Ankara daki nikah salonları...

• Konu Sahibi Konu Sahibi kübra06
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
atakule nikah kokteyl 6000 paket program içinde bir suru bişey var.

1850 cuma,c.tesi,pazar.. bi arayın konusun eksik biliyo olabilirim. ben kendi gun ve saatim için 1850 oldugunu biliyorum.hafta içi daha ucuz bi de haftasonu oglen nikahı da daha ucuz.sitesinde tel var. hemen ogrenirsiniz. ama ben vazgectim.

mydonose çok guzel gozukuyo.bana dün 2500 dediler, burda da 1200 diyo arkadas.. kafam karıstı.bizi mi buldular kazıklayacak..

burcucello nun dediğine göre fiyat 2 kat artmış :1shok:ama çok merak ettim orayı hiç duymamıştım yinede sorucam teşekkür:1hug:

bi de sen sor bakalım ne diyecekler kübra.sitesinde tel. var. walla merak ettim.

birde türk japon vakfı var oran sitesinde 2009 fiyatları sabah 12-13 arası 1500 ytl diğer saatler 1700 ytl 2 dvd ve 20 fotoğraf fiyata dahil arkadaşlar

bi de sen sor bakalım ne diyecekler kübra.sitesinde tel. var. walla merak ettim.

canım burası bizim eve çok çok yakın bi yermiş hergün önünden geçiomuşumda haberim yokmuşkaydirigubbakcemile3 bugün hem yerini görüp hemde fiyat öğreneyim dedimiçerisi muhteşem büyükte çok hoşuma gitti ama yetkili kimse olmadığı için fiyatla ilgili bilgi alamadım hafta içi muhtemelen yılbaşı sonrası tekrar gitcem yerimseniben

Kızlar yardımlarınız için hepinize çok teşekkür ederim.Nikah mekanına karar verdik en sonunda.Plaza myd.ile Vedat Dalokay arasında kararsız kaldık ben plaza.myd.olması için çok çaba sarfettim ama biraz pahalı geldi.ilgilenen arkadaşlar nisan ayına kadar kampanya yapmışlar 2500 ytl nisandan sonra bu fiyat değişecek çok şık bir mekan.
Bizde Vedat Dalokay da yapıyoruz.Günü bile aldıkk :sm_cool:

tebrik ederim canım tarihi ne nikahın:sm_cool:bence en güzel yeri seçmişsin ben nedense vedat dolokay hayranıyım gerçek nikah salonu öle olur herkes rahat görebiliyor hele o inişine hayranım bide en ucuzu yeride iyi :içelim:

evet 2500 dediler dimi?!! yuh diyorum
valla biz karar veremedik belki yemekli düğün olcak para olursa.. bilemiyorum hiç bişey net değil canım sıkılıyo

selam arkadaşlar
ben daha dün myplaza ya gittim nikah salonu bakmak için 2500 fiyatı fakat 2250 liraya indiriyorlar. nikah salonu güzel ama misafirlerin kabul edilme yeri çok dar ve takı takıldıktan sonra çok sıkışıklık olur... birde 750 kişilik diyorlar ama balkondaki oturma alanlarıyla birlikte aşağı taraf anca 300 kişi alır bence. dekor sandalyeler vs çok güzel.
atakulede bildiğim kadarıyla fiyatı buna göre düşük ama orda da ekstraları çok örneğin evet dediğinizde konfeti dökülsün isiyorsanız ayrı masraf keman eşliğinde müzik istiyorsanız ayrı vs vs vs
kocatepeye de gittim orası da ihale salonu gibi soğuk geldi bana sandalyeleri koyu kahve ve giydirilmemişti ben çok beğenmedim açıkcası...
belpa da küçük bence çok fazla davetliyi kaldırmaz kokteyl düşünenler varsa belpanın gölbaşında bir yeri var açık hava tam göl kenarında orayı tercih edebilirler bence...
türk japon vakfı da çok güzel oranında ekstraları çok 1750 diyorlar oraya da ama sadece nikah sinevizyon gösterisi vs isterseniz artı masraf çıkartıyorlar ve gün olarak sıkıntı yaşayabilirsiniz çabuk davranmanız gerekli...
hepsine kendim gittim kızlar internet siteleri yanıltıcı oluyor kendiniz gidip bakın mutlaka...
en çok beğendiğim akalın düğün salonu nisan ayında kuzenim evlenecek orda nasıl olacak bakıp göreceğim...

Son düzenleme:

sağol canım bilgilendirdiğin iiçin.. a.s.

canım öncelikle hayırlı olsun.ben kayserideyim ve inşallah nikahımız ankarada olacak.nikahlı sade bir düğün istiyorum.kayseride olduğum için nikah yerlerini gezme şansım yok.sadece webten araştırıyorum.plazamy nin web sitesine baktım nikah saatleri sadece 2 saat olduğunu fakat 13.30 ile 15.30 arası ve 15.30 ile 17.30 arası diyorlar.akşam olacaksa kokteyl ile beraber olması gerektiğini yazmışlar.bu konuda size bir bilgi verdiler mi?çünkü ben akşam istiyorum...

birde web sitelerinde
"Nisan ayına kadar yapacağınız Nikah Organizasyonları için Hafta sonu fiyatı 2000 YTL

Hafta içi fiyat 1500 YTL
Salon süslemesi , Barkovizyon gösterisi
25 adet foto + Kamera Çekim + DVD dahil"

bunu yazmışlar neden sizinki bu fiyattan yüksek? bu bir kampanya olarak belirtilmiş...

canım bizimki nikahımız 4 temmuzda olacak o yüzden o fiyata dahil değil ama şu var bizde 50 adet fotoğraf dvd kamera çekimi sinevizyon konfeti nikah süslem vs var paket programa bunlar dahil mi bilemiyorum. bir de 2000 lira olmasının sebebi nisana kdr çok fazla nikahın olmamasıymış dün öyle söylediler...müebbet sevdam kokteyl için ne kadarlık bir bütçiniz var bilemiyorum ama myplazanın yetkilisi bilkentte açık havada organizasyonlar yapıyor fotoğraflarını gördüm çok beğendim...
burdan fotoğraflarına bakabilirsin
Bilkent Otel ve Konferans Merkezi / ANKARA

canım bütçeden ziyade benim için önemli olan akşam saat 19 civarında nikahın olması.çünkü nikahtan sonra yemek olacak restaurantta. sizin nikah saatiniz kaç ? yani akşam olursa eğer beraberinde kokteyl de olması lazım gibi şart konulmuş web sitelerine acaba size de öyle demişlermiydi ?

bizimki nikah saati canım akşam değil 15:30-17:30 arası o yüzden bizimkinde kokteyl gibi bi zorunluluk yok... dediğin gibi maddi açıdan sıkıntı yoksa gölbaşını tavsiye ederim yemekli bir mekan için akalın ve gönderdiğim bilkent diyorum :))) genede sizin tercihiniz en mutlu gününüz en iyi şekilde geçer inşallah...

canım çok teşekkür ederim bilgilerin için.ben ankarayı çok iyi bilen birisi değilim ama önemli olan gelen misafirlerin rahat gelmesi.ulaşımı da kolay olmalı.inşallah hepimizin mutlu günü en güzel şekilde geçer canım...

teşekkür ederim hayatımmkaydirigubbakcemile5tarihi 19.07.2009 aldık.ordan inerken düşmem inşallahsenağlama acaba prova yaptırıolar mı?

vedat dolakay da kokteyl oluryormu ya
bilneniniz varmı
güzel çok güzel bir yer ama
hemencicik nikah olup bitiveriyor
en azından atakulede yada diğelerinde biraz uzatabilme şansımız olur değil mi..

vedat dolakay da kokteyl oluryormu ya
bilneniniz varmı
güzel çok güzel bir yer ama
hemencicik nikah olup bitiveriyor
en azından atakulede yada diğelerinde biraz uzatabilme şansımız olur değil mi..

canım altında kokteyl salonuda var vedat dolakayıda ama hemen nikahın arkasından oluyormu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…