• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Ankara' daki Lazerli Epilasyon Merkezleri Hakkında Bilgi

Merhaba,Öncelikle şunu belirtmek istiyorum,tesadüf eseri wepte gezerken forumu gördüm ve bu konuda birçok arkadaşımın bireysel tecrübelerinden yola çıkarak yazdıklarını baştan sona okudum.Şimdi kendi vücudunda,hem en az 5 yakınında dıode,alexandrite tan Nd yag a ,ıpl nin birçok çeşidine kadar uygulama yaptırmış ve bu işi uzunca süre araştırmış biri olarak,net bilgiler vermeye çalışacağım,sanırım birçok kişinin kafasındaki sorular aydınlanır.

1-) IPL -Alexandrite- nd yağ-yada diyot tamamı lazerdir,ıpl lazer değildir diye bir şey yok yani bu cihazların herbirinin çalışma mantığı farklıdır sadece,hepsi ışık sistemidir... Birbirlerine göre avantajları dezavantajları vardır.Ipl in adını çıkaran piyasadaki ucuz çin malı makinelerdir.Aynı şey ndyag-dıode-alex içinde geçerlidir.Mesela hem ıpl sınıfında hemde mükemmel çalışan cihazlar bulunmaktadır.Bu konuda Record 618 i tek geçerim.
2-)Uygulamacının dr,yada estetisyen olmasının hiçbir farkı yoktur,hangisi olursa olsun önemli olan eğitim almış olmasıdır bu işte şansınıza ve gittiğiniz yere bağlıdır.
3-)Bu işin kitabını yazan amerikadaki FDA dır,o da lazer için,kalıcı epilasyon= 4 ila 14 seans der... Yani kim ne derse desin,sizin metabolizmanız 4 seanstada bitebilir,14 seans ada uzayabilir.( 10 seans gözden çıkarılmalıdır.hihoyyyt )
4-)Lazer ler beyaz rengi görmezler,aksini söyleyen yalan söyler :) Bitmeye yakın tüyler iyice azalır ,ayva tüye dönüşür.
5-)IPL le yapılan bir yanık her halikarda geçer iz kalmaz,alex-ndyag-dıode için aynı şeyi söyleyemem yerimseniben

Herşeye rağmen en modern,sıkıntısız,acısız fiyatları pahalı görünsede uzun vade göz önüne alındığında en ekonomik epilasyon yöntemidir.Reklam denmemesi için firma adı yada telefonu yazmayı düşünmüyorum. olumunekankayizsmile

5 numaralı kısımda yazdığınız şey doğru değil ne yazık ki

Merhaba,Öncelikle şunu belirtmek istiyorum,tesadüf eseri wepte gezerken forumu gördüm ve bu konuda birçok arkadaşımın bireysel tecrübelerinden yola çıkarak yazdıklarını baştan sona okudum.Şimdi kendi vücudunda,hem en az 5 yakınında dıode,alexandrite tan Nd yag a ,ıpl nin birçok çeşidine kadar uygulama yaptırmış ve bu işi uzunca süre araştırmış biri olarak,net bilgiler vermeye çalışacağım,sanırım birçok kişinin kafasındaki sorular aydınlanır.

1-) IPL -Alexandrite- nd yağ-yada diyot tamamı lazerdir,ıpl lazer değildir diye bir şey yok yani bu cihazların herbirinin çalışma mantığı farklıdır sadece,hepsi ışık sistemidir... Birbirlerine göre avantajları dezavantajları vardır.Ipl in adını çıkaran piyasadaki ucuz çin malı makinelerdir.Aynı şey ndyag-dıode-alex içinde geçerlidir.Mesela hem ıpl sınıfında hemde mükemmel çalışan cihazlar bulunmaktadır.Bu konuda Record 618 i tek geçerim.
2-)Uygulamacının dr,yada estetisyen olmasının hiçbir farkı yoktur,hangisi olursa olsun önemli olan eğitim almış olmasıdır bu işte şansınıza ve gittiğiniz yere bağlıdır.
3-)Bu işin kitabını yazan amerikadaki FDA dır,o da lazer için,kalıcı epilasyon= 4 ila 14 seans der... Yani kim ne derse desin,sizin metabolizmanız 4 seanstada bitebilir,14 seans ada uzayabilir.( 10 seans gözden çıkarılmalıdır.hihoyyyt )
4-)Lazer ler beyaz rengi görmezler,aksini söyleyen yalan söyler :) Bitmeye yakın tüyler iyice azalır ,ayva tüye dönüşür.
5-)IPL le yapılan bir yanık her halikarda geçer iz kalmaz,alex-ndyag-dıode için aynı şeyi söyleyemem yerimseniben

Herşeye rağmen en modern,sıkıntısız,acısız fiyatları pahalı görünsede uzun vade göz önüne alındığında en ekonomik epilasyon yöntemidir.Reklam denmemesi için firma adı yada telefonu yazmayı düşünmüyorum. olumunekankayizsmile

2 numara da kısmen doğru. Fakat merkezde YASAL OLARAK DOKTOR OLMAK ZORUNDA. (PLASTİK CERRAH YA DA DERMATOLOG)

arkadaşlar lazer epilasyon iyice emin olmadan güvenmeden yaptırılması uygun değil.ben ilk sefernde araştırmadan yaptırdım.lekeler oluştu.sonradan uygulanan sistemleri araştırdım. nd-yag lazer en gelişmiş ve tehlikesiz olan sistem.sonuç almak istiyorsanız nd-yag tavsiye ederim.her ten rengine uygun.yaz kış uygulanabiliyor.gop ta migrosun civaş clinic diye bi yere başladım.4 seanstan sonra bitti.kılcal damar ve leke tadaviside yapılıyor. ben çok memnun kaldım.tel 437 07 37

arkadaşlar lazer epilasyon iyice emin olmadan güvenmeden yaptırılması uygun değil.ben ilk sefernde araştırmadan yaptırdım.lekeler oluştu.sonradan uygulanan sistemleri araştırdım. nd-yag lazer en gelişmiş ve tehlikesiz olan sistem.sonuç almak istiyorsanız nd-yag tavsiye ederim.her ten rengine uygun.yaz kış uygulanabiliyor.gop ta migrosun civaş clinic diye bi yere başladım.4 seanstan sonra bitti.kılcal damar ve leke tadaviside yapılıyor. ben çok memnun kaldım.tel 437 07 37

sız nerenıze yaptırdınız pekı

Bacaklarıma koltuk altıma özel bölge ve göbeğime yaptırdım.polikistik overden dolayı tüylenme vardı.Başedemiyordum tüylerimle.şimdi çok rahatım.pürüzsüz.

ben de tunalı'da bir merkeze gidiyorum cihaz alex ve gayet memnunum fiyatlar da uygun gibi geliyor ancak şu missi nin kampanyası da insanın aklını karıştırıyor.giden var mı buraya ve sizce cihazları ıpl de olsa aradaki fiyat farkı için gidilir mi ,sonuç alınabilir mi

canım ben yüzüme yaptırmıyorum.yüzümde sorunum yok .tüm vücut giriyorum.teyzemin çenesinde kıllar bayaaaa bi yoğun ona çenesine yaptırıyoruz.

canım biraz araştırdım yüz bölgesindeki ince kılları aleksander faliyete geçiriomuş.gerçi benim ince kıllarımı ıpl de faliyete geçirdi:)üstelik hormon taraması falan yaptırdım hiçbişim yok ama olmadı yani.bi de gecen yıl bi arkadaşım yüzüne diğeri kol altına aleksander yaptırdı kız 2 ay yanık yüzle gezdi diğerininde kol altı mahvoldu bööle şeyleri görünce insan korkuo.ama sende bişi olmamasına sevindim.ben iğneliyi denicem bu seferde şimdilik araştırıorm :))) tşşkr ederim bilgilendirdin için olmazsa tekrar lazere dönerim bi de aleksander denerim :)

canım aradım ben bizde bütün cihazlar var dedi kimle konuştum bilmiorum :) yalnız bağkur ssk indirim var dedi olayı anlamadım ben bura hastanemi yani?aleksandırla başlıoruz diodla devam ediıoruz dedi telefondaki arkadaş.benim 20 küsür seansdır gittiğim yer kesinlikle yüze aleksander olmaz dio :bbo: şaşırdım kaldım.janselli lazer yaptırıo onunla temasa geçtim gidip görüşcem bakalım.umarım hepimiz bu beladan kurtuluruz.ya hastalık olsa ilavını içer kurtulursun grip diilki bu?ben o kdar düzenli gittimki lazer seanslarıma şimdiye bitmesi lazımdı ama nerde.....

ben gittim nihayet gönül hanımı buldum, sadece alexandrite makinesi olduğunu söyledi, ve tüm vücuttan kasıt tüm bacak, genital ve koltukaltı, kol göbek çizgisi falan yok maalesef, ssk indirimi de şöyle, normalde 3000 tl imiş ssk emekli sandığı falan mensubuysan 1500 tl ye yapıyolarmış bitiş garantili, gittiğimde çok kalabalıktı pek oturup konuşamadık, bu kadar öğrenebildim,

ben gittim nihayet gönül hanımı buldum, sadece alexandrite makinesi olduğunu söyledi, ve tüm vücuttan kasıt tüm bacak, genital ve koltukaltı, kol göbek çizgisi falan yok maalesef, ssk indirimi de şöyle, normalde 3000 tl imiş ssk emekli sandığı falan mensubuysan 1500 tl ye yapıyolarmış bitiş garantili, gittiğimde çok kalabalıktı pek oturup konuşamadık, bu kadar öğrenebildim,

peki arkadasım sen keısn kararını verdinmı ?baslayacakmıısn?bilmiyorumkismile

Ankara lazere giden var mı aranızda?

canım ben gittim ankara lazere 1 seans, çok temiz bir yer, dermatolog var kontrol ediyo lazerin yapılırken, pahalı ama gerçekten lazer yapılıyo yani, tam 2saat sürdü benim koltukaltı genital ve alt bacak, bu üçüne 400 tl ödedim bi de 4+1 kampanyaları var, 4 seans yaptırınca sonuncusu bedava ama her defasında da 400 tl vermek zor geliyo, 5 seans için 1600 tl ödüyosun biteceği kesin değil hem de sadece belli bölgeler, pahalı yanibenneyaptımki

peki arkadasım sen keısn kararını verdinmı ?baslayacakmıısn?bilmiyorumkismile

ya düşünüyorum hala, ankaradayken bitsin istiyorum, ama lzr tüy tedaviye giderim muhtemelen, alex kullanıp da tüm vücut kampanyası yapan başka bi yere rastlamadım ben de, gerçi pek de tüm vücut sayılmaz ama yine de çoğu yere göre uygun...

canım ben gittim ankara lazere 1 seans, çok temiz bir yer, dermatolog var kontrol ediyo lazerin yapılırken, pahalı ama gerçekten lazer yapılıyo yani, tam 2saat sürdü benim koltukaltı genital ve alt bacak, bu üçüne 400 tl ödedim bi de 4+1 kampanyaları var, 4 seans yaptırınca sonuncusu bedava ama her defasında da 400 tl vermek zor geliyo, 5 seans için 1600 tl ödüyosun biteceği kesin değil hem de sadece belli bölgeler, pahalı yanibenneyaptımki

Evet yaa pahalı ama oraya gidenler memnunlarmış.İyi sonuç almak öemli.Sen ilk seansını ne zaman yaptırdın? Lazer life diye bir yer var fiyatı çok uygun ama iyi yapıyorlar mı bilmiyorum.

Evet yaa pahalı ama oraya gidenler memnunlarmış.İyi sonuç almak öemli.Sen ilk seansını ne zaman yaptırdın? Lazer life diye bir yer var fiyatı çok uygun ama iyi yapıyorlar mı bilmiyorum.

canım ben üşenmedim gezdim tek tek, lazerlife a da görüşmeye gittim, 8 seans için 1590 diyolar, 12 taksit olunca 1690 oluyo, buraya kadar güzel, uygun görünüyo, ama bu 8 seansı 1 yıl içinde olman gerekliymiş, yani tüyün çıksa da çıkmasa da illa dedikleri tarihte olmak zorundasın, gitmezsen o seans hakkın ölüyo, kolu yaparız ama el üstüne yapmayız diyolar, garip garip kuralları var, ve görüştüğüm kadın da çok suratsızdı, hiç ısınamadım ama sana uygun geliyosa yine de bi görüş derim, bunlar benim izlenimlerim:sm_confused:

peki canım sen ne düşünüosun ???burasından umut varmı???kıla yapın nasıl senin daha önce yaptırdınmı??kusura bakma o kadar çok şey okudumki artık kafam döndü ondan soruorum:)ne yapmaya kara verdin???

peki canım sen ne düşünüosun ???burasından umut varmı???kıla yapın nasıl senin daha önce yaptırdınmı??kusura bakma o kadar çok şey okudumki artık kafam döndü ondan soruorum:)ne yapmaya kara verdin???

daha önce 2 yerde birer seans yaptırdım ama pahalı geldi, benim tenim beyaz tüyler de 6 yıllık jilet eseri:D bugün gittim lzr tüy tedavinin tüm vücut programına kaydoldum, koltukaltı+paket+tüm bacak 10 seans için 1500 tl, kol dahil değil ama ben kol da istediğim için seans başına 100 tl ödicem tüm kol için, gayet uygun yani(heryerde yarım kolu 150 tl ye yapıyolar) hatta ilgilenen olursa tüm yüz tarama 50 tl, koltukaltı 30 tl, bütün makinaler varmış çünkü makinaların satışını yapıyomuş, ayrıca makinaların kullanım eğitimini veriyomuş, bi de gönül hanım gerçekten güven verdi, gidecek olan olursa onun olduğu günü sorup öyle görüşsün hafta içi bi gün, inşallah iyi sonuçlar alırızyerimseniben

Son düzenleme:
daha önce 2 yerde birer seans yaptırdım ama pahalı geldi, benim tenim beyaz tüyler de 6 yıllık jilet eseri:D bugün gittim lzr tüy tedavinin tüm vücut programına kaydoldum, kol+paket+tüm bacak 10 seans için 1500 tl, kol dahil değil ama ben kol da istediğim için seans başına 100 tl ödicem tüm kol için, gayet uygun yani(heryerde yarım kolu 150 tl ye yapıyolar) hatta ilgilenen olursa tüm yüz tarama 50 tl, koltukaltı 30 tl, bütün makinaler varmış çünkü makinaların satışını yapıyomuş, ayrıca makinaların kullanım eğitimini veriyomuş, bi de gönül hanım gerçekten güven verdi, gidecek olan olursa onun olduğu günü sorup öyle görüşsün hafta içi bi gün, inşallah iyi sonuçlar alırızyerimseniben

inş canım hepimiz kurtuluruz bu dertten.bende 20 küsür seans lazere gittim jilet eseri olan kıllar malum sakal gibi oldu.şimdi onları nasıl bitircem die düşünüp duruorum.lazerden soğudum bu kadar uzun zaman yaptırıp fayda görmedim için.şimdi iğneli araştırıorum

inş canım hepimiz kurtuluruz bu dertten.bende 20 küsür seans lazere gittim jilet eseri olan kıllar malum sakal gibi oldu.şimdi onları nasıl bitircem die düşünüp duruorum.lazerden soğudum bu kadar uzun zaman yaptırıp fayda görmedim için.şimdi iğneli araştırıorum

o 20 seansı nerde hangi makinayla yaptırdın??

o 20 seansı nerde hangi makinayla yaptırdın??

gittiğim yer oldukça ünlüydü.ankara istanbul konya antalya her yerde şubesi var.oldukça ii bi yer izlenimi veriyor böylelikle.IPL markayla yaptılar sonra dioda geçtiler.tabi o kadar sertleşmiş kıllara(jilet yüzünden oldu)fayda sağlamadı.aleksander yaptıran arkadaşımında yüzünü yaktılar 1, derece yanık oldu 2 ay öyle gezdi.ben yaşadıklarımı sölüyorum kimse benim durumuma düşmesin insanın gerçekten psikolojisi bozuluyor.umarım sen fayda görürsün ama sakın IPL yaptırma derim ben sana.tabi yine de sen bilirsin

gittiğim yer oldukça ünlüydü.ankara istanbul konya antalya her yerde şubesi var.oldukça ii bi yer izlenimi veriyor böylelikle.IPL markayla yaptılar sonra dioda geçtiler.tabi o kadar sertleşmiş kıllara(jilet yüzünden oldu)fayda sağlamadı.aleksander yaptıran arkadaşımında yüzünü yaktılar 1, derece yanık oldu 2 ay öyle gezdi.ben yaşadıklarımı sölüyorum kimse benim durumuma düşmesin insanın gerçekten psikolojisi bozuluyor.umarım sen fayda görürsün ama sakın IPL yaptırma derim ben sana.tabi yine de sen bilirsin

doğru söylüyosun canım, uzmana gitmek lazım bilen birine, ipl yaptırmayı düşünmüyorum çoğu yerde açık açık modern ağda yazıyo, araştırırken hep makinalara dikkat ettim zaten, bu kaydolduğum yerde varmış hepsi, gittikten sonra sonucu yazarım, daha randevumun gelmesine 2 hafta falan var

Back