valla son incelemelerim sonucu herhalde akrapol bülent alp aydın 'a gideceğim..face teki grubuna falanda baktım pozitif elektrik aldım..gerçi ortada henüz birşey yok ama:kedi:
Merhaba
Evet Bülent Beyden forumlarda iyi bir şekilde bahsediliyor.ama doktorun iyi olması kadar hastane de tüm beklentilerimizi karşılamalı.
akropol güzel bir hastane diye duydum ama Yenidoğan ünitesi yokmuş.Karar verirken buna da dikkat etmelisin.Allah korusun herşeyi düşünmek lazım.
Bence Lina Kadın Sağlığı Merkezini tercih etmelisin.Fiyatları çok iyi tertemiz bir ortam.Doktorları çok çok iyi.Ve en güzeli istediğin hastanede kendi doktorunla doğum yapma olanağı sunuluyor.Her yönden beklentileri karşılayan bir Merkez.
Ben SGK lı olarak Ultrason dahil (hemde herdefasında CDmi alıp bebeğimi defalarca seyredebiliyorum:)) 35 TL.Ekstra testler için çok cüzzi bir fark veriyorsun.
dışarıda özel bir muayeneye 200 küsür vereceğini düşünürsen.Her gittiğinde ekstra vereceğin 200 Tl yi bir kenara koyarsan istediğin hastanede yapacağın doğum parası birikmiş oluyor.Bence bu süper birşey.
Şimdi yeni yerleri Yenimahallede haria bir yer olmuş.Yenimahalle Metro duragına yakın.Ben oraya git derim(doktorlar hastaneler konusunda daha önce kötü tecrübeleri olmuş ve sonunda doğru dürüst güvenilir biryer bulmuş biri olarak)