• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Ankara' daki Lazerli Epilasyon Merkezleri Hakkında Bilgi

Bana kullandıkları alex canım..Onun daha etkilisi var mış ayva tüyleri bile temizleyen o da diodmuş..Ama onda ayva tüyleride gördüğü için canın daha çok acıyabilirmiş.Eğer dayanırsan son iki seansını onunla yapalım dediler..

kızlar bu lazer epilasyonda canınız çok acıdımı? ben agda bile yapamıyorum canım acıyor dayanamıyorum , lazer yaptırmak istiyorum ama korkuyorumeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Bana kullandıkları alex canım..Onun daha etkilisi var mış ayva tüyleri bile temizleyen o da diodmuş..Ama onda ayva tüyleride gördüğü için canın daha çok acıyabilirmiş.Eğer dayanırsan son iki seansını onunla yapalım dediler..

canım tüm vücuda hangi blgeler dahil ve seans başı ne kadar ücret ödüyorsun?

Arkadaşlar, ben Ankara'ya 2004'te taşındım ve gelir gelmez en iyi lazer merkezini bulmak için uzun süre araştırma yaptım. En sonunda hem makinası hem hijyeni hem fiyatları hem de güler yüzüyle TG Lazer de karar kıldım. Kızın yaşıtımız olması ayrı bir avantaj da oldu benim için. Önce genital bölgemle başladım, sonra koltuk altı, bacaklar ve yüz. Genital bölge ve koltuk altımı bıraktım benim için yeterli sonucu aldım. İnanırmısınız 3 ay oldu almayalı hiç rahatsız edici bir görüntü yok, çıkanlarda ayva tüyü gibi. Bacaklarıma bir kes gittim onun bile faydasını gördüm. Şimdi sadece çeneme gidiyorum. Orda henüz sonuç alamıyorum ama bunun düzensiz gitmemle ve biraz da hormonlarımla alakası var sanırım çünkü prolaktinim yüksek. En son bu hafta gittim ve gittiğimde sizelere iletmek için fiyatları sordum, meğer kısa süreliğine bir kampanya yapmışlar. Bir kaç örnek vermek gerekirse
Koltuk altı 50
Tüm bacak 300
kasık bölgesi 50
genital bölge 100
tam yüz 80 vs vs
Telefonda vereyim :439 61 41 Tuğba Hanım doğum yaptı, İlknur Hanım orda, ben de müşteirlerden Esra,umarım faydası olmuştur. Bben de sizlerden cilt bakımında güzel uygun bir yer varmı Ankarada onu öğrenmek isterim..

Canım buranın açık adresini verebilirmisin lütfen?

canım tüm vücuda hangi blgeler dahil ve seans başı ne kadar ücret ödüyorsun?

Tüm vücutta nereni istersen hepsi var..Yüz,kollar bacaklar,koltuk altı,genital,sırt,karın...vs yani heryerin..Valla benim 3000 TL 6 seans sürüyormuş tamamı her seansada 2-3 ayda bir gidiyorsun..Parayıda tamamını değil her seansa gittikçe 6 taksitte verebiliyorsun..Yani 2 ayda bir gidince aylık 250TL olur..

Tüm vücutta nereni istersen hepsi var..Yüz,kollar bacaklar,koltuk altı,genital,sırt,karın...vs yani heryerin..Valla benim 3000 TL 6 seans sürüyormuş tamamı her seansada 2-3 ayda bir gidiyorsun..Parayıda tamamını değil her seansa gittikçe 6 taksitte verebiliyorsun..Yani 2 ayda bir gidince aylık 250TL olur..

anladım canım..
peki senin 3000tl olana nereler dahil.yani sen nerelri yaptırıyorsun..
bir de yerin adını ve adresini verirsen çok sevinirim..
teşkküler

anladım canım..
peki senin 3000tl olana nereler dahil.yani sen nerelri yaptırıyorsun..
bir de yerin adını ve adresini verirsen çok sevinirim..
teşkküler

Benim yüzüme gerek yoktu onu istemedim..Bunun dışında tüm vücut..LazerLifexxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
ahmogeri ve miss2001 aynı yerden mi bahsediyorsunuz siz anlamadım?
alex cihaz kullanılıyor değil mi, yoksa ipl mi..
açıkçası bu kadar ucuz olması biraz tereddüt yarattı bende...
siz toplam kaç seans gittiniz,biten bölgeleriniz var mı...bilgi verirseniz sevinirim:)

ahmogeri ve miss2001 aynı yerden mi bahsediyorsunuz siz anlamadım?
alex cihaz kullanılıyor değil mi, yoksa ipl mi..
açıkçası bu kadar ucuz olması biraz tereddüt yarattı bende...
siz toplam kaç seans gittiniz,biten bölgeleriniz var mı...bilgi verirseniz sevinirim:)

Hayır canım benim gittiğim yer farklı ahmogeri ile aynı değil..Ucuzda değil aslında tüm vücut1500-2000 deyip sınırsız seans yapan yerlerde var..Benim bir arkadaşım böyle bir yere gitti mesela kötü ve ucuz cihaz kullanıp,taramaları düzgün yapmadıkları için kızcaz mahvoldu..Gittiği seans sayısı 10'u geçti..
Ben burdan memnunum 4 seans oldu ben başlayalı koltuk altı ve genital bitti nerdeyse sarı sarı cansız 1-2 tel anca çıkıyor..O da 2 ay da anca..Kollarım ve bacaklarım da ilkinden çok çok azaldı..6 seansa da onlardan da kurtulurum sanırım..Öyle görünüyor..Memnunum yani..
Kullandıkları alex..

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, lazer epilasyon yaptırıp da memnun olanlar adına sevindim doğrusu, ben 2 yıl boyunca gittim, başlarda azalmış hatta yokolmuş gibiydi, sonrasında ise, sarışın olduğun için tüylerinden verim alamıyoruz bizden bu kadar dediler, bende bıraktım, şimdi ise evet azalma var ama eskisinden pek farkı yok gibi aslında, o kadar para döktüm, hiç verim alamadım malesef..

janselii sana cevap verdim ama 50msj engeli çıktı karşıma ,sorunun cevabına gelince evet komple düşünüyorum,ayrıca doğum lekelerim için yüzüme mezoterapi yada kimyasal peeling düşünüyorum.

bende tedirginim bir kez yaptırdım çatır çatır yaktılar beni.bacağım yanınca diğer bacağa devam etmediler nohut kadar su toplamıştı.

ben de istiyorum bendeee :) bu konuda başka yardım alabileceğim bir yer yok. janselii hanım rica etsem bana da o memnun kaldığınız yerin ismini yazar mısınız?

Ben Kızılay'da tüm vücut gidiyorum ama yüzümde sorun olmadığı için orası yok..Daha 4 seans oldu koltuk altı ve genitalden kurtuldum nerdeyse zayıf zayıf bir iki tel anca çıkıyor..Bacaklar ve kollarda son kalan iki seansta da biter eminim..Çok memnun kaldım yani..Kızlar bir de bu sınırsız seans diyenlere inanmayın benim arkadaşım öyle bi yere gitti pişman oldu..Benim ki lazerlife diye biryer..Google aratın çıkar

msn adresini almam mümkün mü? Özel msj atamıyorum

Back