Açıkçası ben de özel hastanelerde doğum yapacakların iyi araştırmalarını öneriyorum, çünkü ameliyat sonrası ilgiden ziyade benim için doğum yaptığım hastanenin donanımlı olması ve yenidoğan ünitesinin bulunması önemli.. Allah esirgesin çok normal giden bir gebelikte bile doğum anında bir komplikasyon gelişebiliyor ve sizi tıp fakültelerine yada doğum hastanelerine sevkediyorlar.. Bunu yaşamaktan korktuğum için üçüncü ayımdan itibaren Ankara Tıpa gidiyorum, doktorumdan çok da memnunum..
Belki doğum masraflarıyla birlikte bir özel hastaneye ödeyeceğim para cebimden çıkmış olacak veya doğumda hemşireler özel hastanedeki kadar ilgi göstermeyecekler (6 aydan beri bana hiç ters bir hemşire denk gelmedi-inşallah doğumda da denk gelmez:)) ama içim gerçekten rahat..
ilk başlarda bende özel hastaneye gidiyordum ama bazı eksiklikleri görünce ve çevremde ankara tıpta doğum yapmış kişilerin anlattıklarına göre karar kıldım Ankara Tıpta şuan için doktorumdan gayet memnunum umarım bundan sonrada böyle devam eder hemşirelerdede bi sıkıntı görmedim yattığım için hastanede ... sizinde dediğiniz gibi herhangbir sorunda tam donanımlı olması gerekiyor hastanenin herşeyi düşünmek lazım ....