• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANKARA doktor, hastane tavsiyeleriniz ve doğum fiyatları...

lovelinya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2008
1.524
4
116
40
Ankara
Arkadaşlar aradım ama göremedim böyle bi başlık... ankaradaki anne adayları gittiğiniz hastaneler, imkanları ve ücretleri hakkında bildiklerimizi burda paylaşalım..

ben bilgi hastanesine gidiyorum şuanda 18 haftalık hamileyim... muayne ücreti 22 lira + testlerdede ek ücret ödüorum... doğumu da normal 600, sezeryan 750 dediler, epidural istiyorsanız iğnesini dışardan getirtiosunuz dediler henüz konuşmadım doktorumla onun maliyetini...

ben de yeni hamileyim. Ankara Tıp Fakültesi hastanesine Bülent Berkere gidiyorum. Muayene ücreti 175 TL. doğum fiyatlarını falan bilmiyorum.daha erken olduğu için sormadım. kendinin girmesini istersek ayrı bir ücret talep ediyor.ama ne kadar bilmiyorum.

Arkadaşlar aradım ama göremedim böyle bi başlık... ankaradaki anne adayları gittiğiniz hastaneler, imkanları ve ücretleri hakkında bildiklerimizi burda paylaşalım..

ben bilgi hastanesine gidiyorum şuanda 18 haftalık hamileyim... muayne ücreti 22 lira + testlerdede ek ücret ödüorum... doğumu da normal 600, sezeryan 750 dediler, epidural istiyorsanız iğnesini dışardan getirtiosunuz dediler henüz konuşmadım doktorumla onun maliyetini...

Batıkentteki bilgiye migidiyosun canım, hangi doktora?

canım ankara ünviresitesi doktor cem ataberkoğluna gidiyorum çok memnunun yanılmıyorsam 650 normal doğum 750 tl de sezeryan diye biliyorum

Batıkentteki bilgiye migidiyosun canım, hangi doktora?

evet canım batıkenttekine gidiyorum... işim çok yoğun olduğu için evime en yakın hastaneyi tercih etmek zorunda kaldım... selçuk bey doktorum... bi şikayetim de yok ama doğum konusunda henüz karar veremedim...

doktorum op.dr.cüneyt genç. muayene ücreti 150 ytl. hastane olarak anestezi doktorundan dolayı bayındırı önerdi çok memnun kaldım. epidural anestezi içinde hastaneye 2300 ödedik. doktoruma 1600 ödedik. yani toplamda 4000 ytl buldu. hastane çok temizdi. hemşirelerin ilgi alakaları çok iyiydi. emzirme konusunda çok büyük desteklerini gördüm.

Canım ben de Bilgi Hastanesinde Mine hanıma gidiyorum. Hamile kalmadan önce orada tedaviye başlanmıştı. Hastaneden memnunum ama riskli bir gebelik olduğu için Büyük doğumdan bir hocanın özel muayenehanesine gidiyorum ve doğumum da büyük doğumda olacak tahminen. Geçen ay bir arkadaşımın doğumunu Bilgi de Selçuk bey yaptırdı. Çok memnun kaldı. Hastane tertemizdi ve hemşireler çok ilgiliydi. Eğer risk olmazsa ben de Bilgi Hastanesini düşünüyorum hala. Ama doğumu sezeryandı ve 600 TL verdi. Ben de geçen hafta sordum ve 2 günlük paket sezeryan doğuma 600 dedi görevli sekreter. Sana niye 750 dediler?

Bilgi Hastanesini beğeniyorum ama eğer karşılayabilirsen Akay Hastanesinde Tolga Ecemiş'e gitmeni öneririm. Aylık şu an ne kadar alıyorlar bilmiyorum 50 olabilir ve sezeryan doğuma 1750 tl alıyorlar. Fakat kesinlikle hastane ve doktor için az bile. Tolga Bey'in özel muayenehanesine gittim geçen hafta ultrason için çok ilgili bir doktor. Bilgi'deki muayenelerle alakası yok. Hem seni çok rahatlatıyor hem de her konuda bilgi alabiliyorsun. Şimdiki aklım olsaydı en baştan Tolga Bey için Akay Hastanesine giderdim ama geç kaldım.

Bir de forumlardan Arkapol Hastanesi'nde Bülent Bey'i çok öneren var. Hastanenin de fiyatı uygunmuş. Onu da araştır istersen. Ama elini çabuk tut bence. İlerleyen haftalarda kabul etmeyebiliyorlar.

evet canım batıkenttekine gidiyorum... işim çok yoğun olduğu için evime en yakın hastaneyi tercih etmek zorunda kaldım... selçuk bey doktorum... bi şikayetim de yok ama doğum konusunda henüz karar veremedim...

Ben de başlarda bilgiye gidiyordum mine hanıma ama hiç memnun kalmadım, şimdi ankara üniversitesinde cem beye gidiyorum ben de, berfinle aynı doktora gidiyoruz:D Ama selçuk bey hakkında kötü bişey duymadım, genellikle hastaları memnunlar

merhaba kıslar
bende çağ hastanesine gidiyorum. aylık muayeneler 62tl epidural normal doğum ve sezeryan 1400 tl. hastaneden memnunum. fiyattta paket fiyat sanırım. extralar olurmu bilmem henüz konuşmadım. umarım herkes paylaşırda bizde bilgi sahibi oluruz...

merhabalar.siteye yeni üye oldum.tokat ta yaşıyorum ama burada güvenilir bi doktor ve hastane bulamadığım için doğumumu ankarada yapmayı düşünüyorum.bir haftadır araştırıyorum.kafam çok karıştı.önceleri güven hastanesini düşünüyordum .ancak oranın kadın doğum bölümünde bi boşluk olduğunu yazmışlar.akropol hastanesini ve bülent beyi öneren çok kişi olmuş.orada normal doğum yapanlar var mı aranızda?yaşadıklarınızı paylaşırsanız ve yeni fiyatları hakkında bilgisi olanlar varsa yardımınızı bekliyorum.

Canım ben de Bilgi Hastanesinde Mine hanıma gidiyorum. Hamile kalmadan önce orada tedaviye başlanmıştı. Hastaneden memnunum ama riskli bir gebelik olduğu için Büyük doğumdan bir hocanın özel muayenehanesine gidiyorum ve doğumum da büyük doğumda olacak tahminen. Geçen ay bir arkadaşımın doğumunu Bilgi de Selçuk bey yaptırdı. Çok memnun kaldı. Hastane tertemizdi ve hemşireler çok ilgiliydi. Eğer risk olmazsa ben de Bilgi Hastanesini düşünüyorum hala. Ama doğumu sezeryandı ve 600 TL verdi. Ben de geçen hafta sordum ve 2 günlük paket sezeryan doğuma 600 dedi görevli sekreter. Sana niye 750 dediler?

Bilgi Hastanesini beğeniyorum ama eğer karşılayabilirsen Akay Hastanesinde Tolga Ecemiş'e gitmeni öneririm. Aylık şu an ne kadar alıyorlar bilmiyorum 50 olabilir ve sezeryan doğuma 1750 tl alıyorlar. Fakat kesinlikle hastane ve doktor için az bile. Tolga Bey'in özel muayenehanesine gittim geçen hafta ultrason için çok ilgili bir doktor. Bilgi'deki muayenelerle alakası yok. Hem seni çok rahatlatıyor hem de her konuda bilgi alabiliyorsun. Şimdiki aklım olsaydı en baştan Tolga Bey için Akay Hastanesine giderdim ama geç kaldım.

Bir de forumlardan Arkapol Hastanesi'nde Bülent Bey'i çok öneren var. Hastanenin de fiyatı uygunmuş. Onu da araştır istersen. Ama elini çabuk tut bence. İlerleyen haftalarda kabul etmeyebiliyorlar.

canım ben de kabataslak sormuştum 600 de demiş olabilirler tam aklımda kalmamıştır benim muhtemelen :)

pco hastasıyım ve kilomda fazla.yaşım ilerliyor.bir an önce bebiş istiyorum.ama tedavi görmem lazım.ankarada bu konuda iyi bir doktor tavsiye eder misiniz?ben ahmet erdem duydum gazide ama karar veremedim...

merhabalar.siteye yeni üye oldum.tokat ta yaşıyorum ama burada güvenilir bi doktor ve hastane bulamadığım için doğumumu ankarada yapmayı düşünüyorum.bir haftadır araştırıyorum.kafam çok karıştı.önceleri güven hastanesini düşünüyordum .ancak oranın kadın doğum bölümünde bi boşluk olduğunu yazmışlar.akropol hastanesini ve bülent beyi öneren çok kişi olmuş.orada normal doğum yapanlar var mı aranızda?yaşadıklarınızı paylaşırsanız ve yeni fiyatları hakkında bilgisi olanlar varsa yardımınızı bekliyorum.

cnm meraba ben güven hastanesine gidiyorum ne gibi bi bosluk anlamadım ben ne demek istedigini ben gidiyorum hamileligimn basından beri ve cok memnunum doktorumuzda cok iyi ve ilgili hastanede cok temz kafana takılan neyse sorabişlirsin yardımcı olabilirsem olurum opuyorumnanaktan

güven hastanesindeki ekibin değiştiğini ve yeni gelen doktorların onlar kadar tecrübeli olmadığını yazmışlar.birde özel sigortalılırla sgk lılara farklı muamele edildiğini ve doktorlarının ayrı olduğunu.böyle olunca baaya kafam karıştı

ankarada yeni doğum yapmış ebe arkadaşımın tavsiyesi üzerine ankara tıp cem atabekoğlu nu düşünmeye başladım.özel hastanelerin işi ticarete döktüğünü ve başta verilen ücretlerden çok fazla ödemelerle hastaneden ayrılabileceğimi söyledi.ankara tıpta özel odalara günlük 100 tl alıyorlarmış.cem bey de doğum için 750 tl alıyomuş.üstelik ankara tıpın donanımlı ve güvenilir oldugunu söyledi.aranızda ankara tıpta cem beye doğumunu yaptıran var mı?

Ankara'da 4 hastaneyi merak ediyorum, hrs kadın hastalıkları ve doğum hastanesi, Akay hastanesi, Mesa ve Çağ hastaneleri. Hangisini tavsiye edersiniz, ben ilk doğumumu bursada epidural normal doğum yaptım, yine öyle istiyorum, doktor ve hastane güvenilirliği ve doğum ücreti konusunda bilgisi olan var mı, ya da başka hastane tavsiye edebilecek olan?

kıslar ben akrapole gidiyorum dr bülent bey muayne ücreti 30 tl doqumda normal yada sezeryan fark etmez 1000tl ama qerçekten süper bi doktor we ayrıca hastane çok temiz we ebe we hemşireler çok sıcakkanlıı

bende ankara tıpa gidiyorum doktorum batuhan özmen çokta memnun kaldım bir sıkıntım olduğunda istediğim vakit arayabiliyorum aylık ücret 175 tl özel oda günlük fiyat 100 ve doğuma doktorunuda istersen fark ödeniyormuş benim bulantılarım aşırı olduğu için hastanede kaldım 4. kat ilgide iyiydi.

Back