• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Ankara' daki Lazerli Epilasyon Merkezleri Hakkında Bilgi

çukurambarda med lazeri deneyen var mı? diod yapıyorlarmış (MedioStar miXT) bu lazeri yüzüne uygulayan var mı? sizce başlamalı mıyım? yüz ve koltukaltına diod lazer yaptıranlar fikirlerini paylaşırsa sevinirm..:3:

Merhaba ben geçen yıl koltuk altına gittim Medlazer e,8 seans gittim ama tam olarak bitmedi.tek tük kalanlar vardı ama onlarda çok ince.Şuan da tümbacak,kol ve genitale Herion a gidiyorum henüz 2 seans oldu ama çok memnunum.Medlazerde iyi bence enazından pek çok yerin aksine güvenilir bir yer ama ben sırf sevimsiz davranışları yüzünden orayı tercih etmedim.Herion da Nag olan nadir yerlerden biri ve fiyat olarak en makulu ayrıca inanılmaz yoğunluğa rağmen oldukça ilgililer.

meraba kızlar internetten bir gruba üyeyim hergün %90-95 e kadar indirimli hizmetler geliyor emailime. lazerle ilgili başka güzellik merkezlerinde indirimli paketler oluyor. fakat ben bi türlü güvenipte randevu almadım. sizin bu konuda bilginiz varmı yada bu indirimlerden yararlandınızmı bilgisi olan yazabilirmi?

Ben deee özelden rica ediyorum isteye mail adresi de verebilirim bir de bir şey danışacağım kızılayda bır polıkılınık bana kalca bel bacaklar koltukaltı gobek 600 tek seans dedı sızce nasıl?
bence pahalı benim gittiğim çayyolundaki merkezde plastik cerrah kontrolünde ve aynı işlem sanırım 400-450 tl civarında tutar üstelik alexandrıte ın 100 watt modeli var...

Merhaba ben geçen yıl koltuk altına gittim Medlazer e,8 seans gittim ama tam olarak bitmedi.tek tük kalanlar vardı ama onlarda çok ince.Şuan da tümbacak,kol ve genitale Herion a gidiyorum henüz 2 seans oldu ama çok memnunum.Medlazerde iyi bence enazından pek çok yerin aksine güvenilir bir yer ama ben sırf sevimsiz davranışları yüzünden orayı tercih etmedim.Herion da Nag olan nadir yerlerden biri ve fiyat olarak en makulu ayrıca inanılmaz yoğunluğa rağmen oldukça ilgililer.

teşekkürler jenny, bende herionu istiyorumda medlazer yolumun üzeri olduğu için düşündüm. fiyat olarak heriona ne kadara gidiyorsun? medlazer baya yüksek vermişti bana, sende mi fiyat açısından anlaşamadın? sanırım atış sayısı azaldıkca, ücreti düşürmeleri gerektiğinde sorun çıkarabiliyorlar. oradada öyle bir problem varsa baştan hiç başlamayım?

en zoruda benim için yüz bölgesini uzatmak olacak,:18: 4 hafta ben insan içine çıkamam uzatmak zorundaysam ama malesef çalışıyorum ve artık başlamak istiyorum siz nasıl mücadele ettiniz ve acaba yüze ndyag mı alex mi, diod mu kolay etki eder??? tşklerr

merhaba arkadaslar

kampanya varmıs alt bacak ve bıkını (komple) 250 nasıl sızce

ama benımkoltuk altım hala bıtmedı tam olarak dıger bolgelerde aynı mı olur acaba:///

teşekkürler jenny, bende herionu istiyorumda medlazer yolumun üzeri olduğu için düşündüm. fiyat olarak heriona ne kadara gidiyorsun? medlazer baya yüksek vermişti bana, sende mi fiyat açısından anlaşamadın? sanırım atış sayısı azaldıkca, ücreti düşürmeleri gerektiğinde sorun çıkarabiliyorlar. oradada öyle bir problem varsa baştan hiç başlamayım?

en zoruda benim için yüz bölgesini uzatmak olacak,:18: 4 hafta ben insan içine çıkamam uzatmak zorundaysam ama malesef çalışıyorum ve artık başlamak istiyorum siz nasıl mücadele ettiniz ve acaba yüze ndyag mı alex mi, diod mu kolay etki eder??? tşklerr

Yani tam olarak fiyat değildi sorun,hem çok uzun sürede az bir sonuç almak hemde daha öncede dediğim gibi çok soğuk ve ilgisizlerdi.Herion da tüm bacak 250,yarım kol 90 paket ve koltuk altı birlikte 50,ayrıca gerçekten çok iyi sonuçlar aldım şimdiden.Bu arada Med fiyatı atış sayısına göre düşürmüyor bildiğim kadarıyla.

Yüz için bişey söyliyemem ben yüze yaptırmadım.Herion da doktorun fikrini al bence.Oldukça dürüst bilgi veriyor bana kalırsa.:79:

özkaya tıp merkezinde epilasyon yaptıran yok mu yahu? Biri deneyimini paylaşsın lütfen. Bir arkadaşım çok canının yandığını söyledi. Öyle mızmız bir kız da değildir. Aynı şeyi yaşayan var mı? Gitmeden bilgi sahibi olmak istiyorum.

Arkadaşlar kızılayda esmoda-line diye bir yer var burasıyla ilgili bilgisi olan var mı genitalde nasıl [sıze="2"][/sıze]

Son düzenleme:
bana burda yardım edebilcek kimse yok mu?
esteankara diye bir klinik var çayyolunda sürekli hekimlerin kontrolünde ve fiyatlar gayet cazip geldi bana üstelik alexandrıte kullanılıyor bence bir arayıp görüşün tavsiye ederim,web sitelerinide ziyaret etmenizi öneririm çok tatmin edici bilgilendirmeler var telefonu xxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar numara veremiyormuşum ismini verebiliyorum sanırım internetten bakıp arayabilirsiniz

Arkadaşlar kızılayda epilasyon birimi adında biryerde tüm vucut paket program bitene kadar 1500 tl ye yapıyorlar. Seans seans gidersende 300 tl. Ayrıca alexandirite,nd_yag ve ıpl tüm cihazların hepsi var ben gidiyorum gayet nezih ve diğer yerlere göre risksiz. çünkü tüy ve cilt yapına göre cihaz uyguluyorlar ve sözleşmende bitme garantisi veriyorlar. Tavsiye ederim. Izmir caddesi moda düğmenin üst katında. :30: Byeeee

Ben yıllar önce bir yakınımın güzellik merkezinde yaptırmıştım genital bölgeye.Düşük atışlar yapmasına rağmen acıya dayanamadığım ve resmen çığlıklar atıp kaçtığım için 2.seansa gitmedim hatta lazer korkumdan tekrar ağdaya döndüm.Ağdanın acısı bile az geldi bana lazerin atışlarının acısının yanında.Sonuç olarak hala istekli olsamda özellikle genital bölgedekilerden kurtulmak için.Korkumdan yaklaşamıyorum yanına lazerin... Siz nasıl dayanıyorsunuz acısına?Beyaz tenli koyu renkli tamda lazere cevap verecek yapıya uygun olmama rağmen gidemiyorum acıyacak diye....

esteankara diye bir klinik var çayyolunda sürekli hekimlerin kontrolünde ve fiyatlar gayet cazip geldi bana üstelik alexandrıte kullanılıyor bence bir arayıp görüşün tavsiye ederim,web sitelerinide ziyaret etmenizi öneririm çok tatmin edici bilgilendirmeler var telefonu xxxxxx
tşkür ederimçok ama kızılayda da var meşrutiyette bana daha yakın gibi oranın genitalini mrk ediyorum cok

tşkür ederimçok ama kızılayda da var meşrutiyette bana daha yakın gibi oranın genitalini mrk ediyorum cok
sonuçta nereye gittiğimiz değil güvenilir olması önemli ve doktor kontrolünde olması ,sonuçta sağlığımız herşeyden önce geliyor bende bana uzak olduğu halde güven duyduğum için çayyoluna kadar gittim ve iyiki öyle yapmışım, kızılaydada iyi bir yer bulabilirsin umarım ama bence mutlaka doktoru ile görüşebileceğin bir yer seç ve anormal fiyatlar ödememeyede dikkat et:-)

Back