• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara Dikmen civarı oturan bakıcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

bademcik

Guru
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
253
1
296
Ankara
1 yaşında ikiz çocuklarımın bakımında yardımcı olabilecek 18-45 yaş arası elemana ihtiyacım var.Haftada 5 gün, 8.30-17.30 arası,anneyle birlikte..
ilgilenenler özelden mesaj atabilirler

1 yaşında ikiz çocuklarımın bakımında yardımcı olabilecek 18-45 yaş arası elemana ihtiyacım var.Haftada 5 gün, 8.30-17.30 arası,anneyle birlikte..

Merhaba , ben dikmende oturyorum , 28 yaşındayım . daha öncede çocuk baktım isterseniz referans da verebilirim . Uygun görürseniz görüşebiliriz

tekrar iyi günler mesajıma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.tel no veremediğimiz için konuşmak mümkün olmuyor ama şartlarınız benim için uygundur.sizin için uygun olan gün ve zamanda görüşmek isterim.hoşçakalın.

merhaba, Öveçler 4. caddede oturuyorum. 3 aylık bir bebeğim var. Özelden mesaj atamıyorum. İlgilenenlerin özelden mesaj atmasını rica ediyorum.

merhaba, Öveçler 4. caddede oturuyorum. 3 aylık bir bebeğim var. Özelden mesaj atamıyorum. İlgilenenlerin özelden mesaj atmasını rica ediyorum.
merhaba ben konyayolu üzerinde oturuyorum.daha önce 2 tane bebek baktım yük.ok.mezunuyum sigara kullanmıyorumbebeğinize özen ve ihtimamla bakabilirim görüşmek isterseniz sizde bu yolla mesaj gönderebilirsiniz kotam dolmadığı için özelden malesef mesaj gönderemiyorum.hoşçakalın

merhaba ben konyayolu üzerinde oturuyorum.daha önce 2 tane bebek baktım yük.ok.mezunuyum sigara kullanmıyorumbebeğinize özen ve ihtimamla bakabilirim görüşmek isterseniz sizde bu yolla mesaj gönderebilirsiniz kotam dolmadığı için özelden malesef mesaj gönderemiyorum.hoşçakalın

ne kadar ücret düşünüyorsunuz?halen iş arıyormusunuz?

Back