerdeyse bütün mekanları biliyorum,otel düğünü istersen onun fiyatlarınıda veririm

Keçiörende açık hava bir yer var mı ?

bu konuyu ben de çok merak ediyorum..özellikle kır ya da havuz başı düğünleri için.. semt fark etmez... görüşen, araştıran arkadaşlar, öğrendikleri yerleri paylaşsalar süper olur.. :))

henüz gelen bir mail.. fikir olur sizlere de :)

AQUA APPLE GARDEN 2013 FİYATLARI

MERHABALAR

* ORGANİZASYONU'NU GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ ÇİFTLERE......

* 2013 SEZONU BOYUNCA AQUA APPLE GARDEN'A GİRİŞ ÜCRETSİZDİR.
*SALSA ANKARA DANS AKADEMİSİNDE DÜĞÜN DANSI % 40 İNDİRİM
*DELOS SPORTS CLUP TA 6 AYLIK PROGRAMDA % 20 +1 AY İNDİRİM
12 AYLIK PROGRAMDA %30 + 1 AY İNDİRİM
* ( GORDİON & ARCADİUM ) ATASAY DA ALTIN ÜRÜNLERİNDE % 10
PIRLANTA ÜRÜNLERİNDE % 15 İNDİRİM

DETAYLAR İÇİN LÜTFEN İLETİŞİME GEÇİNİNZ...

TÜM DETAYLAR , MENÜLER , FİYAT LİSTESİ VE GÖRSELLER AŞAĞIDA MEVCUTTUR.

*FİYATA DAHİL OLANLAR:

*MASA SANDALYE SÜSLEME

*ÇEVRE HAVUZ SÜSLEME

*KIRMIZI HALI

*MEŞALELER

* GELİN DAMAT MASASI ( YA DA SÜNNET TAHTI )

*ÇEVRE MUM SÜSLEME

* GELİN YOLU

*SİNEVİZYON GÖSTERİMİ

*VOLKAN GÖSTERİSİ...

* ANI DEFTERİ KÜRSÜSÜ

* DÜĞÜN PASTASI

FİYATA DAHİL OLMAYANLAR:

*MÜZİK GRUBU: 650 TL (BAYAN SOLİST İLE BERABER) 4 KİŞİLİK EKİP VE EKİPMAN

*PALYAÇO : 150 TL ( İSTEĞE BAĞLI )

*HAVAİ FİŞEK GÖSTERİMİ: 36 ATIMLIK 175 TL ( İSTEĞE BAĞLI )
300 ATIMLIK GÖSTERİ : 450 TL ( İSTEĞE BAĞLI )

* KAMERA ÇEKİMİ :

Paket 1 :

* Etkinlik süresince kamera çekimi ve montajı yapılmış olarak DVD formatında 2 kopya teslimi
* 50 Adet 13x18 Ebatında fotoğraf baskısı
* 1 Adet 13x18 ebatında 100 fotoğraflık boş albüm
* 1 Adet 30x40 fotoblok
* 4 KİŞİLİK EKİP
Fiyat : 500 TL

Paket 2 :

* Etkinlik süresince 2 adet HD kamera çekimi ve montajı yapılmış olarak DVD formatında 2 kopya
teslimi
* 100 Adet 13x18 Ebatında fotoğraf baskısı
* 1 Adet 13x18 ebatında 100 fotoğraflık boş albüm
* 1 Adet 30x40 fotoblok

Fiyat : 900 TL

Ekstra Ekipman Fiyat Listesi
:
Profesyonel Jimmy- Jip ……………… 1000 TL
3D Destekli HD Projeksiyon (1,80 x 1,80 perde Dahil) ……………… 250 TL
3 metre X 4 metre Sunum Perde Farkı ……………… 150 TL

* HOSTES : 150 ( İSTEĞE BAĞLI )

AQUA APPLE GARDEN MENÜ FİYATLARI :

Hafta Sonu Org. ( Cuma , Cumartesi , Pazar ) ( 250 KİŞİ VE ÜZERİ İÇİN GEÇERLİDİR )

NOT ( Kişi Başı Fiyat Listesi )

*Beyaz Et Menüleri 250 KİŞİ: 40 TL

300 KİŞİ : 38 TL

400 KİŞİ: 36 TL

*Kırmızı et Menüleri 250 KİŞİ: 48 TL

300 KİŞİ : 46 TL

400 KİŞİ: 42 TL

*Kokteyl Menüleri 250 KİŞİ İÇİN 33 TL

300 KİŞİ İÇİN : 32 TL

400 KİŞİ İÇİN : 30 TL

Hafta içi Org :

*Beyaz Et Menüleri 34 TL

*Kırmızı et Menüleri 38 TL

*Kokteyl Menüleri 28 TL

*Limitli Yerli İçki 10 TL

*Limitsiz Yerli içki 15 TL

Son düzenleme:
Ben de bugün gölan a gittim çok güzeldi 300 kişi için her şey dahil (süsleme müzik fotoğraf video pasta vb) 16 bin dedi hafta sonu beyaz et yemekli organizasyon için

Ben de bugün gölan a gittim çok güzeldi 300 kişi için her şey dahil (süsleme müzik fotoğraf video pasta vb) 16 bin dedi hafta sonu beyaz et yemekli organizasyon için

bence bide akalına bakmalısın eğer bakmadıysan. benim düğünm akalın garden da oldu ve herşeyiyle çok memnun kaldım çalışanları okadar ilgilier ki düğün boyunca organizatöre peşinizde geziyor ve hiç aksilik çıkmıyor. kendimi kraliceler gibi hissettim o gün sayelerinde. ayrıca gelin villaları var ve o gün tüm gün size tahsis ediliyor hatta isterseniz orda kalabiliyorsnz muhteşem bi yer. düğün günü villayı yiyecekler içeckler ile dolduruyolar yani sizi memnun etmek için ellerinden geleni yapıyolar.sadece biz değil misafirlerimiz bile düğünden sonra anlata anlata bitiremediler hizmeti eğlenceyi ve yemeklerin lezzetini. Başta pahalı falan diye gerçekten istemiyodum orayı ama şimdi iyiki düğünümüzü orda yapmışız diyorum. ayrıca güzel pazarlık yaparsanz gerçekten güzel kolaylıklar yapıyolar. Bi görüşmenizi tavsiye ederim.

kır düğünü düşünenler için hasbahçe yi öneririm kesinlikle mükemmel bi yer

Düğün açık hava tarzında olucaksa (emin misin geçen yıl temmuzda bile yağmur yaymıştı) ;

konya yolu ve çayyolu taraflarında çok güzel mekanlar var. Ama bütçen bir düğüne 30 milyar gibi bişi aıyrmışsan uygun oralar daha aşyaya olmaz. Tabi kiişi sayısıda etkiliyor yine de o taraflarda açıkhava 300-350 kişi civarı olursa düğün min 30 milyara denk geliyor.

Keçiören taraflarına baktım; keçiörende açık hava yeri yok ama salonunun ortasında kolon olmasın dersen ceff kafe var fena değil orası kendi yemeğini kendi yapıyor. 500 kişi tavuklu menü herşey dahil mayıs ayı hafta sonu cumartesi akşamı için 19 milyar istediler. Salonu fena diildi ama yine de o salona o para fazlaydı.
Milena var ayrıca bir arkadaşta demiş ama milenanın içi 300 kişiden sonrası arada camlı bir bölme var, 300 kişiden sonrasını o tarafa oturtuyorlar. Bence 300 ün üstündeyse hiç girme ayrı gayrı bir görüntü oluyor öyle. Yine aynen mayıs cumartesi akşamı 500 kişi için 16 milyar istediler tavuklu menü için. Ah bide dışardan fotoğrafçı sokmuyolar kendi anlaştıklarından yaptırtmak zorundasın bütün çekimi ve fotoları onların ücreti tabi değiş bu fiyata

Eryaman göksu tarafında ada restorant var orasını beğendim en çok en güzel fiyatıda onlar çekti çok anlayışlılardı. Mayıs cumartesi akşamı 500 kişi herşey dahil tavuk menüye 18 milyar dediler. Ama salonu görsen değer yani, kolon yok, salon yeni, işlerini biliyolarda bundan beğendim orasını ama bizim ayırdığımız bütçeye uymadı çünkü 500 kişiyide geçebiliriz biz. Ama orası gölden sokmaya başlıcakmış bu yıl saltanat kayığı gibi bişi yapmayı planlıyorlar ya da nostalji eski amerikan arabası filan vermeyi düşünüyolar çekimler yada gelin alımı için. Çok güzeldi dediğim gibi. Eryaman tarafında bir baktığım yerde grand park tı; salon çok büyük kolonsuz tepeden ilgnç bi biçimde gelinle damat asansörle iniyo :44: Kuruyemişli menü cumartesi akşam 500 kişi içicekler dahil olmadan 7500 dediler, ki içecekler içinde adam başı iki bardağa 1.5 TL istediler, salon fena diil aslında park sorunu filanda yok ama kaliteli de sayılmaz yani.

Gölbaşı taraf akalın mayıs için 300 kişi tavuk menü 22 milyar filan demişti yanlış hatırlamıyosam. Ama pazarlık payı bıraktılar. Akalının 3 tane salonu var. Bir tanesi havuza cam ekanla bağlanan orası 500 kişi filan alır gibi, bir tanesi mağara gibi bir yer orası max 200 kişi alıyor. Bir diğeri üst kat orası da aynı şekilde 150 kişi fişan civarı diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyosam. Akalının fiyatları fena diil içinde konuk yeri olan köşk evi, 4 saatlik dans kursu, ve bir çok güzel şey var ama onlarda anlaştıkları fotoğrafçıyı sokuyolar bir tek
Gölana gittim gölanın salonu bana basık gibi geldi açık hava kısmı arkada havuz başı eğer istiyosan orası güzele benziyor ama kapalı yapıcaksan gölandan uzak dur salona max 300 kişi sıyıyor kastırırlarsa 350 de olur. Ama salon basık, eski ve kokuyo. Gölanın içi zaten yılların kebapçılığından kesap kokuyo Ama arka bahçesi güzel açık hava düşünürsen o tarafı öneririm. fiyatlarını bir arkadaş yazmıştı galiba.
Pembe köşkede uğradım, 300 kişi tavuklu menü cumartesi akşamı herşey dahil 15-17 milyar arası dediler. Onlarda pazarlığa açık kapı bırakıyorlar. Bir de sözlerinin eri duruyorlar. Oranın iki salonu var biri max 400 kişi filan alıyor, üst taraf var açık taraf tarzında ve gölü uzaktan görüyor. Orasınıda bu kışa tadilata sokçaklarmış ayrıntıyı vermediler, üst kısım açık ama.
Vilayetler evi var; açık hava istersen orasını öneririm, gölün yanında hemen ve havuzu var, hem göl hem havuz. Orası organizasyon yapmıyor dışardan org firmasını sokçaksın. Ama gelin ve damat için bir de dışardan gelenler için tek gecelik konaklama imkanı sağlıyorlar. Hava soğuk olursa 2-3 milyara içerdeki salonu ayırıyorlar senin için. Yağmur yağarsa diye içeri taşırız sizi düğünden bikaç sat önceye bakarız duruma diyorlar. Ama salon max 350 kişiyi anca alıyor. Fiyatlar tavuklu menü 350 kişi yaklaşık yanlış hatırlamıyosam 20 milyara filan denk geliyodu galiba. Ama emin olamadım bir ara fiyat al istersen :44:
Bunun dışında açık hava istersen armadanın az ilerisinde sağ tarafta pet shopun yanında bir yer var orası güzel onların fiyatta aynı şekilde akalın gibi, yerler çim, ufacıcık bir süs havuzu var, sahnesi var ama accık yerden yüksek sert zemin, kır düğünü için ideal.
Hasbahçe var aştiyi az geçince, gölbaşına doğru ilerde sağda, rıdvan ege nin yanında, Orasıda çok güzel, kaliteli, fiyat 300 kişi yemekli yapıcaksan 30 milyardan aşya biraz zordu yanlış hatırlamıyosam.
Atlı spor kulübü var, içerisi çok güzel, havuz başı, kır düğünü gibi aynıı çok harikaydı, ama orasıda max 250 kişi filan alıyodu galiba. Fiyat aynı şekilde ama içerden kulüpten tanıdık bulursan indirim seçeneğin var.
Ayrıca dikmen vadisinin içinde yerler var ayrı ayrı, 300 kişiye kadar sığdırabiliyolar ve etrafta yeşillik olduğu için baya güzel duruyor.

Düğün için olay cumartesi akşam pazar akşam değilse uygun fiyata bir çok yer bulabilirsin. Ama hafta sonu akşam ise fiyat %150 bir anda artıyor. Bu yerlerin çoğu (vilayetler evi, atlı spor kulübü, dikmandeki yerler) dışında çoğu kendi fotoğrafçısı dışında içeriye kimseyi sokmuyor. Yani düğün cd sini onlar hazırlıyor. Senin onlara güvenmen lazım, fiyata dahil oluyor ama çekimlerine güvenmen lazım. Fotoların aynen onlardan. 40-50 poz arası fiyata dahil oluyor genelde. Daha fazla almak istersen fiyatını söylüyorlar. Başka sansın olmadığından fotoğrafçılarla konuşup anlaşman lazım. Yoksa bir çok kişi hayal kırıklığına uğruyor. Bazı düğün yerleri ya da org firmaları düğünden çnce 4-5 saatlik gelinle damat için dans kursu ayarlıyo. O da fiyata dahil.

Aklıma gelmeyen bir çok şey var. Sorarsan cevaplarım Bir de bir an önce yer belirleyin ramazan temmuzda olduğundan hafta sonu yapçaksanız bir çok yer dolu durumda. Çünkü hafta sonu sayılı ve ilginç bir biçimde sanki herkes evleniyo gibi

yazdıklarınıza gerçekten çok sevindim:) çünkü akalın garden'la birkaç gün önce sözleşme yaptık. 23 haziranda düğünümüz olacak. akalın hakkında kuşkum yoktu zaten ama sizin anlattıklarınızın yeri bambaşka oldu:) daha önce gölbaşında başka bir düğün mekanında nişanlımın kardeşinin düğünü oldu ama baştan aşağıya herşey berbattı. pastanın yarısı aşağıdaki düğüne gitti. 10 kişilik masaya 2 dilim pasta bıraktılar. orkestra ilk defa düğünde çıkıyormuş rezil ötesiydi. aynı şarkıları 5'er kere fln çaldılar tepki görünce de kayınpederime mikrofondan herkesin duyacağı şekilde laf ettiler. tartışma çıktı. garsonlar bahşiş diye misafirleri rahatsız etmiş fln.düğün erkenden bitti sorunlar yüzünden. bu nedenle endişemiz çoktu. hani akalın'ın kalitesi farklı ama ya olursa diyorduk, sizin yazdıklarınızla içim rahatladı :)

peki siz acaba akalının anlaşmalı kuaför ve makyözünü mü kullandınız? evetse memnun kaldınız mı?

öncelikle hayırlı ugurlu olsuuunn..
temmuz gelini olcam bende.. sorması ayıp ne kadara anlaştın akalınla ve anlaşmada neler var?

ben 2013 ekim ayı için adagöksudan bugün fiyat aldım. 300 kişi için yemekli kişi başı 38 tl kokteyli 31 tl, 400 ve üstünde kokteyl 35 tl yemekli 48 tl. uygun bişeyler yapabilirim dedi ben sadece telefonda konusup bılgı aldım yuzyuzede görüşmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…