• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANKARA doktor, hastane tavsiyeleriniz ve doğum fiyatları...

Açıkçası ben de özel hastanelerde doğum yapacakların iyi araştırmalarını öneriyorum, çünkü ameliyat sonrası ilgiden ziyade benim için doğum yaptığım hastanenin donanımlı olması ve yenidoğan ünitesinin bulunması önemli.. Allah esirgesin çok normal giden bir gebelikte bile doğum anında bir komplikasyon gelişebiliyor ve sizi tıp fakültelerine yada doğum hastanelerine sevkediyorlar.. Bunu yaşamaktan korktuğum için üçüncü ayımdan itibaren Ankara Tıpa gidiyorum, doktorumdan çok da memnunum..
Belki doğum masraflarıyla birlikte bir özel hastaneye ödeyeceğim para cebimden çıkmış olacak veya doğumda hemşireler özel hastanedeki kadar ilgi göstermeyecekler (6 aydan beri bana hiç ters bir hemşire denk gelmedi-inşallah doğumda da denk gelmez:)) ama içim gerçekten rahat..

ilk başlarda bende özel hastaneye gidiyordum ama bazı eksiklikleri görünce ve çevremde ankara tıpta doğum yapmış kişilerin anlattıklarına göre karar kıldım Ankara Tıpta şuan için doktorumdan gayet memnunum umarım bundan sonrada böyle devam eder hemşirelerdede bi sıkıntı görmedim yattığım için hastanede ... sizinde dediğiniz gibi herhangbir sorunda tam donanımlı olması gerekiyor hastanenin herşeyi düşünmek lazım ....

Merhaba, ben 01/10/2010 tarihinde Ankara Medicana Hastanesinde doğum yaptım.Doktorum Doç.Dr.Yusuf ÜSTÜN dü kendisi Medicana Hastane sinin de kendi doktoru.9 aylık hamilelik maratonumda benimle gayet güzel ilgilenmiş,tecrübesi ve bilgisiyle beni fazlasıyla memnun etmiştir.Doğum ve doğum sonrasında da beni hiç yalnız bırakmamış,ekibiyle harika bir doğum anı yaşamamı sağlamıştır.Bize sağlıklı bebeğimizi kucağımıza vermeyi sağladığı için öncelikle sevgili Doç.Dr.Yusuf ÜSTÜN e ve ekibine daha sonra 2 gün boyunca bizi doğum servisinde ağırlayan Ankara Medicana Hastanesi nin özverili,donanımlı ve bilgili hemşirelerine sonsuz teşekkürler.Bizi hiç üzmediniz.

Açıkçası ben de özel hastanelerde doğum yapacakların iyi araştırmalarını öneriyorum, çünkü ameliyat sonrası ilgiden ziyade benim için doğum yaptığım hastanenin donanımlı olması ve yenidoğan ünitesinin bulunması önemli.. Allah esirgesin çok normal giden bir gebelikte bile doğum anında bir komplikasyon gelişebiliyor ve sizi tıp fakültelerine yada doğum hastanelerine sevkediyorlar.. Bunu yaşamaktan korktuğum için üçüncü ayımdan itibaren Ankara Tıpa gidiyorum, doktorumdan çok da memnunum..
Belki doğum masraflarıyla birlikte bir özel hastaneye ödeyeceğim para cebimden çıkmış olacak veya doğumda hemşireler özel hastanedeki kadar ilgi göstermeyecekler (6 aydan beri bana hiç ters bir hemşire denk gelmedi-inşallah doğumda da denk gelmez:)) ama içim gerçekten rahat..

Biraz geç bir cevap oldu özür :)) Aslında ben bunu yazarken gaziyi kastederek yazmıştım.Ankara tıp konusunda hiçbir bilgim yok, o yüzden kimseyi rencide etmek de istemem.Elbette üniversite hasteneleri çok donanımlı ama gaziye bir daha gideceğimi hiiç sanmıyorum.Özel hastaneler konusunda da çok haklısınız.Kesinlikle donanımlı ve yenidoğan ünitesi olmalı bence de..Büyük şehirde olunca seçenek de çok ama insan en doğrusunu, en güzelini seçmek istiyor...Zor iş....

selam ben gaziye gidiyorum 17 haftalığım şu anda iş yerindeki bi ablam ve komşumun tavsiyesiyle gaziye gideyim dedim şimdilik kontroller iyi gidiyor ama doğumda nolcak kim gircek normalmi sezaryanmi olcak hiç bi fikrim yok epidural ekibinin çok iyi olduğunu okudum internetten ücretler hakkında da fikrim yok bu ay gittiğimde sorayım yazarım

doktorun kim acaba? yani hoca falanmı yoksa poliklinik hastasımısın?ben yeni yasadan dolayı dışarıya ordan bir hocanın muayenehanesine gittim..henüz gebe değilim kalmaya çalışıyorum ama gebelik olursa bilemiyorum gazi yi doğum için hiç araştırmadım..yeni bilgiler edinirsen paylaş lütfen :))

Ben bi kaç hastane değiştirdim. Hala da kararsızım evim büyük doğuma çok yakın fakat bana özel doğumda doğum yapabilecek bir doktor gerekli bilen varsa yardımcı olabili mi ? .

Back