• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Ankara' daki Lazerli Epilasyon Merkezleri Hakkında Bilgi

Bideee bende karar veremeyenlerdenim... Aklımda bir esra hanımın dediği TG Lazer var bir tunalıdaki mübeccel hanım bir de kızılaydaki ankara lazer

:umursamaz:

kolay gelsin canım inşallah umduğun gibi bır yer bulabılırsın

merhabalar.. ben 1 yıl kadar önce rio lazer taramalı epilasyon cihazını aldım bir kez çalışıp çalışmadığına baktım onun haricinde vaktim olmadığı için kullanamadım garantisi bitmeden satmak istiyorum düşünenler benimle irtibata gecerlerse çok sevinirim piyasanın 3de 1ine falan vermeyi düşünüyorum

Arkadaşlar merhaba formdan edindiğim bilgilerle bir kaç araştırma yapmıştım. Aşağıdaki fiyat listesi sunrise estetik merkezinden alınmadır. Karşılaştırma yapmanız için gönderiyorum.

Tüm Yüz 300TL
Dudak Üstü 50TL
Çene 100TL
Favori 50TL
Boyun 100TL
Koltukaltları 100TL
Kollar(dirsek altı) 250TL
Kollar (Bütün) 400TL
Bikini Bölgesi 150TL
Kalça 400TL
Genital 250TL
Bikini+Genital 350TL
Üst Bacak 400TL
Alt Bacak 400TL
Bütün Bacak 800TL
Göbek 250TL
Bel Çizgisi 60TL
Bel 100TL
Sırt 400TL
Göğüs Ucu 50TL
Kaşarası 50TL
Kaş üstü 100TL
Alın 100TL
El Üstü 100TL
Bilek 60TL
Ayak 75TL

Off bu fiyatlar uçmuş yaa bu ne böylee çok pahalıı.. bende yaptırıorum ankarada kızıılayda bi yerde ama bu kadarda deil yani.gayet ii bi yer fiyatlarıda iyi.Alex cihazı ile yapıolar hemde. :sm_cool:

Off bu fiyatlar uçmuş yaa bu ne böylee çok pahalıı.. bende yaptırıorum ankarada kızıılayda bi yerde ama bu kadarda deil yani.gayet ii bi yer fiyatlarıda iyi.Alex cihazı ile yapıolar hemde. :sm_cool:

kızılayda nerde yaptırıyosun bende estiadan fiyat aldım gidip görüşmeyi düşünüyorum ama kararsızım

ya arkadaslar yaptırmayın lazer filan. ben yaptırmıştım 12 seans, adet düzenim bozuldu. 20 gün adet oluyorum.simdi de cocugum olmuyor.. ondan önce hersey cok normaldi. adetim 5 gün sürerdi.cok pişmanım

ya arkadaslar yaptırmayın lazer filan. ben yaptırmıştım 12 seans, adet düzenim bozuldu. 20 gün adet oluyorum.simdi de cocugum olmuyor.. ondan önce hersey cok normaldi. adetim 5 gün sürerdi.cok pişmanım

öncelikle yaşadığınız sorunlara gerçekten üzüldüm.ınşallah sorunlarınız düzelir.ama bunu lazer epilasyona yüklemek bence yanlış.ben bu işten para kazanan onu savununa biri değilim ama ben de yaptırıyrum ve adet düzenimde falan hiçbir değişiklik olmadı.herşey yolunda.bunca doktor epilasyonu destekliyor o yüzden direk buna bağlamak bence yanlış.hatta işin belki de gerçek sebebini gözardı etmenize neden oluyordur.umarım rahatsızlıklarınız biran evvel geçer ve bebek sahibi olabilirsiniz.
geçmiş olsun...

öncelikle yaşadığınız sorunlara gerçekten üzüldüm.İnşallah sorunlarınız düzelir.ama bunu lazer epilasyona yüklemek bence yanlış.ben bu işten para kazanan onu savununa biri değilim ama ben de yaptırıyrum ve adet düzenimde falan hiçbir değişiklik olmadı.herşey yolunda.bunca doktor epilasyonu destekliyor o yüzden direk buna bağlamak bence yanlış.hatta işin belki de gerçek sebebini gözardı etmenize neden oluyordur.umarım rahatsızlıklarınız biran evvel geçer ve bebek sahibi olabilirsiniz.
geçmiş olsun...

ozzy_mim tesekürler iyi dileklerin icin ama insallah sen zararlarını görmezsin. ben söyleyecegimi söyledim. Insallah pisman olmazsın

Arkadaşlar merhaba formdan edindiğim bilgilerle bir kaç araştırma yapmıştım. Aşağıdaki fiyat listesi sunrise estetik merkezinden alınmadır. Karşılaştırma yapmanız için gönderiyorum.

Tüm Yüz 300TL
Dudak Üstü 50TL
Çene 100TL
Favori 50TL
Boyun 100TL
Koltukaltları 100TL
Kollar(dirsek altı) 250TL
Kollar (Bütün) 400TL
Bikini Bölgesi 150TL
Kalça 400TL
Genital 250TL
Bikini+Genital 350TL
Üst Bacak 400TL
Alt Bacak 400TL
Bütün Bacak 800TL
Göbek 250TL
Bel Çizgisi 60TL
Bel 100TL
Sırt 400TL
Göğüs Ucu 50TL
Kaşarası 50TL
Kaş üstü 100TL
Alın 100TL
El Üstü 100TL
Bilek 60TL
Ayak 75TL
Bence lazer epilsyonda eğer adam gibi bir lazer kullanıyorlarsa doğru fiyattır ve uygundur.:lepi:

kılzar missi lazer diye bir yere giden var mı?atatürk bulvarındaymış..

gidip memnun kalan veya memnun kalmayan varsa yazabilir mi lütfennbenneyaptımki

canım oraya ben gitmedim ama gelinliğimi diken hanife abla var o gidiyordu geçen telefonla konuşmamızda oradan hiç memmun kalmadığını yuzundekı tuylerin boynuna kadar yayıldığını söyledi

hadi ya...
ben de reklamını gördüm de bitene kadar tüm vucut 1.199tl yazıyodu..bana da ucuz geldi bi sorayım dedim..
sağol bilgilendirdiğin için canım:1rolleyes:

ya kızlar lütfen bi yer önerin bana ya..artık karrasızlıktan ölcem ben yamafoldumben

tam bi merkez buluyorum uygun fiyatlı filan,i2pl uyguluyo dye tavsiye etmiyolar..

siz bi yer önerin aban lütfen ya..alex le yaan bildiğiniz uygun fiyatlı bi yer var mı?
lütfen ,çok önemlisenağlama

ya kızlar lütfen bi yer önerin bana ya..artık karrasızlıktan ölcem ben yamafoldumben

tam bi merkez buluyorum uygun fiyatlı filan,i2pl uyguluyo dye tavsiye etmiyolar..

siz bi yer önerin aban lütfen ya..alex le yaan bildiğiniz uygun fiyatlı bi yer var mı?
lütfen ,çok önemlisenağlama

ben daha önceki mesjalarımda da yazdım aslında.ben mübeccel hanıma gidiyorum.sanırım ipl sistemle yapıyor.inanın sormak aklıma gelmedi ama bnm tavsiyemle giden bir arkadaş ipl kullanıyor demiş bu forumda.ben eylülden beri gidiyorum.daha önce hiçbir merkez araştırmadım ama.bnm arkadaşım gidiyordu ben de onun tavsiyeysiyle gittim.ne forumlardan araştırdım ne başka yerden.alt bacak ve kol altı.ben 4 ay oldu hiçbi sıkıntı yaşamadım ve çok da umutluyum kol altım neredeyse bitti gibi ama ayva tüyleri kalacak sanırım 1 seans sonra onlara da iğneli yapacakmış böylece kesin çözüm diyor.bacakta da aynı sistem.kalan tüyler mesela diz bölgesi en son iğneliyle.
ben seanasladan çıktığımda ne acı ne sızı ne kızarıklık hiçbirşey olmuyor.belki tenle de alakalıdır bilemem ama biter bitmez bir yanık kremi var acısı olursa alsın diye onu sürüyor.
yani gidip görüşmenizi tavsiye edebilirm.muhakkak ki kendisi daha iyi anlatır.ben ona çok güvendim suanda herşey yolunda gidiyor.tam bitmediği için birşey dyemem ama çok işe yaradığını söyleyebilirim.bacak 1000(toplam 8 seans fiyatı) kolaltı 350(5 seans fiyatı) pakete de 350 civarı istemişti kaç seans olduğunu unuttum.tabi kıl yoğunluğuna göre fiyatlar değişiebilr mi onu bilemiyorum
inşallah yardımcı olmuşumdur.bu forumda çoğunlukla bu konuya yazıyırum çünkü deneyimledğim ve sizlere yardımcı olabileceğim bir konu olaark görüyorum.umarım işinize yarar.bi sorunuz olursa da onu da bildğimce cevaplamaya çalışırım
sevgiler...

ben daha önceki mesjalarımda da yazdım aslında.ben mübeccel hanıma gidiyorum.sanırım ipl sistemle yapıyor.inanın sormak aklıma gelmedi ama bnm tavsiyemle giden bir arkadaş ipl kullanıyor demiş bu forumda.ben eylülden beri gidiyorum.daha önce hiçbir merkez araştırmadım ama.bnm arkadaşım gidiyordu ben de onun tavsiyeysiyle gittim.ne forumlardan araştırdım ne başka yerden.alt bacak ve kol altı.ben 4 ay oldu hiçbi sıkıntı yaşamadım ve çok da umutluyum kol altım neredeyse bitti gibi ama ayva tüyleri kalacak sanırım 1 seans sonra onlara da iğneli yapacakmış böylece kesin çözüm diyor.bacakta da aynı sistem.kalan tüyler mesela diz bölgesi en son iğneliyle.
ben seanasladan çıktığımda ne acı ne sızı ne kızarıklık hiçbirşey olmuyor.belki tenle de alakalıdır bilemem ama biter bitmez bir yanık kremi var acısı olursa alsın diye onu sürüyor.
yani gidip görüşmenizi tavsiye edebilirm.muhakkak ki kendisi daha iyi anlatır.ben ona çok güvendim suanda herşey yolunda gidiyor.tam bitmediği için birşey dyemem ama çok işe yaradığını söyleyebilirim.bacak 1000(toplam 8 seans fiyatı) kolaltı 350(5 seans fiyatı) pakete de 350 civarı istemişti kaç seans olduğunu unuttum.tabi kıl yoğunluğuna göre fiyatlar değişiebilr mi onu bilemiyorum
inşallah yardımcı olmuşumdur.bu forumda çoğunlukla bu konuya yazıyırum çünkü deneyimledğim ve sizlere yardımcı olabileceğim bir konu olaark görüyorum.umarım işinize yarar.bi sorunuz olursa da onu da bildğimce cevaplamaya çalışırım
sevgiler...

çok teşekkür ederim bilgiler için:)
ama işte burdaki nerdeyse tüm forumları okudum ve forumdaki doktora da sordum ipl yaptıranlar pek sonuç alamıyormuş...böyle duyunca acaip moralim bozuldu anlatamam..evet mübeccel güzellik salonunu da duydum ama onun da yerini tam bilmediğimden fazla araştırmadım,kızılayda arıyordum hep ben...

sen de ipl yle sonuç alıyomuşsun ..napsam netsem ben..
ben bi ilanda gördüm de kampanya tüm vüct (geniltal+koltkaltı+bacaklar) 10 seans 1200 lira gibi bi şey..bana da uygun geldi oraya gitmeyi düşündüm,hem de kzıılayda..ama işte ipl önermeyince burdakiler kafam karışmıştı..
bir de ipl ile i2pl nin farkı ne canım biliyor musun?

Son düzenleme:
SİZLERE TEK ÖNERİM GİTTİĞİNİZ MERKEZLER DE MUTLAKA DOKTORLAR OLSUN. (DİPLOMALARI DEĞİL. ) ONLARLA KONUŞTUKTAN SONRA TEDAVİYE BAŞLAYIN. tOPTAN PARA ALIP BİTME GARANTİSİ VERİYORLARSA DA İMZALI LAZER EPİLASYON SÖZLEŞMESİ ALIN LÜTFEN.

ıpl lazer değil modern agda görevini görüyo bu kesin bı kere bunu bı kabullenelım arkadaşlar. ıpl lazer yaptıran bayanlarında umudunu kırmak ıstemem ama paralarına lazık 2 ay bı lazere gitmesinler tüylerinin tamamını görecekler belkıde fazlasıyla görecekler bende bu hataya düşdüm kımse düşmesin ıpl olan bı merkeze gidersenız tabı kendisini övecek yok benım lazer pek işe yaramıyo dıyecek halı yok ya

ıpl lazer değil modern agda görevini görüyo bu kesin bı kere bunu bı kabullenelım arkadaşlar. ıpl lazer yaptıran bayanlarında umudunu kırmak ıstemem ama paralarına lazık 2 ay bı lazere gitmesinler tüylerinin tamamını görecekler belkıde fazlasıyla görecekler bende bu hataya düşdüm kımse düşmesin ıpl olan bı merkeze gidersenız tabı kendisini övecek yok benım lazer pek işe yaramıyo dıyecek halı yok ya
fikirlerinize saygılyım muhakkak tecrübelerinize dayanarak söylüyorsunuzu ama ben ipl mi onu bile çok net bilmiyorum.o merkezde daha önce yapan insanların bitmiş hallerini görüdüğümden bu kadar rahat konuşabiliyorum.o bitirenler oraya başka (manikür pedikür...)şeyler için geliyorlar.ve gayet memnunlar.bu nedenle emin knuşabiliyorum...
inşallah sonuç alırım demketen başka çarem yok sanırım...ipl ve i2pl farkını neyazık kş bilmiyorum sonbahar.
sevgiler

canım dene ve sende gör insanın başına gelmeden magdur olmadan anlayamıyo çünkü, isterimkı magdur olmadan paran boşa gitmeden farkına var ama nafile galıba ama bi alexsandır dıyot yaptırsan sonuç istediğin gibi olur. ıpl lazer değildir istersen burada lazer epilasyon yapan doktorlar var istersen onlarada sor aynı şeyı söyleyeceklerdir. gittiğin yer mübeccel güzellik salonu ise onlarınkıde ıpl lazer sordum çünkü

Back