Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bakıcı, Kreş, Oyun AblasıAnkara Dikmen civarı oturan bakıcı arıyorum
tekrar iyi günler mesajıma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.tel no veremediğimiz için konuşmak mümkün olmuyor ama şartlarınız benim için uygundur.sizin için uygun olan gün ve zamanda görüşmek isterim.hoşçakalın.
merhaba ben konyayolu üzerinde oturuyorum.daha önce 2 tane bebek baktım yük.ok.mezunuyum sigara kullanmıyorumbebeğinize özen ve ihtimamla bakabilirim görüşmek isterseniz sizde bu yolla mesaj gönderebilirsiniz kotam dolmadığı için özelden malesef mesaj gönderemiyorum.hoşçakalın
merhaba ben konyayolu üzerinde oturuyorum.daha önce 2 tane bebek baktım yük.ok.mezunuyum sigara kullanmıyorumbebeğinize özen ve ihtimamla bakabilirim görüşmek isterseniz sizde bu yolla mesaj gönderebilirsiniz kotam dolmadığı için özelden malesef mesaj gönderemiyorum.hoşçakalın