• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara daki nikah salonları...

• Konu Sahibi Konu Sahibi kübra06
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

kübra06

Ziyaretçi
Arkadaşlar Merhaba,
2009 yazında evleniyorum sade bir nikah töreniyle:1rolleyes: Ama Ankara da nikah için mekan seçeneği çok az gibi görünüyor:sm_confused:.Detaylı aramaya daha başlamadım sizlerinde fikirlerine ihtiyacım var.Nikah salonlarına dair önerebileceğiniz mekan ve fiyatlarıyla ilgilide bilgisi olan varsa benimle paylaşabilir mi acaba???:uhm:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ben kocatepe nikah salonunu çok beğeniyorum.iç dekoru felan çok güzel.1 saatlik video çekimi, slayt,müzik ve 50 adet fotograf toplam 1300 ytl idi. tabi bu aralık zamı gelmeden önceki hali.hafta sonu 1300 hafta içi 900 idi.internet siteleri de var.bende burayı istiyorum ama nişanlım başka yerleri de araştırıyor.yemekle beraber olsun istiyor.bakalım hayırlısı...

atakule nikah salonu var 1000ytl üzeriydi kışın almıştımda kağıdını 2009da fiyatlar değişir zaten...bide belpa buz pateninin olduğu yerde nikah salonu var aşağı yukarı oda o civarlarda ama ben vedat dalokayı seviyorum gelinle damadın çıkışını ve platrfom yukarıda olduğu için herkes görebiliyor...diğerlerinde arka kaldıysan tam net göremiyorsun insanların başındanyerimseniben

Sincan Harikalar Diyarı Nikah salonu çok güzel Tavsiye ederim ....

canım ben kocatepe nikah salonunu çok beğeniyorum.iç dekoru felan çok güzel.1 saatlik video çekimi, slayt,müzik ve 50 adet fotograf toplam 1300 ytl idi. tabi bu aralık zamı gelmeden önceki hali.hafta sonu 1300 hafta içi 900 idi.internet siteleri de var.bende burayı istiyorum ama nişanlım başka yerleri de araştırıyor.yemekle beraber olsun istiyor.bakalım hayırlısı...

bikaç arkadaşımda kocatepeyi önerdi.İçini görmedim fiyatlarda hepsinde hemen hemen aynı sanırım.gidip görmek lazım dediğin gibi hayırlısı canım.:nazar:

canım web sitesi de var kocatepenin gitmeden de görürsün.ben kayserideyim ve kararımı verdim:)

Harikalar diyarı nikah salonuna çok kez gittim çok güzel..gelinle damat yukardan asansörle iniyor...:) diğerlerina göre fazla pahalı olduğunu sanmıyorum ..yinede sen bilirsin...canım.

khakansahpim4189jv7.jpg

khakansahpim4194ve2.jpg

khakansahpim4193bz9.jpg

Son düzenleme:

canlarım ya, son zamanalrad iki kez kocatepe ye gittim,arkadaşlarımın nikahlarına.. iyi güzel de,çok ufak bir alanı var..davetlileriniz fazla ise bence tercih etmeyin..
ulaşımda da şehir dışından gelecek misafirleriniz varsa kolay bulabilirler çok merkezi..

ama bence atakule servisi ile, mekanı ile daha şık bir yer..

vedat dolakay da iyi bence,koltuk düzeni mekanı kocatpeden daha güzel..

ama sincan çok uzak..
bence çok zorlanırsınız..
onun yerine gölbaşı moganpark a bakın..
süper..
ya da akalında muhteşem bir seçenek ama biraz tuzlu iştekafamçokkarıştı

bugun baktım

atakule haftasonu 1850
belpa 1500

ve ozel nikah salonlarında galiba nikah memurunu getirtmek için tekrar para oduyorsunuz... 268-368 arası.

sincan çok uzak.uzak olmasa bile yine de sincan da yapmam asla..

moganpark ve akalını bilmiyorum.. mogan park acık hava mı?

kesinlikle shoppe internetten bakabilirsin

bugun baktım

atakule haftasonu 1850
belpa 1500

ve ozel nikah salonlarında galiba nikah memurunu getirtmek için tekrar para oduyorsunuz... 268-368 arası.

burcu canım atakulenin nikahında program olarak neler var?fiyatı uygun geldi de.eğer programı da güzel ise bende tercih edebilirim.masasına hayran kaldım da kaydirigubbakcemile4

canım shoppe zaten belpa.. mubeebbet ben de kesinlikle içlerinden shoppe derim.. hem acayip merkezi,hem en guzel o olmus,hem atakuleden 350 milyon daha ucuz.

program olarak bilmiyorum canım genelde bu tarz ozel nikahlar aynı oluyo.. sen bi benim dediğime bak..shoppe

bu arada dün ozel nikah salonlarından da vazgectik biz nişanlımla. ustune biraz daha ekleyip beyaz ev de havuzbası nikah+kokteyl yapcaz 120 kişilik.. ozel nikahın fiyatına bir de memurun oraya cagırılmasını ekle atakulenin de,shoppe in de ustune bir 300 ekleyin kızlar.

shoope nikah salonu biraz küçük arkadaşımın nikahı orda olmuştu ordan biliorum.eğer kokteylli bi nikah düşünülürse orası tam yeri bencede.:içelim:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım kesinlikle plaza mydonose yi git bir gör...mayısta nikahımızı orada yaptık tam 3 saat sürdü hemde dans ettik düşün düğün gibi oldu ve çok görsel bir nikah oldu.herkes hala bizim niahımızı konuşuyor üç düğüne bedel diye.1.200 emi ne anlaşmıştık ama yardımcı olurlar fiyatlar artmış olabilir.düşünürsen bana özelden ulaş internettende bak salonuna.

kızlar çok teşekkür ederim yardımlarınız için.atakulenin masa dekoru çok hoşuma gidiyor benim.tam nikah masası.kocatepe de öyle.birde ben kayseride nişanlım ankarada. kayseriden ankaraya gidileceği için birde yemek vermeyi düşünüyoruz.uygun bir yer olursa nikahla beraber yemek, olmazsa yemek başka bir yerde nikah başka bir yerde olacak.bakalım hayırlısı :)

biz 2 ay önce kocatepe nikah salonunda nikah yaptık
ben zaten çok kez gitmiş görümüşdüm orayı oldukça çok kişi sıgıyor ve atmosferi çok hoş
hatta davetiye, nikah şekeri ve albümde ordan seçebilirsin
ben çok eylenmişdim tavsiye ederim

canım kesinlikle plaza mydonose yi git bir gör...mayısta nikahımızı orada yaptık tam 3 saat sürdü hemde dans ettik düşün düğün gibi oldu ve çok görsel bir nikah oldu.herkes hala bizim niahımızı konuşuyor üç düğüne bedel diye.1.200 emi ne anlaşmıştık ama yardımcı olurlar fiyatlar artmış olabilir.düşünürsen bana özelden ulaş internettende bak salonuna.

cnm dün orayı sordum kadın bana 2500 dedi.. kokteyl falanda değil düz nikah. direkt vazgectim. bi de nasıl 3 saat sürdü?içki falan var mıydı?bilgilendirirsen..

bugun baktım

atakule haftasonu 1850
belpa 1500

canım gölbaşında, gölün kenarında moganpark..belediye ye bağlı aynı zamanda. valla içi falan çok güzeldi..ama fiyat almadım..canım atakulede bu fiyata kokteyl dahilmi..1850 ytl ne için ve ne kadar sürüyormuş ayrıntılı yazarmısın..a.s.

ayrıca çok özürdileyer moganpark ın içinde bulunan MAYA DÜĞÜN SARAYI diye isimde düzeltme yapıyorummm
alın size linki hemide:):):)

http://www.mayadugunsarayi.com/nikah.htm

Son düzenleme:
Shoppe Nikah Salonu
shoppe hoşuma gitmedi ama nikah salonu olark çok güzel gözüküyor,yemekli salonu bence lokanta havasında..
valla benimde gönlümün birincisi atakule
ama arkadaşların tavsiyelerine bakıyorum:)

Back