K
kübra06
Ziyaretçi
- Konu Sahibi kübra06
-
canım ben kocatepe nikah salonunu çok beğeniyorum.iç dekoru felan çok güzel.1 saatlik video çekimi, slayt,müzik ve 50 adet fotograf toplam 1300 ytl idi. tabi bu aralık zamı gelmeden önceki hali.hafta sonu 1300 hafta içi 900 idi.internet siteleri de var.bende burayı istiyorum ama nişanlım başka yerleri de araştırıyor.yemekle beraber olsun istiyor.bakalım hayırlısı...
canım ben kocatepe nikah salonunu çok beğeniyorum.iç dekoru felan çok güzel.1 saatlik video çekimi, slayt,müzik ve 50 adet fotograf toplam 1300 ytl idi. tabi bu aralık zamı gelmeden önceki hali.hafta sonu 1300 hafta içi 900 idi.internet siteleri de var.bende burayı istiyorum ama nişanlım başka yerleri de araştırıyor.yemekle beraber olsun istiyor.bakalım hayırlısı...
bugun baktım
atakule haftasonu 1850
belpa 1500
ve ozel nikah salonlarında galiba nikah memurunu getirtmek için tekrar para oduyorsunuz... 268-368 arası.
sincan çok uzak.uzak olmasa bile yine de sincan da yapmam asla..
moganpark ve akalını bilmiyorum.. mogan park acık hava mı?
canım kesinlikle plaza mydonose yi git bir gör...mayısta nikahımızı orada yaptık tam 3 saat sürdü hemde dans ettik düşün düğün gibi oldu ve çok görsel bir nikah oldu.herkes hala bizim niahımızı konuşuyor üç düğüne bedel diye.1.200 emi ne anlaşmıştık ama yardımcı olurlar fiyatlar artmış olabilir.düşünürsen bana özelden ulaş internettende bak salonuna.
bugun baktım
atakule haftasonu 1850
belpa 1500
ve ozel nikah salonlarında galiba nikah memurunu getirtmek için tekrar para oduyorsunuz... 268-368 arası.
sincan çok uzak.uzak olmasa bile yine de sincan da yapmam asla..
moganpark ve akalını bilmiyorum.. mogan park acık hava mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?