• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Ankara' daki Lazerli Epilasyon Merkezleri Hakkında Bilgi

iyi bir sonuç almak için en pahalı yer olan sunrise'a gittim ve hiç bir sonuç alamadım.o kadar para alıyorlar ama hizmet sıfır.içi boş vaatler sunuyorlar yazıklar olsun.

arkadaşlar ben gitmiş olduğum yerin adres ve telefon bilgilerini vereyim, leke tedavisi vs de yapılıyo ücretsiz muayenesi var gidip daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. kızılay izmir cad. sümer 1. sok 2/3 kızılay numarasıda 0312 230 40 00 valla bende buradan buldum bu yeri tüm vucut gidiyorum çokta memnunum tavsiye ederim.

Kaç seans gittiniz? Yüzde kaç azaldı? Kontrol seansı var mı?Kullanılan cihaz hangisi?

canım benim gittiğim yerde makina seçme hakkın var.çünkü üç tane makina var.adamlar bayaa bi donanımlı.ben çok araştırma yaptıktan sonra en iyi makinanın aleks olduuna karar verdim.burda aleksle yaptırıyorum.ve üç seans oldu yüzde elli azalma var.çok memnunum.aklinialirimsmile

Tatlımm bu yerin adını ve adresini verebilirmisin? Kardeşim Ankarada güvenilir bir yer arıyor

canım benim gittiğim yerde makina seçme hakkın var.çünkü üç tane makina var.adamlar bayaa bi donanımlı.ben çok araştırma yaptıktan sonra en iyi makinanın aleks olduuna karar verdim.burda aleksle yaptırıyorum.ve üç seans oldu yüzde elli azalma var.çok memnunum.aklinialirimsmile

peki fiyatları nedir ?alexandrite ın özellikle

ayy kızlar gözlerim mahvoldu..bütün mesajları tek tek okudum ve hala ne yapacağıma karar veremedim. ben sadece genital bölgeye(paket) düşünüyorum. esmer kumral arası bir tenim var. yanlış uygulamadan krkuyorum. mazallah işi bilmeyen birinin eline düşerim sonra sağlığım bozulurkafamçokkarıştı
bahçelideki uzmanlar güzellik merkezine giden var mı??

ya acaba neresi olduğunu da söyleyebilrmisin? bende düşünüyorum gitmeyi. kompleden kasıt nedir bide yani nereler dahil

canım merhaba.bu yerin adı lzr tüy merkezi.dermatolog görüyor.uzmanları bakıyor ve yapıyor.ben araştırdım zaten dermatoloğa lazeri kullanımını gösterende bu uzman.ben çok memnunum gönül hanım diye bir uzmanları var.çok güven verici.tüm vücut 1500 veriyorum ben.bitene kadar.emekli sandığına mensubum .bi kampanyaları varmış ondan yararlandım.ssk ya emakli sandığına flan yüzde elli indirim yapıyolar.3000 di bana 1500 eyapıyolar bitene kadar bir daha para yok .ve çok memnunum şu anda bile okadar azaldıki..bi git ücretsiz muayene ol derim.hemde kendin bak güven veriyolarsa yaptırısın.yoksa böyle söylemeyle olmaz.opuyorumnanaktan

tam adres alabilrmiyim rica etsemmmmm opuyorumnanaktan

sweethag kampanya dahilinde mi başladın sen?tüm vücut yani? biraz bilgi verir misin kullandıkları makine, ne kadar sürdüğü vs

Bir şunu iyi bilinizki nereye gidersen git hayatım 10 seanstan önce sonuç almak mümkün değil dermotolog meslektaşlarımında telkinleri hep bu yönde her merkez kendi cihazını över aslolan bence cihazı kullanan operatörün bilgili olması yoksa her cihazın mantığı aynı ışıktan elde edilen ısı ile kıl kökünün tahrip edilmesi.

Ben kampaya vardı onu tercih ettim tümbacak ö.bölge k.altı bikini ve göbek bitene kadar 999 tl

tabii bu benim beğenim kaba bir tabir olacak ama ban dar gelen size bol gelebilir. Çok paralar harcamanın anlamı yok benim için bir hekim olmamın bana verdiği avantajıda kullanarak şu an seanslarımı alıyorum memnunum huzurluyum.hihoyyyt

arkadaşlar mhb,bende missi denilen merkezler görüştüm yalnız içim hiç rahat değil...bu yer hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim..

canım merhaba.bu yerin adı lzr tüy merkezi.dermatolog görüyor.uzmanları bakıyor ve yapıyor.ben araştırdım zaten dermatoloğa lazeri kullanımını gösterende bu uzman.ben çok memnunum gönül hanım diye bir uzmanları var.çok güven verici.tüm vücut 1500 veriyorum ben.bitene kadar.emekli sandığına mensubum .bi kampanyaları varmış ondan yararlandım.ssk ya emakli sandığına flan yüzde elli indirim yapıyolar.3000 di bana 1500 eyapıyolar bitene kadar bir daha para yok .ve çok memnunum şu anda bile okadar azaldıki..bi git ücretsiz muayene ol derim.hemde kendin bak güven veriyolarsa yaptırısın.yoksa böyle söylemeyle olmaz.opuyorumnanaktan

mhblar,rica etsem bu yerin netteki adresini yazarmısın?

sweethag yazmış yukarıda bir yerlere neresi olduğunu, ama bu yer ipl yapıyor ve ipl konusunda herkes başka birşey söylüyor, ipl yaptırıp da sonuç alan birileri var mı? Biraz araştırma yaptım tüylerin tekrar çıkacağını belirtiyorlar. Bir de bu güzellik merkezleri yakında kapanacaklarmış, o yüzden çok ucuz fiyatlar veriyorlarmış, 7. cd deki bir yer bana böyle söyledi. Bir ay sonra gittiğinizde oraları bulamayacaksınız dedi. Ama IPL işe yarıyorsa neden bu kadar parayı verelim diğerlerine? Kafam çok karıştı, kış bitmeden de hemen başlamak lazım:teselli:

50 mesaj olmadıgı ııcn kimseye ozel mesaj atamıyorum ki... kızılaydakı merkeslerın ısmını ne olur banada ozel mesaj atın ....
sevgıler

Back