• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANKARA doktor, hastane tavsiyeleriniz ve doğum fiyatları...

ben de 3.bebeğime hamileyim16 hafta bitti..dr ararken burasını buldum ve özel istemiyorsun heralde ama akay hastanesine karar verdim.tolga beye.en çok onu önermiş arkadaşlar.1.doğumum zekai tahirdeydi.onu da hatırlamak istemiyorum.bi de özel deneyeceğim inşallah iyi çıkar.salı günü ilk defa gideceğim.izlenmlerimi paylaşırım.

akayda ücretler nasıl. kontrol ücretleri tahliller için muhakkak ek ücret alıyorlardır birde doğum bunların fiyatı ile ilgili bilgin varmı canım

ben akayda doğum yaptım gerçi tolga bey sağlık ocağında olsa oraya giderdim:)
herşey çok güzeldi.. oda ve bebeğin ilk bakımı dahil paket fiyatı:
epidural sezeryan için 1750,
epidural normal de 1500..
testler falan da uygun fiyatlı birçok özel hastaneye göre..

hastane önemli ama doktorunuz herşeyden önemli..
en fazla 2 gece kalıyorsunuz hastanede o nedenle içinizin ısındığı sevdiğiniz doktor olursa herşey süper oluyor:)

esraaa ya aynen katılıyorum.

tolga bey nerde olursa oraya giderim.

ama hemşireleride mükemmel.

ben ameliyathanesi, yoğun bakımı gibi önemli detaylarıda hastanenin kuruluşu sırasında orda çalışan ve ortaklarından olan doktor arkadaşımızdan öğrenmiştim.

herşey çok güzel. verdiğiniz para inanın az kalıyor.

kızlar ben 17 haziran da akrapol hastanesinde doğum yaptım.ben diş cektirmekten korkardım.ama o kadar süper bir dogum gecirdim ki anlatamam.
hastane cok temiz odaları süper ilgi alaka harikaaa.
doktorum bülent beydi. bülent bey için denecek bir söz bulamıyorum.harika bir doktor.hamilelik sürecinde olsun dogumda olsun ilgisi süperdi.ve ertesi gün ayaga kalktım.hiç bir sıkıntı yasamadım.hastane otel gibi arkadaslar süper yani.hemsireler harikaaa anestezi ekibi de süper daha ne diyim bennn.
ankara dan tayinimiz cıktı ama bir daha cocuk düşünürsem yine akrapolde ve bülent beyde doğum yaparım.şiddetle tavsiye ederim :)

merhaba arkadaşım
ben lina kadın sağlığı merkezine gidiyorum. çok çok da memnunum. hatta bugün kontrolüm vardı bir kez daha şükrettim zira bu forumdan bularak oldukça tereddütle gitmiştim linaya.
doktorum şükran hanım çok sevecen tatlı dilli güler yüzlü ve samimi bir kadın.
çok konforlu ve ilgili bir merkez hem de fiyatı uygun muayene ücreti 35 lira yanısıra tahlilden eğer ki olursa o da para alıyorlar ama biz bu zmana kadar bütçemizi sarsan bir meblayla karşılaşmadık.
ben cok sıkıntı cekmiştim hastane mevzuunda o yüzden herkesle en azından kendi deneyimimi paylaşmak istiyorum.
doğum ise anlaşmalı hastanelerde oluyor. bu sizi korkutmasın çünkü o hastanede doğrudan doğum yapsanız daha fazla ödüyorsunuz ama aracı doktorumuz öyle indirim yaptırıyor ki sağ olsun (ŞÜKRAN HOCAMMM) sıkıntıya gerek kalmıyor.
biz bugün sonunda karar verdik HRS de yapacağız doğumu duyduğuma göre oldukça lüks ve güzel bir hastaneymiş hamile arkadaşlardan öğrendim :) hayırlısı olsun yine de.
bu benim kendi deneyimim vicdani bir borç olarak görüyorum bunları anlatmayı ...

HRS değil LİNA kadın sağlığı mrkezine giidiyorum benn. HRS, linanın doğum için anlaşmalı hastanesi.
valla ben Lina DA ŞÜKRAN ÇAKMAK hocayı gözü kapalı tavsiye ederim ama size kalmış elbette. hastanelerde yani özellerde muayene filan pahalı oluyo burda muayene 35 lira bir de tahlillerin hepsi merkezde yapılıyor duyduğuma göre bazı hastanelerde üçlü tarama için filan dışarıya gönderiyolarmş.
arkadaşım git gör eğer gebeliğin başındaysan hepsini. ama dediğim gibi ben sadece gittiğim yeri biliyorum ve tavsiye ediyorum.

HRS neresi oluyor ya kafam çok karıştı nerde muayene olacağımı şaşırdım

gereksiz yere testlere dünya kadar fark ödeyeceğin bir doğum hastanesi..
haa ordaki doktoru çok beğenirsin seversin tamam ama sırf fiziki ortam güzel diye tercih etme bence..

ya mesajım geldi mi acaba? göndermeye çalıştım ama özel mesaj gönderebilmem için 50 tane yazışmam olması gerekiyormuş :(
mesajımı aynen burdan da yazıyorum:

siz linaya gidiyor musunuz ? yoksa bundan sonra mı gideceksiniz? anlaşmalı büssürü hastaneler var fiyatı uygun olan da var pahalı olan da. zaten şükran hanım elinden geleni yapıyor. yani sadece hrs yok.biz de eşimle daha bakmaya gitmedik hrs ye. yeri cinnahtaymış butik otel tarzında lüks ve güzel bir hastaneymiş bir de çalışanları hemşireleri filan iyiyimş bunları dr dan değil de orda doğum yapanlardan öğrendim. bildiklerim bu kadar. yani tek hastane bura değil fiyatı uygun olanlar da var ama dediğim gibi dr ile bir görüşmenizi tavsiye ederim. işte ikibin civarı olacak sanırım. zaten şükran hanım samimiyetinize binaen elinden geleni yapıyor. dediğim gibi kendisiyle görüşmek gerek ben en başından beri linaya gittim.(bir kaç kötü tecrübeden sonra )

bu arada ben HRS ye sadece doğum için gidiyorum doktorum orayla anlaşmalı olduğu için yani hiç bir şekilde orayı tavsiye edemem çünkü bilmiyorum. ben LİNAya gittim bir orayı bilirim.

Merhaba
Ben de Lina Kadın Sağlığı Merkezine Şükran Çakmak'a gidiyorum.Çok memnunum.
Muayenesi ultrason dahil 35 TL.İkili Üçlü test yada 4boyutlu ultrason için ek ücret veriyorsun ama o da fazla değil.Ek olarak verilen ücret 45-75 Tl arasında değişiyor.
Birşey yapılırken acaba ne kadar ödeyeceğim stresine girmiyorsun.
Ben geçen sene HRS yede gitmiştim.Orada acaba bu sefer ne kadar fatura çıkaracaklar diye ekstra strese giriyordum.Çünkü her Beta HCG ile birlikte ek olarak şu ek olarak bu var deyip dünyanın parasını bırakıp çıkıyordum.
O yüzden Lina stressiz güven vrene bir yer.Doktorlarının iyi olması da ekstra kar.
Tavsiye ederim
İnternetten araştırarak buldum.Başta acabalarınız olabilir.Hamileliğinizin başı.Gidin ilk muayenenizi orada olun derim.Beğenmezseniz alternatifleri değerlendirirsiniz.
Yeri maltepedeydi bu sıralar yenimahalledeki yeni binalarına taşınmış olabilirler .internetteki sitelerinden telefonlarına ulaşıp ögrenebilirsiniz.

LİNA kadın sağlığı merkezi yanimahalle ye taşınmış.Dün oradaydım.Çoğu sorunlarını halletmişler.Artık her kata bir doktor vermişler.Ekipleri gayet güleryüzlü.Merkez yenimahalle metro durağına çok yakın

valla son incelemelerim sonucu herhalde akrapol bülent alp aydın 'a gideceğim..face teki grubuna falanda baktım pozitif elektrik aldım..gerçi ortada henüz birşey yok ama:kedi:

Merhaba
Ben de Lina Kadın Sağlığı Merkezine Şükran Çakmak'a gidiyorum.Çok memnunum.
Muayenesi ultrason dahil 35 TL.İkili Üçlü test yada 4boyutlu ultrason için ek ücret veriyorsun ama o da fazla değil.Ek olarak verilen ücret 45-75 Tl arasında değişiyor.
Birşey yapılırken acaba ne kadar ödeyeceğim stresine girmiyorsun.
Ben geçen sene HRS yede gitmiştim.Orada acaba bu sefer ne kadar fatura çıkaracaklar diye ekstra strese giriyordum.Çünkü her Beta HCG ile birlikte ek olarak şu ek olarak bu var deyip dünyanın parasını bırakıp çıkıyordum.
O yüzden Lina stressiz güven vrene bir yer.Doktorlarının iyi olması da ekstra kar.
Tavsiye ederim
İnternetten araştırarak buldum.Başta acabalarınız olabilir.Hamileliğinizin başı.Gidin ilk muayenenizi orada olun derim.Beğenmezseniz alternatifleri değerlendirirsiniz.
Yeri maltepedeydi bu sıralar yenimahalledeki yeni binalarına taşınmış olabilirler .internetteki sitelerinden telefonlarına ulaşıp ögrenebilirsiniz.

bilgi hastanesinde devam etmeye karar vermiştim düne kadar....
ben başta sordum onlara epidural yapıp yapmadıklarını, onlar da anestezi doktorumuzla görüşür yaparız demişlerdi...
buarada 34+3e geldim...
artık ayarlayalım şu epidurali dediğimde, burda epidural yapmıyoruz dediler!!!

linada yapıyorlar mı acaba ?

--------------------------------------------------------------------------------

slm arkadaşlar ben 10+4 hamileyimbende linadan çok memnunum ankarada maltepede LİNA kadın sağlığı merkezi var şimdiki yeri yenimahalle belediyesinin orda DR. MİNE KERMALLI çok harika ve çok ilgili bir doktor KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM gittiğiniz zaman pişman olmazsınız ben çok memnun kaldım herkezede tavsiye ederim muayene ücreti 35 tl birde yapılan tahlillerde %30 nu alıyorlar

Merhaba ben Lina Kadın Sağlığı Merkezine gidiyorum doktorum Şükran hanım muayenelerde 35 tl tahlillerin %30 unu alıyorlar ama süper bir hizmet doktor doğumu dışarda yaptırıyor.Şiddetle tavsiye ediyorum eminim yardımcı olunur herşeyin hayırlısı

Back