• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara daki nikah salonları...

• Konu Sahibi Konu Sahibi kübra06
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkür ederim hayatımmkaydirigubbakcemile5tarihi 19.07.2009 aldık.ordan inerken düşmem inşallahsenağlama acaba prova yaptırıolar mı?

sanmıyorum canım yaptırcaklarını çünkü yoğun oluyor yaa ama düşmezsin korkma müstakbel eşinin koluna sıkıca gir bırakma :smiley-cool:benimde nikahım ankarada olucak ve bende vedat dolakayda istiyorum...bi bakarsın ben düşerim hehehe düşmek adetimdirde:dance:ben sıkıca giricem bırakmıcam düşersek ikimiz düşelim demi ama hiç değilse ikimiz rezil olmuş oluruz...iyi günde kötü günde demiiiidelikafadulden

Arkadaşlar Merhaba,
2009 yazında evleniyorum sade bir nikah töreniyle:1rolleyes: Ama Ankara da nikah için mekan seçeneği çok az gibi görünüyor:sm_confused:.Detaylı aramaya daha başlamadım sizlerinde fikirlerine ihtiyacım var.Nikah salonlarına dair önerebileceğiniz mekan ve fiyatlarıyla ilgilide bilgisi olan varsa benimle paylaşabilir mi acaba???:uhm:

merhaba canımcım.
ben de 21 hazıranda evlenıyorum.hihoyyyt bız de sade bı nıkah torenı ıstıoduk .çok arastırma yaptım nıkah salonları için.en sonunda kocatepede karar kıldık ve yer ayırrtık.ben gıttım gordum bence cok hos bı mekan.yılbasından once ayırttıgımız için 1300 hafta sonu.2009 fıyatı hafta sonu 1500.aslında atakuleyle ıkısi arasında kararsız kaldık ama atakule bıraz yuksek geldı fıyat acısından.cunku bı de nıkah memuru ucretı var.

cnm birşey soracağım vedat dalokay da müzik foto slayt gösterisi var mı ve fiyatı ne kadar acaba

harikalar diyarı nikah salonunu görmelisiniz bence eminim çok beğeniceksiniz gelinle damat sahneye asansörle iniyorlar çok gösterişli oluyor ve fiyatlarıda çok uygun görmeden karar vermeyin bence

sincan harikalr diyarı nikah salonu uygun fiyatlarla hizmetinizdedir.03122736868

merhabalar benim de en yakın arkadaşım evleniyor. kasımın 2.haftası. yer bulma işini bana verdi. shoppe-kocatepe ve atakule arasında kaldık gibi. 1500 tl gibi bi bütçemiz var. haftasonu ve 15-18.00 saattleri arası olabilir diye düşündük. kış dolayısıyla fiyatlar iner diye düşünüyoruz. başka tavsiyesi olan var mı?
bide nişan için 120 kişilik falan bi yer bakıyoruz bütcemiz 1200 civarı. nişanı eğlenceli belki yemekli pastalı falan bişi düşündük.bu konuda da fikirleriniz varsa açığız, lokaller falan olabilir. hepinize şimdiden teşekkürlerrrr..

nikahlar hafta içi 600 hafta sonuda 600- 700 arası bunun yanında foto video kaydı, albüm çekimi , kuaför, nikah şekeri ve davetiye gibi seçenekleride isterseniz ekleyebilirsiniz bu fiyatın üzerine. Harikalar Diyarı Nikah ve Düğün Salonu yada 0312 273 68 6 8 ulaşabilirsiniz.

mrh. 1500tl bütçeniz sanırım sadece nikah için , harikalar diyarı nikah salonunda bu fiyata nikah+albüm+kuaför+nikah sırasındaki foto vide çekimi dahil güzel bir nikah yapabilirsiniz. nişan içinde boş salon kirayalabilirsiniz yada menü seçip herşyi bize bırakabilirsiniz.

harikalar diyarı nikah salonundan resimler

Eklentiler

• $Kopyası DSC_5428.jpg
    $Kopyası DSC_5428.jpg
    90,4 KB · Görüntüleme: 109
  • $GetAttachment11.jpg
    $GetAttachment11.jpg
    31,7 KB · Görüntüleme: 99
  • $GetAttachment033.jpg
    $GetAttachment033.jpg
    28,3 KB · Görüntüleme: 104
  • $GetAttachment88.jpg
    $GetAttachment88.jpg
    26,2 KB · Görüntüleme: 112
mrh. 1500tl bütçeniz sanırım sadece nikah için , harikalar diyarı nikah salonunda bu fiyata nikah+albüm+kuaför+nikah sırasındaki foto vide çekimi dahil güzel bir nikah yapabilirsiniz. nişan içinde boş salon kirayalabilirsiniz yada menü seçip herşyi bize bırakabilirsiniz.

mrb haziran temmuz gibi düğünüm olacak yaklaşık 300-350kişi olacak haftasonu olacak bide açık hava ve kapalı salondaki fiyatlarını,yemekli fiyatını ve sadece kuru-yaş pasta içecek kuruyemiş olursa fiyatını öğrenebilir mym şimdiden teşekkürler

delikafaduldenKızlar Etlik tekı Antares AVM de Nikah salonu acıldı galıba orayıda bır sorun derım dısardan cok hos duruyordu

arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum...bende kısmetse yaza evlenicem ama nikah salonuna karar veremiyorum bana da yardımcı olabilirmisiniz...

antarese ben gittm baktım ben begenmedm ama yinede ilgilenn arkadaslar bi baksın.. on tarafı sırf cam oldugu için manzara gusel ama fiyatları filan hatrlamıorum..salon pek buyuk deil yerler halı fileks kokteyl tarzı duzenlenmişti gittiğimzde..istege gore sandalyeler filan konulup da yapılıomus..nikahtan ziyade iş toplantıları için daha uygun bi alan gibi geldi bana..ama yinede bakın dawetlınız azsa eger olabilir...

kızlar benim nikahım bahçelide shope nikah salonunda oldu ben çok beğendim çok şirin bir yer gelen davetlilerde hayran kaldı.özellikle gelinle damadın salona girdiği andaki hava çok güzeldi.müzikle falan bütünleştiğinde valla harikaydı arkadaşlar lazer ışınları falan çok hoştu nikah düşümen arkadaşlar gidip bi görün derim.herkese mutluluklar diliyorum

arkadaşlar ben de araştırıyorum nikah salonu ankarada
ymweddingplaza yeri turan güneşte burası hakkında bilgisi olan var mı acaba ?

300 kişi oturma kapasitesi ve ayaktaki konuklarımızla birlikte 350 kişi genel kapasiteli salon
1,5 saatlik nikah süresi
Rahat ve modern dekorasyon
Geniş tebrik alanı
Slayt gösterisi
Kamera ve fotoğraf hizmeti
Işık ve ses gösterileri
İnternet üzerinden canlı yayın
Online tebrik
Deneyimli ekip
Kolay ulaşım
Özel havalandırma sistemi ve klima
200 araçlık ücretsiz otopark vale, hostes hizmetleri