arkadaşlar ben de araştırıyorum nikah salonu ankarada
ymweddingplaza yeri turan güneşte burası hakkında bilgisi olan var mı acaba ?
300 kişi oturma kapasitesi ve ayaktaki konuklarımızla birlikte 350 kişi genel kapasiteli salon
1,5 saatlik nikah süresi
Rahat ve modern dekorasyon
Geniş tebrik alanı
Slayt gösterisi
Kamera ve fotoğraf hizmeti
Işık ve ses gösterileri
İnternet üzerinden canlı yayın
Online tebrik
Deneyimli ekip
Kolay ulaşım
Özel havalandırma sistemi ve klima
200 araçlık ücretsiz otopark vale, hostes hizmetleri
Arkadaşlar hepinize verdiğiniz bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim.Verdiğiniz bilgilerin çok faydası oldu.Kocatepe Nikah Salonundan gün aldık.Kocatepe'yi yenilemişler.Her yeri tüllerle çiçeklerle süslemişler.Sandalyeleri giydirmişler harika olmuş.Görür görmez büyülendik.Kocatepe Nİkah Salonu2010 yılı hafta sonu ücreti 1800TL. Sözleşme imzalayınca paranın yarısını peşin veriyorsunuz.Diğer yarısını düğüne yakın veriyorsunuz.Ödemede kolaylık gösteriyorlar.Nikah memurunu kendiniz ayarlıyorsunuz.Nikah süresi 1 saat 15 dk. Salon kirası, 50 adet fotoğraf, orjinal kamera kaydı kasedi,DVD,müzik yayını,slayt gösterimi, 50 adet içecek (kendiniz bir pastane ile anlaşıp nikah sonunda ikram yapabiliyorsunuz), çiftlere pasta içecek ikramı ücrete dahil.Giriş çıkış müziğini siz seçiyorsunuz.Eğer isterseniz dans ediyorsunuz.Umarım faydalı olabilmişdir sizlere...
arkadaşlar mrb acity nikah salonunu tuttum
güzel bi yere benziyor
hiç orda nikaha katılan oldu mu
paylaşırsanız sevinirim
ayni öncelikle hayırlı olsun,mutluluklar dilerim.alkisalkisalkis
Ayhi ben sadece internetten araştırırken gördüm.Ama fiyatı ne kadar,kaç kişilik salonu.Bilgi verebilirmisin bu nikah salonu hakkında bana.Ben hala gidemedim Ankara ya ,sadece internetten bakıyorum aslında aklımda Atakule var ama fiyatı ne kadar hiçbir bilgim yok.Acity dışındaki nikah salonlarının fiyatları ve şu andaki doluluk durumu hakkında bir bilgin var mı.Benim nikahım eylül de olacak acaba daha erken mi,yer kalır mı bilmiyorum.
Merhaba ayhi,
Evet ben orada 3 hafta önce bir nikaha katıldım; bir arkadaşımızın nikahı vardı. Salon tiyatro salonu gibi ve oldukça büyüktü. Nkahı bence gayet güzel oldu. Nikahta "evet" dedikten sonra volkanlar filan vardı. Fuaye alanında tebrik sonrası kokteyl vardı; ekler meşrubat vs. ikram edildi; yaklaşık 1 saat sürdü. Aslında nikah için alışveriş merkezi karışıklık olur mu acaba diye düşünülebilir ama hiç de öyle değildi. Bİr nevi alışveriş merkezinden soyutlanmış gibiydi. İçin rahat olsun; şimdiden tebrikler :)))
merhaba arkadaşlar ben de Temmuz ayında Altındağ Nikah Salonunda yapmayı düşünüyorum Salobnun fiyatı 331 fotolar video fln 500 ü bulur heralde ama nikahtan sonra aile arasında eğlenmek istiyoruz sizin bildiğiniz yada planladığınız bir yer var mı:S fikir alışverişinde bulunalım..
ben de araştrıyorum paylaşım. Fiyast hakkında bilgi almadım henüz ama haftaya net bilgilerim olur. Biz aile arasında olucaz ama yaklaşık 60 kişi falan.. Ankara kalesinin mistik yapısı hep hoşuma gitmiştir orada restaurantlar var: Restaurant Washington, Hancı Meyhane fln. Kolejde TED kıolejinin mekanı var TOURCH (yanlış yazmamşımdır umarım), sonra samatya da melbo var haftanın 7 günü canlı müzik orası da merkezi hala arastırıyorum...
Siz nikahı nerede yapacaksınız
merhaba arkadaşlar ben de Temmuz ayında Altındağ Nikah Salonunda yapmayı düşünüyorum Salobnun fiyatı 331 fotolar video fln 500 ü bulur heralde ama nikahtan sonra aile arasında eğlenmek istiyoruz sizin bildiğiniz yada planladığınız bir yer var mı:S fikir alışverişinde bulunalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?