Ben gittiğim yerden çok memnunum... ( komple gidiyorum. yüz ve kol hariç) 7 seans oldu.. tanıdık birinin tavsiyesiyle gitmiştim çokta memnun kaldım... Kızılaya taşınmış olmasıda büyük rahatlık oldu benim için.. bacaklarımda tek tük çıkıyor. koltuk altımda bitti sayılır.. Genitalde öyle... zaten iki başlıklı alet.. biri siyah tüylere diğeri kalan zayıf ve sarı tüylere uygulanıyor.. Sanırım son zaman sarı kalan tüyler için o 2. başlığı kullanacak..
kızılay daki o yern adını acaba söyleyebilirmisn,bende gitmek istiyormda .bide orda işlemi uygulayan kişi doktormu onuda merak ettm.medicana hastanasinde maya santeyi duydm. onada iyi diyolardı.şimdiden tesekkr edermkaydirigubbakcemile5
ayrıca 12 ay taksit yaptılar aylık ağdaya verilen ücretten daha uygun ve tamamen kurtuluyosun.
çok pişman olursun oradan gitme benımgelınlığımı dıken abla gidiyodu oraya yuzundekı tüyler sakal olmuşdu çok pişman oldu ayrıca ıpl lazer makınası değil modern agda yontemı. başta aaa ne kadar güzel tüylerim dökülüyo dıyosun sevınıyosun elınle tutunca kıl elıne gelıyo acımadan duşuma ama 2 ay sonunda jilete vurulan tuy fazlasıyla geri çıkıyo. pişman olursun paranada zamanınada yazık. bende başka bı merkezde ıpl yapmışdım tek amacım ben yandım kımse yanmasın
Ben gittiğim yerden çok memnunum... ( komple gidiyorum. yüz ve kol hariç) 7 seans oldu.. tanıdık birinin tavsiyesiyle gitmiştim çokta memnun kaldım... Kızılaya taşınmış olmasıda büyük rahatlık oldu benim için.. bacaklarımda tek tük çıkıyor. koltuk altımda bitti sayılır.. Genitalde öyle... zaten iki başlıklı alet.. biri siyah tüylere diğeri kalan zayıf ve sarı tüylere uygulanıyor.. Sanırım son zaman sarı kalan tüyler için o 2. başlığı kullanacak..
3 seans oldu.arada ücretsiz olarak rötuş seanslarım oldu.şu an yüzde ellisi döküldü.zaten hemen elinize geliyo tüyler.zaten ben de burayı seçerken öncelikle cihazına dikkat ettim.o çok önemliymiş çünkü.tüm cihazlar var .ama bende kullanmalarını istediğim aleks.ben ona giriyorum.ve burdan çook memnunum tavsiye ederim.deneyin.opuyorumnanaktan
merhaba canım.acaba sen orada kiminle görüştün.çünkü benimle ilgilenen kişi oranın sahibi gönül hanım.işlemlerimi de o yapıyor.bu gittiğimde yeni bir eleman almışlrdı.belkide ona denk gelmişsindir.çünkü orası aynı zamanda cihaz toptancısı .yani tüm cihazlar mevcut.çünkü ben çok araştırarak gittim eminim.sen özellikle bi gönül hanımla görüş derim.hatta benim adımıda verebilirsin sizin müşterinizmiş diye hatırlar.adım zeynep sen söyle o hatırlar..:1closedeyes:
ahmegori dediğin yeri aradım gidip görüşcem bakalım.sen yüzünemi yaptırıosun?fayda gördünmü yüzüne alexsander yaptırıp memnun olmayanlar var ondan soruorum
ya ben de aradım az önce, çıkan kız yine ipl yapıyoruz dedi, ben de ahmogerinin tavsiyesine uyarak gönül hanımı sordum, onla konuşcam yarın, giderseniz o kızdan bilgi almayın bence, pek bilgisi yok galiba, çünkü ipl olduğuna emin misiniz diyince alexandrite in ipl modelini kullanıyoruz dedi, ne demekse artık:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?