• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANKARA doktor, hastane tavsiyeleriniz ve doğum fiyatları...

kızlar selam
benim gebeliğim çok yeni 7. haftadayım tüp bebekle hamile kaldım ama tüp bebk doktorumun çalıştığı merkezin sgk ile anlaşması yok o yüzden dr arayışındayım

gazi üniversitesinde kontrol ve doğum yapmak istiyorum oradan bir prof a gitmeyi istiyorum ama doğuma da girmesi şartıyla özel muayene ücretleri ve doğum ücretleri hakkında bilgisi olan varmı

kızlar 46 gün önce akay hastanesinde doğum yaptım..
gerçi tolga bey nerede olsa orada olurdum:)
hastane önemli ama asıl mevzu doktorunuzun kim olduğu..
5 yıldızlı otel konforu sunsalar bile taş çatlasa 2 gün kalıyorsunuz ve doğru doktoru bulamamışsanız anlamı olmaz..

hamileliğimi baştan sona tolga ecemiş takip etti,çok rahat bir hamilelik ve doğum yaşadım..
sezeryanın bu kadar rahat olacağını hiç tahmin etmemiştim..
üstelik 30.haftadan sonra çok sıkı takip edildim,suyum bitti ve 36da doğum yaptım,buna rağmen süperdi herşey..
akay hastanesi ve tolga beyle ilgili detaylı bilgi edinmek isteyenler hastane tavsiyeleri bölümünde bir başlık var ordan okuyabilirler..

selammmmm kızlarrr
bende 1.5 ay önce Güven hastanesinde dogum yaptım 3 doktor ve hastane degiştirmiştim sonunda bi arkadasın tavsiyesi üzerine güvene gittim ve çok memnun kaldım doktorum taner beydi herşey mükemmeldi ilgi bakım normal dogum olucaktı fakat sancılar erken gelmişti 38. haftamdaydım bebegimin kafası idrar kesesi kemigine yerleşmişti o yüzden acil sezeryan oldu sezeryan olucak diye aglayarak doguma gidiyordum sagolsun hemşirem sibel ameliyathaneye kadar elimi bırakmadı hiç bişii hissetmiceksin bile dedi dedigi gibide oldu ve doktorum taner beyyyy mükemmel ve espirili bi doktor 1 gece 2 gün kaldım kendi istegimle çıktım gazımı çıkarmıştm diger hemşiremde öyle ilgiliydiki tamponumu kendi elleriyle degiştirdi tuvalete kendi götürdü afedersiniz ama neredeyse kendi eliyle işetecekti(ben istemedim:)
toplam 2bin tl ödedik helali hoşşşş olsun ameliyattan çıktıgımda anneme anne bi bak beni kesmedilermi diye sordum agrı kesici istemedim bile 2.gün her işimi yapıyorum ufak tefek sızıları saymıyorum
anlıcanızzzzz herşey mükemmeldi Allah hepsinden razı olsun çok dua ettim hepsine ayrıca yemekleride çok güzeldi daha detay isteyen olursa bilgi verebilirim

Bende başkent ünivers.hastanesine gidiyorum
doktorum esra kuşçu,doktor parası 160 tl,
aylık olarak tahlillerle birlikte toplam 200-250 arasını buluyor
yanlış bilmiyorsam normal doğum,1.300 tl
sezeryan 3.500 tl,

normal doğum da 1 gün,sezeryanda da 3 günden sonra
oda ücreti 150 tl

doktorum op.dr.cüneyt genç. muayene ücreti 150 ytl. hastane olarak anestezi doktorundan dolayı bayındırı önerdi çok memnun kaldım. epidural anestezi içinde hastaneye 2300 ödedik. doktoruma 1600 ödedik. yani toplamda 4000 ytl buldu. hastane çok temizdi. hemşirelerin ilgi alakaları çok iyiydi. emzirme konusunda çok büyük desteklerini gördüm.

ben epidural istiyorum ama korkuyorum. iğne yaparken yanlış bir şey yaparlarsa diye. nasıldı doğumun kolay oldumu? kaç dakika sürüyor merak ettim?

ARKADASIM AKROPOL 100 LİRA ALIYOR DEMEK BEN SSKLIYIM ACABA AYNI FİYATMI OLUR.SEZERYAN OLACAGIM. 38 HAFTADA ALIYORMU ACABA DR. NEKADAR KALINIYOR BİRDE. YENİDOĞNA BAKIM YERİ VARMI ALLAH KORUSUN Bİ AKSİLİK FALAN CIKARSA DİYE. BİRDE TAKSİTLENDİRME VARMI. BİLGİLENDİRİRSEN SEVİNİRİM
kaydirigubbakcemile5

ben doktor ve hastane arayışındayım, doktorda da tercihim bayan ama bu konuda takıntılı değılim. fatih hastanesinin iyi olduğunu duydum,hamilelik öncesinde orada başladım. muayene farkı 50 tl ve tahlil ücretlerinin bir kısmını ödüyoruz. doğum ücretleri ile ilgili bilgim yok ama hastaneyi sevdim. fdoktorların iş telefonu dışında tel numarası verilmiyor ama mesela tahlil veriyorum, o gün içinde veya diğer günlerde,hastanedeki, konu ile ilgili bir doktor bana telefonda bile açıklama yapıyor ( kendi doktorum olmasa dahi ) ,hastane temiz, sessiz, herkes yardımcı olmaya çalışıyor ( istisnalar da var tabi ).bu hizmetlerinden dolayı çok memnunum ama doktorda daha netleşemedim. fatih hastanesinde doğum yapan ve de orada tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı?

ben doktor ve hastane arayışındayım, doktorda da tercihim bayan ama bu konuda takıntılı değılim. fatih hastanesinin iyi olduğunu duydum,hamilelik öncesinde orada başladım. muayene farkı 50 tl ve tahlil ücretlerinin bir kısmını ödüyoruz. doğum ücretleri ile ilgili bilgim yok ama hastaneyi sevdim. fdoktorların iş telefonu dışında tel numarası verilmiyor ama mesela tahlil veriyorum, o gün içinde veya diğer günlerde,hastanedeki, konu ile ilgili bir doktor bana telefonda bile açıklama yapıyor ( kendi doktorum olmasa dahi ) ,hastane temiz, sessiz, herkes yardımcı olmaya çalışıyor ( istisnalar da var tabi ).bu hizmetlerinden dolayı çok memnunum ama doktorda daha netleşemedim. fatih hastanesinde doğum yapan ve de orada tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı?

fatihte doğum ücreti normal epiduralsiz sgk lı 1000 tl . sezeryan epiduralsız sgk lı 1800 tl civarı. epidural ücreti 250 tl civarı. benim eski hastanemdi.birde fatih hastanesinin anlaşmalı olduğu kurumlar var onlarada ilave %20 indirim yapılıyor. internet sitelerinden incele istersen. fatihte doğumuna doktorunun girmemesi kuvvetle muhtemel. birde kontrol sürecinde doktorun birden izne çıkabiliyor ve ortada kalabiliyorsun. biz tedavi görüyorduk tedavinin en can alıcı noktasında aşılama yapılacağı hafta doktor izne çıktı ve biz ortada kaldık. eğer aylin hanımı seçebiliyorsan seç. sonrasında tercihim yüksel hanım olurdu.

Son düzenleme:
güven hastanesindeki ekibin değiştiğini ve yeni gelen doktorların onlar kadar tecrübeli olmadığını yazmışlar.birde özel sigortalılırla sgk lılara farklı muamele edildiğini ve doktorlarının ayrı olduğunu.böyle olunca baaya kafam karıştı

hayır cnm öyle bi ayrıcalık yok sadece ssk oluduun için oda farkı varoda 2milyar oynuyo onunda tek farkı ssk lıların odalrı boyalı diger odalr duvar kagıdı tek fark bu yane onun dısında hersey cok güsel ben kesinlikle tavsiye ederim taner bey sper bi doktor :nazar:

selammmmm kızlarrr
bende 1.5 ay önce Güven hastanesinde dogum yaptım 3 doktor ve hastane degiştirmiştim sonunda bi arkadasın tavsiyesi üzerine güvene gittim ve çok memnun kaldım doktorum taner beydi herşey mükemmeldi ilgi bakım normal dogum olucaktı fakat sancılar erken gelmişti 38. haftamdaydım bebegimin kafası idrar kesesi kemigine yerleşmişti o yüzden acil sezeryan oldu sezeryan olucak diye aglayarak doguma gidiyordum sagolsun hemşirem sibel ameliyathaneye kadar elimi bırakmadı hiç bişii hissetmiceksin bile dedi dedigi gibide oldu ve doktorum taner beyyyy mükemmel ve espirili bi doktor 1 gece 2 gün kaldım kendi istegimle çıktım gazımı çıkarmıştm diger hemşiremde öyle ilgiliydiki tamponumu kendi elleriyle degiştirdi tuvalete kendi götürdü afedersiniz ama neredeyse kendi eliyle işetecekti(ben istemedim:)
toplam 2bin tl ödedik helali hoşşşş olsun ameliyattan çıktıgımda anneme anne bi bak beni kesmedilermi diye sordum agrı kesici istemedim bile 2.gün her işimi yapıyorum ufak tefek sızıları saymıyorum
anlıcanızzzzz herşey mükemmeldi Allah hepsinden razı olsun çok dua ettim hepsine ayrıca yemekleride çok güzeldi daha detay isteyen olursa bilgi verebilirim

cnm benm hayırlı olsun bende seni merak ediyordum en son sancın 100 olmustu sonrada kayboldun dogumunun iyi gecmesine ve herseyden memnun kalmana cok sevndm haticede dogum yaptı oda cok memnun inş yakında bende yapıcam allahın izniyle benmde cok mumnun kalcagımdan eminm taner beye cok güveniyorum herseyle bizzat ilgileniyo ay cnm benm ya cok seviyorum ben doktorumu her kontrolden sonra dua edip cıkıyorum doktorcugumaopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

cnm ben fatih hastanesini tavsiye etmiyorum hastane temz olabilir ama doktoru yane benm gittigim doktor ben hiç memnun kalmadım isiim vermiyim burda ama iyiy degildi diger arkadasımın dedigi gibi birde dogumuna doktorun girmiyo benm arkadasım orda yaptı son dk tanımadıgı bi doktor girdi oda kötü bisey ortada kalabliyosun normal dogumda her hastanede olabilir ama ben sevmiyorum ve tavsye etmiyorum ama tabi senn karaaarın hakkında hayırlısı olsun inş iyi bi yer bulursun en iisi sen güvene gel bak cok memnun kalırsın yerimseniben

Arkadaşlar lokman hekim hastaneleri doğum konusunda oldukça iyi
özellikle etlik lokman hekim kız kardeşim doğum yaptı doktoru sebahat hanımdı inanılmaz memnun kaldık fiyatlarıda çok uygun
kızlar tavsiye ederim

ücretlerden haberin varmı bende oraya gitmeyi düşümüyorumda ben ssk lıyım

kızlar selam
benim gebeliğim çok yeni 7. haftadayım tüp bebekle hamile kaldım ama tüp bebk doktorumun çalıştığı merkezin sgk ile anlaşması yok o yüzden dr arayışındayım

gazi üniversitesinde kontrol ve doğum yapmak istiyorum oradan bir prof a gitmeyi istiyorum ama doğuma da girmesi şartıyla özel muayene ücretleri ve doğum ücretleri hakkında bilgisi olan varmı

Uzun zaman olmuş yazalı. Eğer doktor bulmadınızsa. Kendi doktoruma size gönül rahatlığıyla önerebilirim. Ben doğum yaptığımda doçentti şimdi Prof. olmuş. Ahmet Erdem. aynı zamanda tüp bebek uzmanıda. Cep numarasınıda vereyor istediğin zaman arıyorsun asla sestonunda bir değişim olmadan cevaplıyor. Doğumada isterseniz giriyor. Benim zamanımda en son ödediğim ücret 124,50liydi daha önceki yazıları okudum ocak ayında 144.5 olmuş. Doğuma girdiğinde 800tl vermiştik halen ücret değişmemiş.

Arkadaşlar aradım ama göremedim böyle bi başlık... ankaradaki anne adayları gittiğiniz hastaneler, imkanları ve ücretleri hakkında bildiklerimizi burda paylaşalım..

ben bilgi hastanesine gidiyorum şuanda 18 haftalık hamileyim... muayne ücreti 22 lira + testlerdede ek ücret ödüorum... doğumu da normal 600, sezeryan 750 dediler, epidural istiyorsanız iğnesini dışardan getirtiosunuz dediler henüz konuşmadım doktorumla onun maliyetini...

cnm yazalı çok olmuş ama merak ettim, sezeryan mı oldun. ben de batıkent bilgiye gidiyorum ama hiç normal doğum yaptım diyeni duymadım. nem normal istiyorum korkmaya başladım valla :(

Merhaba,
3 aylık hamileyim.Güven Hastanesi'nde Taner Bey'e başladım.Şimdilik memnunum.Araştırma yaparken evime yakın 3 hastanenin ücretlerini aldım.Bilgi vermek istedim.

Hacettepe: Doktor Muayene : 210 TL
Normal Doğum : 930 TL
Sezaryen Doğum : 1300 TL

Akay : Doktor Muayene : 35 TL
Normal Doğum : 1000-1500 TL arası ( epidural normal )
Sezaryen Doğum : 1750 TL

Güven : Doktor Muayene : 36 TL
Normal Doğum : 1050 TL
Sezaryen Doğum : 1350 TL

Bunlar SGK'ya uygulanan anlaşmalı ücretler.Güven ve Akay'da yatak ücretleri+bebeğin ilk bakımları da dahil.

Umarım bu bilgiler işinize yarar.

Merhaba,
3 aylık hamileyim.Güven Hastanesi'nde Taner Bey'e başladım.Şimdilik memnunum.Araştırma yaparken evime yakın 3 hastanenin ücretlerini aldım.Bilgi vermek istedim.

Hacettepe: Doktor Muayene : 210 TL
Normal Doğum : 930 TL
Sezaryen Doğum : 1300 TL

Akay : Doktor Muayene : 35 TL
Normal Doğum : 1000-1500 TL arası ( epidural normal )
Sezaryen Doğum : 1750 TL

Güven : Doktor Muayene : 36 TL
Normal Doğum : 1050 TL
Sezaryen Doğum : 1350 TL

Bunlar SGK'ya uygulanan anlaşmalı ücretler.Güven ve Akay'da yatak ücretleri+bebeğin ilk bakımları da dahil.

Umarım bu bilgiler işinize yarar.

arkadasım bu sezeryan 500 den baslıyor yapılan işleme göre degısır
4 ay önce sezeryanlı yaptım çars 23 de yattım
cuma sabah 11 de cıktım 1630 tuttu bu rakamlar en az dır

arkadaslar suan icin guven hastanesine gidiyorum ama degıstırmeyı dusunuyorum cunku dr Aslı Hanım dogum sırasında sgk lı oldugum ıcın dogum yapacagım gun hangi dr varsa onun dogum yaptıracagını soyledı ama ozel muayene olursam o sekılde doguma gırecegını soyledi.Kendısıne kontrollerde sgk dan faydalanıp dogumda size ayrı bir ucret versek dedım ama kabul etmedi:D ne sacma sgk lıysan kaderıne razı ol muhabbetı yapyorlar

ankara tıp bu konuda iyi değilmi bende 5 haftalık hamileyim oradan doç dr cem beyi tavsiye ediyorlar muayene ücreti 200 tl normal doğum 900 sezeryan 1200 ayrıca doktorun doğumada giriyormuş. ama hastane hakkında pek bilgim yok, temiz mi eskimi ama doktor çok iyiyimiş

1,5 yıl önce ankara hastanesinde doğum yaptım çok iyi bir profosörle.ama sezaryan doğum yaptım ve anestezi uzmanı iyi değildi.oysa doğumdan önce dr uma iyi bir anestezi uzmanı girsim istiyorum demiştim oda belli olmaz demişti.ve epudural anestezi oldum.dr çok işi olduğundan heralde(çok kızdım ona bana epudurali kendi önerdi o anda da keşke spinal yapsaydınız çabuk uyuşsaydı dedi)sonra ben ameliyat esnasında az da olsa bişiiler hissttim.odama gittiğmde elimde olan ağrı pompasına istediğim sıklıkla basabilecğim söylendi.benim de çok ağrım olduğundan bastım durdum.akşam ayağa kalkmam gerekn zamanda tam kalkacakken yere yığıldım.ayağımın birini hiç hissetmiyordum.yatarken oynatabildiğim ayağım ayağa kalkarken hissedemez oldum.yaklaşık 15-20 dk yerde altımdan kanlar gelerek bekledim.ablam ve yeğenim vardı kaldıramdılar.ve malesef 3 kaat 1 hemşire varmış.hastabakıcılara bi türlü ulaşamadılar ve ben yerde yeni dikişlerimle kalakaldım.bu nedenle ilk günümü hiç iyi hatırlamıyorum.gece ağrıdan sabaha kadar uyuyamadım.ne zamanki belimden epudural iğnesini çıkarıp ağrı kesici bi iğne yaptılar ben yeniden doğmuş gibi oldum.kalktım ,yğrğdğm,wc ye kendim gittim.kızızmn kıyafetlerini değiştirdim altını aldım.eşim ve ben sağlıkçı değiliz ama anestezi yapan kişi karnımdan çok bacağımın uyuşmasına neden oldu diye düşünüyoruz.epudural gtti sorun bitt.siz siz olun anestezi uzmanını da seçin.tabi sezaryansa.bu arada prof dr um 1500 tl aldı.hastaneyede 200 civarı verdik.her muanede de 180 tl ödüyorduk.işte böyle .inşallah kimseyi korkutmamşımdır

hımmm anladım. peki sen nasıl bir tavsiyede bulunursun ben 5 haftalık gebeyim ve doktor arıyorum ama özel hastane olmasa daha iyi diye düşünüyorum. doğumumuda kontrollerimide aynı yerde aynı kişiye yaptırayım diye düşünüyorum. hala karar vermedim

Back