• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara daki nikah salonları...

• Konu Sahibi Konu Sahibi kübra06
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar ben de araştırıyorum nikah salonu ankarada
ymweddingplaza yeri turan güneşte burası hakkında bilgisi olan var mı acaba ?

300 kişi oturma kapasitesi ve ayaktaki konuklarımızla birlikte 350 kişi genel kapasiteli salon
1,5 saatlik nikah süresi
Rahat ve modern dekorasyon
Geniş tebrik alanı
Slayt gösterisi
Kamera ve fotoğraf hizmeti
Işık ve ses gösterileri
İnternet üzerinden canlı yayın
Online tebrik
Deneyimli ekip
Kolay ulaşım
Özel havalandırma sistemi ve klima
200 araçlık ücretsiz otopark vale, hostes hizmetleri

hiç duymamıştım
bizim eve de yakınmış
kaç para istiyolar

Arkadaşlar hepinize verdiğiniz bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim.Verdiğiniz bilgilerin çok faydası oldu.Kocatepe Nikah Salonundan gün aldık.Kocatepe'yi yenilemişler.Her yeri tüllerle çiçeklerle süslemişler.Sandalyeleri giydirmişler harika olmuş.Görür görmez büyülendik.Kocatepe Nıkah Salonu2010 yılı hafta sonu ücreti 1800TL. Sözleşme imzalayınca paranın yarısını peşin veriyorsunuz.Diğer yarısını düğüne yakın veriyorsunuz.Ödemede kolaylık gösteriyorlar.Nikah memurunu kendiniz ayarlıyorsunuz.Nikah süresi 1 saat 15 dk. Salon kirası, 50 adet fotoğraf, orjinal kamera kaydı kasedi,DVD,müzik yayını,slayt gösterimi, 50 adet içecek (kendiniz bir pastane ile anlaşıp nikah sonunda ikram yapabiliyorsunuz), çiftlere pasta içecek ikramı ücrete dahil.Giriş çıkış müziğini siz seçiyorsunuz.Eğer isterseniz dans ediyorsunuz.Umarım faydalı olabilmişdir sizlere...

Arkadaşlar hepinize verdiğiniz bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim.Verdiğiniz bilgilerin çok faydası oldu.Kocatepe Nikah Salonundan gün aldık.Kocatepe'yi yenilemişler.Her yeri tüllerle çiçeklerle süslemişler.Sandalyeleri giydirmişler harika olmuş.Görür görmez büyülendik.Kocatepe Nİkah Salonu2010 yılı hafta sonu ücreti 1800TL. Sözleşme imzalayınca paranın yarısını peşin veriyorsunuz.Diğer yarısını düğüne yakın veriyorsunuz.Ödemede kolaylık gösteriyorlar.Nikah memurunu kendiniz ayarlıyorsunuz.Nikah süresi 1 saat 15 dk. Salon kirası, 50 adet fotoğraf, orjinal kamera kaydı kasedi,DVD,müzik yayını,slayt gösterimi, 50 adet içecek (kendiniz bir pastane ile anlaşıp nikah sonunda ikram yapabiliyorsunuz), çiftlere pasta içecek ikramı ücrete dahil.Giriş çıkış müziğini siz seçiyorsunuz.Eğer isterseniz dans ediyorsunuz.Umarım faydalı olabilmişdir sizlere...

cnm hayırlı olsun 2 yıl once orda tanıdık birnn dugunu oldu cokda memnun kalmıslardı

Nazsude22 hayırlı olsun,mutluklar dilerim.Sen diğer nikah salonlarını da araştırdın mı peki,fiyatları nasıl,ayrıca Kocatepe nikah salonu kaç kişilik,nikah memurunu onlar ayarlamıyor mu.Düğün salonuna getirir gibi mi nikah memuru getiriliyor oraya.Bu konuda bana yardımcı olursan sevinirim.

Son düzenleme:
Esger ve tax güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Hepimize hayırlı olur inşallah.. Ben diğer nikah salonlarını araştırdım.ınternetten baktım çoğunda fiyat yazıyor.Vedat Dalokay ile Harikalar Diyarı Nikah salonlarını görmüştüm.Fiyat olarak Kocatepe'den daha düşük olan yerler var fakat yeri çok merkezi, kalitesi belli,salonun yeni şekli muhteşem...ılk olarak nişanlımla oraya bakmaya gittik.Görünce büyülendik ikimizde hatta benim ayağım takıldı şaşkınlıktan:)Gördüğüm bütün salonların önüne geçmiş.Hemen kararımızı verdik.Bir iki hafta içinde tarih belirleyip sözleşmeyi imzaladık.Ramazan Ağustosa geldiği için çok doluluk varmış.Salon oturma kapasitesi 340 kişilik ayaktakilerle 600 kişilik...Nikah işlemleri için bağlı bulunduğun Belediyeye müracaat ediyorsun.Sözleşmeyi gösteriyorsun.Nikah memuru ücretini ödüyorsun.Nikah tarihini bildiriyorsun Nikah günü memur geliyor oraya.Bence bir gidip gezin çok ilgileniyorlar.Bu salonda düğün havasında bir nikah töreni oluyor....

arkadaşlar mrb acity nikah salonunu tuttum
güzel bi yere benziyor
hiç orda nikaha katılan oldu mu
paylaşırsanız sevinirim

Son düzenleme:
ayni öncelikle hayırlı olsun,mutluluklar dilerim.alkisalkisalkis
Ayhi ben sadece internetten araştırırken gördüm.Ama fiyatı ne kadar,kaç kişilik salonu.Bilgi verebilirmisin bu nikah salonu hakkında bana.Ben hala gidemedim Ankara ya ,sadece internetten bakıyorum aslında aklımda Atakule var ama fiyatı ne kadar hiçbir bilgim yok.Acity dışındaki nikah salonlarının fiyatları ve şu andaki doluluk durumu hakkında bir bilgin var mı.Benim nikahım eylül de olacak acaba daha erken mi,yer kalır mı bilmiyorum.

arkadaşlar mrb acity nikah salonunu tuttum
güzel bi yere benziyor
hiç orda nikaha katılan oldu mu
paylaşırsanız sevinirim

Merhaba ayhi,

Evet ben orada 3 hafta önce bir nikaha katıldım; bir arkadaşımızın nikahı vardı. Salon tiyatro salonu gibi ve oldukça büyüktü. Nkahı bence gayet güzel oldu. Nikahta "evet" dedikten sonra volkanlar filan vardı. Fuaye alanında tebrik sonrası kokteyl vardı; ekler meşrubat vs. ikram edildi; yaklaşık 1 saat sürdü. Aslında nikah için alışveriş merkezi karışıklık olur mu acaba diye düşünülebilir ama hiç de öyle değildi. Bİr nevi alışveriş merkezinden soyutlanmış gibiydi. İçin rahat olsun; şimdiden tebrikler :)))

Bu arada söylemeyi unutmuşum gelemeyenler için internet üzerinden de nikahı canlı olarak izleyebilecekleri link var.

ayni öncelikle hayırlı olsun,mutluluklar dilerim.alkisalkisalkis
Ayhi ben sadece internetten araştırırken gördüm.Ama fiyatı ne kadar,kaç kişilik salonu.Bilgi verebilirmisin bu nikah salonu hakkında bana.Ben hala gidemedim Ankara ya ,sadece internetten bakıyorum aslında aklımda Atakule var ama fiyatı ne kadar hiçbir bilgim yok.Acity dışındaki nikah salonlarının fiyatları ve şu andaki doluluk durumu hakkında bir bilgin var mı.Benim nikahım eylül de olacak acaba daha erken mi,yer kalır mı bilmiyorum.

ay kusura bakmayın bu yazdığım yeri kaybetmişim forumda sonunda buldum
valla biz kokteylli yapıcağımız için biraz fazla ama 1 sa 15 dk sı 1800 civarıydı sanırım
atakule de hemen hemen o kadar ama atakuleyi istemememin nedeni 250 kişilik kapasitesi var. acity ise tiyatro salonundan bozma olduğu için 500 kişi rahat sığıyor yer bile artıyor
nişanlım çok davetli olacağını söyledi de :))

Merhaba ayhi,

Evet ben orada 3 hafta önce bir nikaha katıldım; bir arkadaşımızın nikahı vardı. Salon tiyatro salonu gibi ve oldukça büyüktü. Nkahı bence gayet güzel oldu. Nikahta "evet" dedikten sonra volkanlar filan vardı. Fuaye alanında tebrik sonrası kokteyl vardı; ekler meşrubat vs. ikram edildi; yaklaşık 1 saat sürdü. Aslında nikah için alışveriş merkezi karışıklık olur mu acaba diye düşünülebilir ama hiç de öyle değildi. Bİr nevi alışveriş merkezinden soyutlanmış gibiydi. İçin rahat olsun; şimdiden tebrikler :)))

teşekkürler. umarım ben de memnun kalırım :)

Kızlar benim de ayarlandı nikah salonu.Atakule nikah Salonunu tuttuk. alkisalkisalkis Bilgilerini veriyorum size altta.Umarım bir yardımı olur.

Nikah Törenlerinde Salon Fiyatlarımıza;

Sinevizyon gösterisi, Anı defteri

Canlı Müzik (piano ve keman)

Foto – Video hizmeti
(50 adet foto, 1 digital kaset, 1 dvd)

dahildir.

ALTERNATıFLERıMıZ
Keman eşliğinde dans
55.00 TL

Meşaleler eşliğinde salona giriş
60.00 TL

Konfeti yağmuru
65.00 TL

Konuklarınızın keman ile karşılanması 85.00 TL

Düğün pastası ve meşrubat ikramı
9.00 TL / kişi

Düğün pastasının şampanya ve volkan
yağmuru eşliğinde sunumu
90.00 TL

Kokteyllerde solist eşliğinde canlı müzik
300.00 TL

Balayı Gecesi
(1 Gece konaklama, kahvaltı, odaya meyve sepeti ve içecek ikramı)
285.00 TL

Gelin Arabası Süslemesi + Gelin El Buketi + Nikah Masasına Canlı Çiçek
290.00 TL

Gelin Arabası Süslemesi ve Gelin El Buketi
210.00 TL

Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe

11:00, 12:15, 13:30
14:45, 16:00, 17:15 1.450 TL
18:30, 19:45, 21:00

Cuma, Cumartesi, Pazar ve
Resmi Tatil Günleri

11:00, 12:15 1.700 TL

13:30, 14:45, 16:00 1.900 TL
17:15, 18:30, 19:45
21:00

merhaba arkadaşlar ben de Temmuz ayında Altındağ Nikah Salonunda yapmayı düşünüyorum Salobnun fiyatı 331 fotolar video fln 500 ü bulur heralde ama nikahtan sonra aile arasında eğlenmek istiyoruz sizin bildiğiniz yada planladığınız bir yer var mı:S fikir alışverişinde bulunalım..

merhaba arkadaşlar ben de Temmuz ayında Altındağ Nikah Salonunda yapmayı düşünüyorum Salobnun fiyatı 331 fotolar video fln 500 ü bulur heralde ama nikahtan sonra aile arasında eğlenmek istiyoruz sizin bildiğiniz yada planladığınız bir yer var mı:S fikir alışverişinde bulunalım..

umutefe,ben de nikah sonrasında bir eğlence mekanı arıyorum ama bulamadım ,Ankara'yı da pek bilmiyorum.ama araştırmaya devam edicem,buraya gelişmeleri yazarım.

ben de araştrıyorum paylaşım. Fiyast hakkında bilgi almadım henüz ama haftaya net bilgilerim olur. Biz aile arasında olucaz ama yaklaşık 60 kişi falan.. Ankara kalesinin mistik yapısı hep hoşuma gitmiştir orada restaurantlar var: Restaurant Washington, Hancı Meyhane fln. Kolejde TED kıolejinin mekanı var TOURCH (yanlış yazmamşımdır umarım), sonra samatya da melbo var haftanın 7 günü canlı müzik orası da merkezi hala arastırıyorum...

Siz nikahı nerede yapacaksınız

ben de araştrıyorum paylaşım. Fiyast hakkında bilgi almadım henüz ama haftaya net bilgilerim olur. Biz aile arasında olucaz ama yaklaşık 60 kişi falan.. Ankara kalesinin mistik yapısı hep hoşuma gitmiştir orada restaurantlar var: Restaurant Washington, Hancı Meyhane fln. Kolejde TED kıolejinin mekanı var TOURCH (yanlış yazmamşımdır umarım), sonra samatya da melbo var haftanın 7 günü canlı müzik orası da merkezi hala arastırıyorum...

Siz nikahı nerede yapacaksınız

Bizim nikah Atakule Nikah Salonunda olacak,ayarladık burayı.O yüzden de eğlence mekanı yakın çevresinde olsun istiyorum.Sanırım Teras isiminde bir mekan varmış oraya çok yakın.Ama Ankara'ya gidince bakıcam.Kuaför ve fotoğraçıyı da Tunalı ve yakın çevresinden araştırıyorum.bakalım buluruz herhalde bir yer.Ben de Kaledeki yerleri beğeniyorum ama orası biraz uzak kalıyor,bir de fiyatları sanırım biraz pahalı.Çok oldu ben gitmeyeli ama şimdi ne durumda bilmiyorum.

Sizin nikah salonu ayarlandı mı?

Bu hafta ayarlıycaz nikah salonunu ben de shoppe yi düşünüyorum bakalım. Haklısın atakule ile kale arası cok uzak yani uzak deil ama yorucu olur misfirleriniz icin ben bilgi topladıkca paylaşırım :D

Çankayada yeni bir nikah salonu açılmış,bilgisi olan var mı acaba?

Bizde burayi dusunuyoruz canim. Mart ta dugunumuz olucak, Izmirde ama 1 hafta oncesinden Ankarada nikahimiz olucak.. Kizlar Ankarada soyle 1000 tl den asagiya harcayacagimiz bi nikah yapmak istiyoruz.. yardimci olunnn lutfennn.

Back