- Konu Sahibi kübra06
-
canım kesinlikle plaza mydonose yi git bir gör...mayısta nikahımızı orada yaptık tam 3 saat sürdü hemde dans ettik düşün düğün gibi oldu ve çok görsel bir nikah oldu.herkes hala bizim niahımızı konuşuyor üç düğüne bedel diye.1.200 emi ne anlaşmıştık ama yardımcı olurlar fiyatlar artmış olabilir.düşünürsen bana özelden ulaş internettende bak salonuna.
bi de sen sor bakalım ne diyecekler kübra.sitesinde tel. var. walla merak ettim.
Kızlar yardımlarınız için hepinize çok teşekkür ederim.Nikah mekanına karar verdik en sonunda.Plaza myd.ile Vedat Dalokay arasında kararsız kaldık ben plaza.myd.olması için çok çaba sarfettim ama biraz pahalı geldi.ilgilenen arkadaşlar nisan ayına kadar kampanya yapmışlar 2500 ytl nisandan sonra bu fiyat değişecek çok şık bir mekan.
Bizde Vedat Dalokay da yapıyoruz.Günü bile aldıkk :sm_cool:
selam arkadaşlar
ben daha dün myplaza ya gittim nikah salonu bakmak için 2500 fiyatı fakat 2250 liraya indiriyorlar. nikah salonu güzel ama misafirlerin kabul edilme yeri çok dar ve takı takıldıktan sonra çok sıkışıklık olur... birde 750 kişilik diyorlar ama balkondaki oturma alanlarıyla birlikte aşağı taraf anca 300 kişi alır bence. dekor sandalyeler vs çok güzel.
atakulede bildiğim kadarıyla fiyatı buna göre düşük ama orda da ekstraları çok örneğin evet dediğinizde konfeti dökülsün isiyorsanız ayrı masraf keman eşliğinde müzik istiyorsanız ayrı vs vs vs
kocatepeye de gittim orası da ihale salonu gibi soğuk geldi bana sandalyeleri koyu kahve ve giydirilmemişti ben çok beğenmedim açıkcası...
belpa da küçük bence çok fazla davetliyi kaldırmaz kokteyl düşünenler varsa belpanın gölbaşında bir yeri var açık hava tam göl kenarında orayı tercih edebilirler bence...
türk japon vakfı da çok güzel oranında ekstraları çok 1750 diyorlar oraya da ama sadece nikah sinevizyon gösterisi vs isterseniz artı masraf çıkartıyorlar ve gün olarak sıkıntı yaşayabilirsiniz çabuk davranmanız gerekli...
hepsine kendim gittim kızlar internet siteleri yanıltıcı oluyor kendiniz gidip bakın mutlaka...
en çok beğendiğim akalın düğün salonu nisan ayında kuzenim evlenecek orda nasıl olacak bakıp göreceğim...
selam arkadaşlar
ben daha dün myplaza ya gittim nikah salonu bakmak için 2500 fiyatı fakat 2250 liraya indiriyorlar. nikah salonu güzel ama misafirlerin kabul edilme yeri çok dar ve takı takıldıktan sonra çok sıkışıklık olur... birde 750 kişilik diyorlar ama balkondaki oturma alanlarıyla birlikte aşağı taraf anca 300 kişi alır bence. dekor sandalyeler vs çok güzel.
atakulede bildiğim kadarıyla fiyatı buna göre düşük ama orda da ekstraları çok örneğin evet dediğinizde konfeti dökülsün isiyorsanız ayrı masraf keman eşliğinde müzik istiyorsanız ayrı vs vs vs
kocatepeye de gittim orası da ihale salonu gibi soğuk geldi bana sandalyeleri koyu kahve ve giydirilmemişti ben çok beğenmedim açıkcası...
belpa da küçük bence çok fazla davetliyi kaldırmaz kokteyl düşünenler varsa belpanın gölbaşında bir yeri var açık hava tam göl kenarında orayı tercih edebilirler bence...
türk japon vakfı da çok güzel oranında ekstraları çok 1750 diyorlar oraya da ama sadece nikah sinevizyon gösterisi vs isterseniz artı masraf çıkartıyorlar ve gün olarak sıkıntı yaşayabilirsiniz çabuk davranmanız gerekli...
hepsine kendim gittim kızlar internet siteleri yanıltıcı oluyor kendiniz gidip bakın mutlaka...
en çok beğendiğim akalın düğün salonu nisan ayında kuzenim evlenecek orda nasıl olacak bakıp göreceğim...
tebrik ederim canım tarihi ne nikahın:sm_cool:bence en güzel yeri seçmişsin ben nedense vedat dolokay hayranıyım gerçek nikah salonu öle olur herkes rahat görebiliyor hele o inişine hayranım bide en ucuzu yeride iyi :içelim:
vedat dolakay da kokteyl oluryormu ya
bilneniniz varmı
güzel çok güzel bir yer ama
hemencicik nikah olup bitiveriyor
en azından atakulede yada diğelerinde biraz uzatabilme şansımız olur değil mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?