sweet angel sanırım sende genital+koltukaltı gidiyorsun. merak ettim yapılan işlem kaç dk sürüyor.
arkadaşlar ben de rica ediyorum kızılaydaki merkezlerin isimlerini tam yerlerini bana da yazarmısınız
herion için koltuk altı 100tl fazla değil mi ya,alexdra ile 50 ye gidiyordum ben...nd yağ a geçmek için herionu tercih edicektim ki bu gidişle eski gittiğim epilazere devam edicem...
sweet angel cavap verdiğin için teşekkür ederim. bana yapılan uygulama 2 dk da bittide herkese mi aynı şekilde yapıyorlar diye merakımdan sordum.ten rengine göre ayarladıklarını pek sanmıyorum.çünkü esmer değilim.
gülümse bikini+koltukaltı 50tl devam ediyordur bence .ben yaptıralı çok uzun zaman olmadı.bir görüş istersen
canım sana yazdıgım normal fıyatı yanı pazar dısında gıdersen pazar gunu ıcınde en az aralık ocaga kadar doludur cunku ben ekımın basında gıttıgımde aralıktakıler dolmaya baslamıstı ama ac konus bı ıptal ettırenler falan da oluyor hihoyyyt
bende lazer e yeni başladım bahçelievlerde bir güzellik merkezinde ve ipl kullanıyorlar.beyaz tenlı ve kumralım .yanı tuylerım o kadar kalın ve siyah değil. forumu okuyunca da bosuna gidiyormusum gibi hissettim kendimi(
ilk seanstan sonra cıhaz degıstırmemde bı sorun olur mu? ayrıca memnun kaldıgınız yerlerı bana da soyleyebılır mısınız gıdıp onlarla da gorussem??
merabalar, Herion' un numarasını alabilir miyim, internetten bi türlü bulamadım da. Teşekkür ederimcanım sana yazdıgım normal fıyatı yanı pazar dısında gıdersen pazar gunu ıcınde en az aralık ocaga kadar doludur cunku ben ekımın basında gıttıgımde aralıktakıler dolmaya baslamıstı ama ac konus bı ıptal ettırenler falan da oluyor hihoyyyt
Merabalar, Herion' un numarasını alabilir miyim acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?