Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kol ve kol altına uygulattım ama bana israrla alex dedi hatta alexin ıpl modeli dedi bende bişey diyemedim umarım doğruyu sölüyodur ama jel sürdü ve işkem 15 20 dakika srdü....(
gönül hanıma ..
lazer hakkında bildiklerim bu sitede okuduklarım sadece o yüzdende işine karışmak istemedim sanırım 260 dalga boyu ile yaptı atışları ve hiç acı olmadı ama hemen faydasını görürsün dedi çok güven verdi ama pazarlama stratejisi değildir inşallah..
canım tüm vucuta zaten sana denilen yerler geliyor.benimde ayn.yalnız benim kollarımda çok az ve seyrek tüy olduu için onu kendi hediye yapayım dedi.10 seans olayını bana da söyledi.bende ona dedimki bak on seansta bitmezse bitene kadar yaparsın sözmü diye konuştum.o da zaten biteceğine eminim ama yinede söz bitmezsede devam ederim dedi.sende son gidişinde benim dediğim gibi de mutlaka.söz al yani.ben gönül hanıma çok güvendim yani.işallah seninde iyi olur.görüşürüz canım..kendine iyi bak
kaydirigubbakcemile3
canım ıpl lazer değilmişki zaten bende geçen hafta birkaç yerle görüştüm bu haftasonu başlıcam inş ama görüştüğüm yerlerin hepsi ıpl lazer değil modern ağda dedi zaten burdaki giden arkadaşlarda o şekilde söylüyorlar
gönül hanım banada ıpl yapmış ilk seansım ama başarılı olduğunu düşünmüyorum ..ayrıca alexin ıpl modeli diye bi cevap verdi tecrübesi olanlar böyle bişey yok dediler açıkcası bu durum beni hayal kırıklığına uğrattı umarım yanılıyorumdur ama güven vermek bence öncelikle bilgiyi doğru ve eksiksiz bi şekilde hizmet sunacağı kişiye vermesidir ...sonraki seansımı da sizlerle paylaşırım arkadaşlar