• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara daki nikah salonları...

• Konu Sahibi Konu Sahibi kübra06
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bizde burayi dusunuyoruz canim. Mart ta dugunumuz olucak, Izmirde ama 1 hafta oncesinden Ankarada nikahimiz olucak.. Kizlar Ankarada soyle 1000 tl den asagiya harcayacagimiz bi nikah yapmak istiyoruz.. yardimci olunnn lutfennn.

cnm uygun nikah salonu sormuşsun. biz vedat dalokaydan gün aldık. kuruluş parkında. fiyatı 350 tl. eğer istersen 300 tl ye de resim + video kaydı yapıyorlar.
umarım yardımcı olabilmişimdir.

ben vedat dolakay ı hiç begenmedim çok acele tıkış tıkış bi yer organizasyon falan kötu gibi
atakule de fena değil organizasyon. oranın bi eksi tarafı oturma düzeni gelin damat misafirlerin arasından değil önunden geciyo ve o yuruyusun tamamını göremiyo
diğer yerleri henuz arastırıyorum keske acık hava bi yer olsaaa :26:

Dün Kocatepeyi sordum Cumartesi günü için 2000TL dedi yanlış duymadıysam..
Gündüz vakitlerinde pek yoğunluk yokmuş bu aralar anladığım kadarıyla..

Tek nikahta anlaştık Aşağı Eğlenceye yakın, şık ama daha uygun bir yer bakıyorum..

Dün Kocatepeyi sordum Cumartesi günü için 2000TL dedi yanlış duymadıysam..
Gündüz vakitlerinde pek yoğunluk yokmuş bu aralar anladığım kadarıyla..

Tek nikahta anlaştık Aşağı Eğlenceye yakın, şık ama daha uygun bir yer bakıyorum..

canım hayırlı olsun, bizim nikahımız turk japon vakfında olacak sanırım fiyat da 1850. ama hafta içi yada gunduz fiyatları daha uygun bildiğim kadarı ile salon cok guzel cok şık. birde ym wedding plaza var orası da 1250 sanırım ama yeni bir salon ışıklandırması giydirmesi süper. biz ym wedding plaza biraz kucuk olduğu için tjv nı tuttuk ama kişi sayına gore dusunebilirsin. ikisi de oran da canım bunların panora nın karsısı. internetten bak istersen. ama aşagı eğlenceye pek yakın değil sanırısam :( gerci kopcatepe de yakın değil ama bence bu salonlar hem daha uygun hemde daha guzel.

Yenimahallede bir arkadaşımın nikahı olmuştu mekan çok şıktı ona sorup sizi de haberdar edeceğim. tarih de aşağı yukarı 16 yada 23 temmuz haftaları. Haftaya galiba yerler ayarlanıcak yarın yüzük takcaz şu koşturmacayı bi atlayalım :D

ankarada sanırım nikah salonnu kıtlığı var bi salon bulamadk yada biz bilmioruz acity beğendim bizm için 500 kişi az gelir 700 kişilk bi yer olmalı vede koktryl solunu geniş olmalı buraların kokteyl salonları çok küçük geldi bana

Bizim nikahımız Altındağ Belediyesi Teras Nikah salonunda oldu. 300 lira falandı. Ulusta yalnız yeri. Bir de foto ekleyeyim sizin için fikir olur belki.

$3.jpg $1.jpg $2.jpg

1. resim üst kattan iniyosun. Gelin odası var yukarıda.
2. Masa :)
3. teras. Ben burayı fotograf cekimi icin kullandım. içerde de çektirmiştim ama buranın manzarasını harcamak istemedim. gelin çiçeğimi atmak için de ideal oldu bakmayın çiçeği hep evlilerin almaya calıstığına :1::1:

Son düzenleme:
arkadaşlar nikah salonu fiyatı biliyosanız paylaşırmısınız

Son düzenleme:
vedat dolakay da nikah sonrası kokteyl fiyatı ve süresi ne kadardır?

arkadaşlar ben nikah için plazamy veya şahhaneyi düşünüyorum.oralarda nikah töreninde bulunan varmı şuan araştırma yapıyorum bu sene içinde düğün olacak.ikiside güzel yere benziyor
şahhanenin nikah fiyatlarının 3buçuk 4milyar arasında olduğunu biliyorum.acaba nasıl tören oluyor.

kızlar bizim ankarada nikah olacak fakat hiç doğru dürüst nikah salonu yok ankarada.kocatepe çok kötü ihale salonu gibi.vedat dalokay,harikalar diyarı,a cityninde onlardan hiçbir farkı yok gelin damat tepede oturuyo konser yeri gibi.atakule çok klasikleşti ve eskidi.düğün olayını sevmiyorum saatlerce sürüyo,nikahları çok seviyorum ama nikahtada öyle apar topar gtmek istemiyorum.
en azından 1 dans etmek istiyorum.çok araştırdım şahhane ve çetin emeçteki plazamy var aklımda.hiç oralara nikah törenine giden yokmuuuuuu???

kızlar bizim ankarada nikah olacak fakat hiç doğru dürüst nikah salonu yok ankarada.kocatepe çok kötü ihale salonu gibi.vedat dalokay,harikalar diyarı,a cityninde onlardan hiçbir farkı yok gelin damat tepede oturuyo konser yeri gibi.atakule çok klasikleşti ve eskidi.düğün olayını sevmiyorum saatlerce sürüyo,nikahları çok seviyorum ama nikahtada öyle apar topar gtmek istemiyorum.
en azından 1 dans etmek istiyorum.çok araştırdım şahhane ve çetin emeçteki plazamy var aklımda.hiç oralara nikah törenine giden yokmuuuuuu???

türk-japon vakfında da yapılıyor ve çok güzel bir yer, tavsiye ederim...2 nikaha gittim orda..
mydonose plaza da güzeldir, herhalde plazmy dediğiniz orası...

hmm evet ınternet sıtesı plazamy olduğu için oyle yazdım:)
türk-japon vakfınıda duydum güzelmiş ama orası çok uzakta kalıyor.ta panoranın orda.
cvp için çok teşekkür ederim:)

Kızlar bende nikah kokteyl yapıcam.Düğün yapmak istemiorum çünkü klasik salon düğününden hoşlanmıyorum.Hoşlandığım düğünse çok ciddi rakamları bulucak..

Ben mydonose plaza,ym wedding ve atakuleyi düşünüorum.Buralardan haftasonu akşam saatlerinde kokteyl nikah ücreti alan varmı acaba.Zaten işin içine kokteyl girdimi akşam oluo genelde bu tarz organizasyonlar..Bilgi alan paylaşsın lütfen kızlar:):)

Kızlar benim de ağustosta olacak nikahım, sizlerle aynı düşüncedeyim kokteyli nikah istiyorum.. atakule ve mydonose da fiyatlar nasıl bilen var mı? kayınvalidem demirsporun havuzbaşında düğün istiyor orası nasıldır hizmet, düzen falan... üüff kafam çorba gibi :2:

Back