• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Ankara' daki Lazerli Epilasyon Merkezleri Hakkında Bilgi

Ben gittiğim yerden çok memnunum... ( komple gidiyorum. yüz ve kol hariç) 7 seans oldu.. tanıdık birinin tavsiyesiyle gitmiştim çokta memnun kaldım... Kızılaya taşınmış olmasıda büyük rahatlık oldu benim için.. bacaklarımda tek tük çıkıyor. koltuk altımda bitti sayılır.. Genitalde öyle... zaten iki başlıklı alet.. biri siyah tüylere diğeri kalan zayıf ve sarı tüylere uygulanıyor.. Sanırım son zaman sarı kalan tüyler için o 2. başlığı kullanacak..

kızılay daki o yern adını acaba söyleyebilirmisn,bende gitmek istiyormda .bide orda işlemi uygulayan kişi doktormu onuda merak ettm.medicana hastanasinde maya santeyi duydm. onada iyi diyolardı.şimdiden tesekkr edermkaydirigubbakcemile5

kızılay daki o yern adını acaba söyleyebilirmisn,bende gitmek istiyormda .bide orda işlemi uygulayan kişi doktormu onuda merak ettm.medicana hastanasinde maya santeyi duydm. onada iyi diyolardı.şimdiden tesekkr edermkaydirigubbakcemile5

Maya Sante'nin 7. cd deki binasına gittim bana 8 seans için 3000 tl fiyat söylediler. Alex'le başlayıp tüyler inceldikçe diğer aletleri kullanıyorlarmış. Temiz görünüyordu orada yaptıran arkadş var mı?

Arkadaşlar ben ne yapacağımı şaşırdım. Alex için forumlrda en iyisi deniliyor ama cihazdan cihaza fark ediyor sanırım, bir de maliyeti çok pahalı bir yöntem ucuz kampanya yapan yerlerde insan şüpheye düşüyor. IPL için de çeşitli yorumlar var işe yaramadığı hakkında. Diğerlerini eledim zaten. Ama hangi merkeze gitsem kendi kullandığı alet için benimki kesin çözüm diyor başlıyor diğer aletleri kötülemeye, Türk işi reklam böyle oluyor sanırım. Alex yapan yere gidiyorum en iyisi o diğerleri işe yaramaz diyor, IPL yapan yere gidiyorum sen Alex de yanarsın esmersin diyor (Zeynep Tokuş kadar esmerim). Doktorlara güvenmiyorum artık 3 kuruş için yalan söylüyorlar, güzellik uzmanları daha da beter. Ben sanırım Kızılay da missi diye bir yer var bitene kadar bütün vücut 1000 tl kampanya yapmışlar, IPL kullanıyorlar gözümü karartıp oraya gideceğim. Giden arkadaşlar deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim.

çok pişman olursun oradan gitme benımgelınlığımı dıken abla gidiyodu oraya yuzundekı tüyler sakal olmuşdu çok pişman oldu ayrıca ıpl lazer makınası değil modern agda yontemı. başta aaa ne kadar güzel tüylerim dökülüyo dıyosun sevınıyosun elınle tutunca kıl elıne gelıyo acımadan duşuma ama 2 ay sonunda jilete vurulan tuy fazlasıyla geri çıkıyo. pişman olursun paranada zamanınada yazık. bende başka bı merkezde ıpl yapmışdım tek amacım ben yandım kımse yanmasın

çok pişman olursun oradan gitme benımgelınlığımı dıken abla gidiyodu oraya yuzundekı tüyler sakal olmuşdu çok pişman oldu ayrıca ıpl lazer makınası değil modern agda yontemı. başta aaa ne kadar güzel tüylerim dökülüyo dıyosun sevınıyosun elınle tutunca kıl elıne gelıyo acımadan duşuma ama 2 ay sonunda jilete vurulan tuy fazlasıyla geri çıkıyo. pişman olursun paranada zamanınada yazık. bende başka bı merkezde ıpl yapmışdım tek amacım ben yandım kımse yanmasın

Arkadaşım bu soylediğin şey aletine göre değişir ıpl'inde bin bir çeşidi var.(Benimki foto epilasyon).ikincisi şu, ben de yaptırıyorum 5 ay oldu acaip azaldı hiçte sakal gibi falan cıkmadı Allaha şükür.(2 ay sonra sakal gibi oluo demişsinde o manada).diğer bir husuta şu,sen hangi doktorun hangi dediğine inanıyorsun ki, herkes kendi çalıştığı yerdeki makineyi övecek tabiki de bu kadar basit,benim yaptırdığım yerde de doktor var ona göre hiçte oyle modern agda yontemi falan filan değil herkese göre kendi çalıştığı yerdeki makina iyidir.

Ben bitirme garantili başladım bitinceye kadar yapacaklar bu kadar aletlerine güvenmeseler kimse böyle bir riski almaz sanırım. Sonuncusuda alexandre övüyorsunuz da ben araştırırken test amaçlı yaptırdım onu da. avucumun yarısı kadar yer günlerce kızardı bozardı binbir hal aldı, öyle olacaksa hiç yaptırmam daha iyi.

Bence arkadaşlar risk her zaman var herkesin her aletten iyi ya da kötü deneyimi olacaktır, paylaşalım ama kimsenin, para verip yaptıran insanların da net kati konuşmalarla kafalarını karıştırmayalım...

Son düzenleyen: Moderatör:
Her koyun kendı bacagından asılır benım bı lazer merkezım yok sızı orayada Çekmeye ÇalıŞmıyorum ben madur oldum ıol makınasından ve tanıdım gıden arkadaŞlarımda magdur oldu ben ıstedımkı sızde madur olmadan araŞtırın tabı doktor kendı makınasını Övecek benımkı kÖtÜ dıyecek halı yok ya ben bubların hepsını denıye yanıla ÖĞrendım tecrubelerıme dayanak sÖylÜyorum.her makınan ıÇınde ayrıldıĞı gıbı ıpl de ayrılıyo tamam ama ıpl yÜzeysel bı makınadır asla tuy kokuna kadar ınemez Çok zorlamada ıse ten yanar tıpkı benımkının yandıĞı gıbı tabı seÇım sızın keŞke daha onceden benıde bılılendıren olsaydı ne yazıkkı madur olduktan sonra araŞtırdım pıyasadakı tÜm lazer makınalarını denedım seÇım sızın tÜysÜz gÜnler

hep söylüyorum söyleceğim de.kujum arkadaşımız bence şöle haklı.ipl in sonunda yani makinyele iyice inceldiğinde(bu arada da gerçekten farklı ipl ler var) bir süre(2-3 seans) iğneli yapılarak o inceler de alınmalı.lütfen arkadaşlar eğer ipl yaptırıyorsanız uzmana iğneliyle bu işlemi sonlandırmasını söyleyin.aksi takdirde kujum arkadaşımızın başına gelen gelebili.bence hangi lazer makinası olursa olsun en son iğneliyle desteklenmleli.lütfen bunu göz ardı etmeyin.ve tabi ki burada herkes yaşadığı deneyimi söyeleyerek yardımcı olmaya çalışıyor.fikirleri göz ardı etmemek lazım

evet zaten en ıyı makınayada gitsen zaten sonunda kalan ince tüyler iğneliyle toplanmalı haklısın ozzy-mım

Ben gittiğim yerden çok memnunum... ( komple gidiyorum. yüz ve kol hariç) 7 seans oldu.. tanıdık birinin tavsiyesiyle gitmiştim çokta memnun kaldım... Kızılaya taşınmış olmasıda büyük rahatlık oldu benim için.. bacaklarımda tek tük çıkıyor. koltuk altımda bitti sayılır.. Genitalde öyle... zaten iki başlıklı alet.. biri siyah tüylere diğeri kalan zayıf ve sarı tüylere uygulanıyor.. Sanırım son zaman sarı kalan tüyler için o 2. başlığı kullanacak..

ben 2 yıldır ıpl yaptırıorum bıktım artık.tüm yüz ve kolaltı oldukça dökülme oldu ama ince olan kıllar kalınlaştı kıl oldu özellikle yüzümdekiler psikolojimi bozmaya başladı artık.bana lütfen kızılaydaki yerin adresini ve numarasını verirmisin?inan çok ihtiyacım var aynaya bakmak istemiorum nerdeyse o derece rahatsızım :(

3 seans oldu.arada ücretsiz olarak rötuş seanslarım oldu.şu an yüzde ellisi döküldü.zaten hemen elinize geliyo tüyler.zaten ben de burayı seçerken öncelikle cihazına dikkat ettim.o çok önemliymiş çünkü.tüm cihazlar var .ama bende kullanmalarını istediğim aleks.ben ona giriyorum.ve burdan çook memnunum tavsiye ederim.deneyin.opuyorumnanaktan

merhaba ahmogeri, ben bu foruma yeni üye oldum fakat epeydir lazer epilasyon konusunu takip ediyodum, senin bahsettiğin yere gittim ama oradaki bayan bana sadece ipl olduğunu söyledi:( sana yanlış bilgi vermiş olmasınlar:S

merhaba canım.acaba sen orada kiminle görüştün.çünkü benimle ilgilenen kişi oranın sahibi gönül hanım.işlemlerimi de o yapıyor.bu gittiğimde yeni bir eleman almışlrdı.belkide ona denk gelmişsindir.çünkü orası aynı zamanda cihaz toptancısı .yani tüm cihazlar mevcut.çünkü ben çok araştırarak gittim eminim.sen özellikle bi gönül hanımla görüş derim.hatta benim adımıda verebilirsin sizin müşterinizmiş diye hatırlar.adım zeynep sen söyle o hatırlar..:1closedeyes:

tamam canım, ben de çok araştırdım alex olup da kampanya yapan hiçbir yer yok, senin mesajları okuyunca koşa koşa gittim ama ordaki kız "yok biz ipl kullanıyorz" diyince geri döndüm, o kızdan başka da kimse yoktu, geçen de alex olan bi yerden randevu aldım, orası da pahalı tabi, 1 seansa 450 bayılacam genital, yarım kol, alt bacak için, daha randevu gelmedi, bidaha sorayım ben o lzr tüy tedaviye, 450mi kurtarayım:dance:

Son düzenleme:
yüze alexsander yapılıomu arkadaşlar bana aradığım bi yer önce alexsander la başlıoruz soora diodla devam edioruz dedi bööle bişi varmı?bi de memnun olan arkadaşlar varmı yüzüm bitti diyenler?kujum ve janselli cevappp bekliorum sizlerden :)

ahmegori dediğin yeri aradım gidip görüşcem bakalım.sen yüzünemi yaptırıosun?fayda gördünmü yüzüne alexsander yaptırıp memnun olmayanlar var ondan soruorum

ahmegori dediğin yeri aradım gidip görüşcem bakalım.sen yüzünemi yaptırıosun?fayda gördünmü yüzüne alexsander yaptırıp memnun olmayanlar var ondan soruorum

ya ben de aradım az önce, çıkan kız yine ipl yapıyoruz dedi, ben de ahmogerinin tavsiyesine uyarak gönül hanımı sordum, onla konuşcam yarın, giderseniz o kızdan bilgi almayın bence, pek bilgisi yok galiba, çünkü ipl olduğuna emin misiniz diyince alexandrite in ipl modelini kullanıyoruz dedi, ne demekse artık:sm_confused:

ya ben de aradım az önce, çıkan kız yine ipl yapıyoruz dedi, ben de ahmogerinin tavsiyesine uyarak gönül hanımı sordum, onla konuşcam yarın, giderseniz o kızdan bilgi almayın bence, pek bilgisi yok galiba, çünkü ipl olduğuna emin misiniz diyince alexandrite in ipl modelini kullanıyoruz dedi, ne demekse artık:sm_confused:

canım aradım ben bizde bütün cihazlar var dedi kimle konuştum bilmiorum :) yalnız bağkur ssk indirim var dedi olayı anlamadım ben bura hastanemi yani?aleksandırla başlıoruz diodla devam ediıoruz dedi telefondaki arkadaş.benim 20 küsür seansdır gittiğim yer kesinlikle yüze aleksander olmaz dio :bbo: şaşırdım kaldım.janselli lazer yaptırıo onunla temasa geçtim gidip görüşcem bakalım.umarım hepimiz bu beladan kurtuluruz.ya hastalık olsa ilavını içer kurtulursun grip diilki bu?ben o kdar düzenli gittimki lazer seanslarıma şimdiye bitmesi lazımdı ama nerde.....

Merhaba,Öncelikle şunu belirtmek istiyorum,tesadüf eseri wepte gezerken forumu gördüm ve bu konuda birçok arkadaşımın bireysel tecrübelerinden yola çıkarak yazdıklarını baştan sona okudum.Şimdi kendi vücudunda,hem en az 5 yakınında dıode,alexandrite tan Nd yag a ,ıpl nin birçok çeşidine kadar uygulama yaptırmış ve bu işi uzunca süre araştırmış biri olarak,net bilgiler vermeye çalışacağım,sanırım birçok kişinin kafasındaki sorular aydınlanır.

1-) IPL -Alexandrite- nd yağ-yada diyot tamamı lazerdir,ıpl lazer değildir diye bir şey yok yani bu cihazların herbirinin çalışma mantığı farklıdır sadece,hepsi ışık sistemidir... Birbirlerine göre avantajları dezavantajları vardır.Ipl in adını çıkaran piyasadaki ucuz çin malı makinelerdir.Aynı şey ndyag-dıode-alex içinde geçerlidir.Mesela hem ıpl sınıfında hemde mükemmel çalışan cihazlar bulunmaktadır.Bu konuda Record 618 i tek geçerim.
2-)Uygulamacının dr,yada estetisyen olmasının hiçbir farkı yoktur,hangisi olursa olsun önemli olan eğitim almış olmasıdır bu işte şansınıza ve gittiğiniz yere bağlıdır.
3-)Bu işin kitabını yazan amerikadaki FDA dır,o da lazer için,kalıcı epilasyon= 4 ila 14 seans der... Yani kim ne derse desin,sizin metabolizmanız 4 seanstada bitebilir,14 seans ada uzayabilir.( 10 seans gözden çıkarılmalıdır.hihoyyyt )
4-)Lazer ler beyaz rengi görmezler,aksini söyleyen yalan söyler :) Bitmeye yakın tüyler iyice azalır ,ayva tüye dönüşür.
5-)IPL le yapılan bir yanık her halikarda geçer iz kalmaz,alex-ndyag-dıode için aynı şeyi söyleyemem yerimseniben

Herşeye rağmen en modern,sıkıntısız,acısız fiyatları pahalı görünsede uzun vade göz önüne alındığında en ekonomik epilasyon yöntemidir.Reklam denmemesi için firma adı yada telefonu yazmayı düşünmüyorum. olumunekankayizsmile

Back