valla son incelemelerim sonucu herhalde akrapol bülent alp aydın 'a gideceğim..face teki grubuna falanda baktım pozitif elektrik aldım..gerçi ortada henüz birşey yok ama:kedi:
bilgi hastanesinde devam etmeye karar vermiştim düne kadar....
ben başta sordum onlara epidural yapıp yapmadıklarını, onlar da anestezi doktorumuzla görüşür yaparız demişlerdi...
buarada 34+3e geldim...
artık ayarlayalım şu epidurali dediğimde, burda epidural yapmıyoruz dediler!!!
linada yapıyorlar mı acaba ?
arkadaşlar merhaba ben ankaraya yeni taşındım.henüz hamile değilim ama bebek istiyorum.hemen olursa diye dr ve hastane araştırıyorum.bu LİNA dikkatimi çekti de.ben keçiörende oturuyorum.acaba bana uzak mı kalıyor?eğer doğum için devlet hastanesini seçersem fiyatlar daha mı uygun oluyor?bi de aylık masraf testlerle birlikte kaça maloluyor?maddi durumumuz 2 sene sıkıntılı geçeceği için miktar çok önemli.devlet hastanelerini bilen,memnun kalan yok mu acaba?
arkadaşlar merhaba ben ankaraya yeni taşındım.henüz hamile değilim ama bebek istiyorum.hemen olursa diye dr ve hastane araştırıyorum.bu LİNA dikkatimi çekti de.ben keçiörende oturuyorum.acaba bana uzak mı kalıyor?eğer doğum için devlet hastanesini seçersem fiyatlar daha mı uygun oluyor?bi de aylık masraf testlerle birlikte kaça maloluyor?maddi durumumuz 2 sene sıkıntılı geçeceği için miktar çok önemli.devlet hastanelerini bilen,memnun kalan yok mu acaba?
Linada doğum yapılmıyor.Takiplerini gerekli testlerini orada yapıyorlar.Doğum için anlaşmalı hastaneleri var.Özel yada Devlet hastanesi nerede doğum yapmak istersen Linada seni takip eden doktor seçtiğin hastanede doğumunu yapıyor.Paket ücretleri var her hastane için ayrı.Epidural istersen onu da yapıyorlar.
Merhaba
Keçiörenden nasıl gelinir tam bilemiyorum.
Lina Yenimahalle İvedik Caddesinde.Yenimahalle Belediyesine yakın.
Metronun Yenimahalle durağında inince yürüyerek 5 dakikalık mesafesi ya var ya yok.
Hamilelik kontrelleri rutin aydabir oluyor riskli bir durum olmadıgı takdirde.Her muayene aylık ultrason dahil 35 TL.İstersen ultrason görüntülerini CDye çekip de veriyorlar.
Testler için çok birşey ödenmiyor.2li test ve 3lü testleri var birde ayrıntılı ultrasonu.Bunlar belirli aylarda bir defaya mahsus yapılıyor.Ben yanlış hatırlamıyorsam testlerden biri için en fazla 45 Tl falan vermiştim sanırım.
Orada rutin kontrollerini yapıp sonra doğum için devlet hastanesine yönlendirilebilirsin.
Kontroller için Devlet hastanelerinde okadar sürünmene beklemeye deymez bence.
Burası gerçekten temiz ve huzurlu bir bir ortam.
İnternet sitelerinden de inceleyebilirsin.Lina kadın sağlığı merkezi diye internet sitelerine ulaşabilirsin.
İnşallah Allah gönlüne göre verir ve bebeğine kavuşursun.
doğumu normal düşünüyorsanız hiç gerek yok bence özel hastaneye... yok epidural filan istiyorsanız ozaman özelde yapın derim...
riskli bi gebelik filan değilse özel de devlet de aynı...
bende akropole bülent beye gideçeğim bugün randevum var bi ab eşini oraya götürüyor bülent beyden çok memnun
Kesinlikle Akay hastanesi ve Tolga Ecemiş diyorum.. Tıp fakültelerinde doğum yapacakların çok iyi araştırmalarını öneriyorum.Araştırma hastanesi oldukları ve prof oldukları için cazip gibi geliyor ama oralarda doğum yapan ve hiiç memnun kalmayan çok arkadaşım var.Annem de kadın doğum bölümünde ameliyat oldu ve asla seni oralarda bırakmam diyor.Gerçekten ameliyat ve doğum sonrası ilgi sıfır...
Merhaba!Randevun nasıl geçti,mamnun kaldın mı?Ben de Bülent Beyden aldım randevumu henüz gitmedim.Hakikatenn söylenildiği gibi yeni doğan ünitesi yokmuymuş?
Eğer yoksa sıkıntılı çıkarsa doğum sonrası bebeğe nasıl müdahale ediyorlarmış?
saol arkadaşm.ben normal doğum istiyorm aslında ama gebelik gidişatı neyi gerektirir bilmiyorum.buradaki devlet hastaneleri hakkında da çok iyi şeyler duymadığm için özel hastaneleri araştıraym dedm.aslında devlet hastanesi tercihim ama...bilmiyorumkismile
Kızlar gazi hastanesinde epidural yapılıyormuş sanırım...
yeni öğrendim... yarın arayıp detaylarını öğrenicem onun da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?