• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Ankara' daki Lazerli Epilasyon Merkezleri Hakkında Bilgi

sweet angel sanırım sende genital+koltukaltı gidiyorsun. merak ettim yapılan işlem kaç dk sürüyor.

canım o ten rengıne göre falan degısıyo ılk 2 seansta 6-7 dk suruyo sanırım esmer tenlılerde cok fazla joule artırarak uygulanmıyor derı yakılacagı ıcın ve hız da bıraz daha yuksek oluyor 2. seanstan sonra az bısı daha arttırıyorlar sanırım.. edındıgım bılgılere göre böyle..onlar kendılerı ayarlıyorlar zaten senın kıl yapına ve ten rengıne göre..dedıgım ılk ılk 2 seans 6-7 dk falan suruyor kalça arası dahıl degıl;onun ıcınde ek para ödemen gerekıyor canımkaydirigubbakcemile2

arkadaşlar ben de rica ediyorum kızılaydaki merkezlerin isimlerini tam yerlerini bana da yazarmısınız

Ziya gökalp caddesinde lazerlife var..iyi diyorlar ancak ben gıdıp görüşmedım nasıl oldugunu bılmıyorum.sıhhıyeye gıderken zafer çarşısının yanında 4. katta ankara lazer var orası da ıyı dıyorlar ancak bana pahalı geldı..Kızılayda olması şartmı canım ya Tunalıda gazıosmanpaşada falan olupta ıyı olanlar da var:3:

herion için koltuk altı 100tl fazla değil mi ya,alexdra ile 50 ye gidiyordum ben...nd yağ a geçmek için herionu tercih edicektim ki bu gidişle eski gittiğim epilazere devam edicem...

sweet angel cavap verdiğin için teşekkür ederim. bana yapılan uygulama 2 dk da bittide herkese mi aynı şekilde yapıyorlar diye merakımdan sordum.ten rengine göre ayarladıklarını pek sanmıyorum.çünkü esmer değilim.
gülümse bikini+koltukaltı 50tl devam ediyordur bence .ben yaptıralı çok uzun zaman olmadı.bir görüş istersen

herion için koltuk altı 100tl fazla değil mi ya,alexdra ile 50 ye gidiyordum ben...nd yağ a geçmek için herionu tercih edicektim ki bu gidişle eski gittiğim epilazere devam edicem...

canım sana yazdıgım normal fıyatı yanı pazar dısında gıdersen pazar gunu ıcınde en az aralık ocaga kadar doludur cunku ben ekımın basında gıttıgımde aralıktakıler dolmaya baslamıstı ama ac konus bı ıptal ettırenler falan da oluyor hihoyyyt

sweet angel cavap verdiğin için teşekkür ederim. bana yapılan uygulama 2 dk da bittide herkese mi aynı şekilde yapıyorlar diye merakımdan sordum.ten rengine göre ayarladıklarını pek sanmıyorum.çünkü esmer değilim.
gülümse bikini+koltukaltı 50tl devam ediyordur bence .ben yaptıralı çok uzun zaman olmadı.bir görüş istersen

2 dk cok az cnm ya:uhm: acıdıgını falan mı söyledın azaltmıstır gucunu belkı?

özel msj atmışşsın ama msj sayım dolmadığı için geri dönemiyorum.aksine hiç etkilenmediğimi,acının sıfıra yakın olduğunu söyledim.bünyeye göre değişiyor dedi.bilmiyorum ama içime hiç sinmedi birdaha gider miyim meçhul

canım sana yazdıgım normal fıyatı yanı pazar dısında gıdersen pazar gunu ıcınde en az aralık ocaga kadar doludur cunku ben ekımın basında gıttıgımde aralıktakıler dolmaya baslamıstı ama ac konus bı ıptal ettırenler falan da oluyor hihoyyyt

kampanyanın adı pazar güneri ama baska günler de aynı fiyata yapıyolar.. ben yaptırdım.. 50 kol.alt. + bikini 250 de tüm bacak.. bayagı memnunum kız ilk seferde pek gözle görülür fark olmaz demişti ama bayagı fark oldu bende.. çok mutluyum.. jiletledikten 1 hafta sonra bile yeni yeni çıkıyolar ki eskiden sir agdyla bile 3 gün sonra dik dik çıkard.. ben cok memnunum.. inşallah sonuna kadar böyle gider..

nerdeyse butün yazılanları okudum,dr hanımlar sorularımı cevaplarlarsa çok memnun olucam. burda hep alexandrite ve nd yag dan bahsedilmiş. diottan neden hiç bahsetmediniz?ben tunalıda çok uygun bi fiyata kolaltı için diotla yapan bi poliklinik bulmuştum ama forumu okuyunca kafam karıştı. bu yöntemi de diğer yöntemlerle kıyaslayarak bilgi verir misiniz?

kumrularda özkaya tıp merkezi var,oranın lazer ünitesi var başladım ve şimdilik baya memnunum

ümitköy çayyolu civarında oturuyorum bu taraflarda lazere giden ve memnun kalan biri varmı acaba ? ben mayasenteyi duydum çayyolunda ama bahçelidekine gidenler pek memnun kalmamış heralde :S

bende lazer e yeni başladım bahçelievlerde bir güzellik merkezinde ve ipl kullanıyorlar.beyaz tenlı ve kumralım .yanı tuylerım o kadar kalın ve siyah değil. forumu okuyunca da bosuna gidiyormusum gibi hissettim kendimi:((
ilk seanstan sonra cıhaz degıstırmemde bı sorun olur mu? ayrıca memnun kaldıgınız yerlerı bana da soyleyebılır mısınız gıdıp onlarla da gorussem??

ayrıca birsey daha sormak ıstıyorum. tuylerım kalın ve sıyah olmadıgı ıcın daha sıddetlı bı cıhaz zarar verir mi ki cıldıme

bende lazer e yeni başladım bahçelievlerde bir güzellik merkezinde ve ipl kullanıyorlar.beyaz tenlı ve kumralım .yanı tuylerım o kadar kalın ve siyah değil. forumu okuyunca da bosuna gidiyormusum gibi hissettim kendimi:((
ilk seanstan sonra cıhaz degıstırmemde bı sorun olur mu? ayrıca memnun kaldıgınız yerlerı bana da soyleyebılır mısınız gıdıp onlarla da gorussem??

slm ipl kullandıklarını yazmışsın ve eğer forumu okuduysan ipl cihazlar kesinlikle önerilmiyor kesin sonuç alınmadığı için(ben hemen hemen ilk sayfadan beri tüm yorumları okudum ve ipl gerçekten önerilmiyor).. Bence ipl ile ilgili burdaki yazılanları okuyabilirsin yada internetten araştırma yapıp sonuçların nasıl olduğunu öğrenirsen senin için daha iyi olur sonuç vermeyecek birşey için paranı boşa verip sahtekarlara para kaptırma derim..

merabalar, Herion' un numarasını alabilir miyim, internetten bi türlü bulamadım da. Teşekkür ederim

kızlar ben heriona gittim sadce bir seans gittim 2 ay olacak 10 gün sonra.. 2 ayda bir seansları oluyo zaten.. yapan kız bana ilk seferde pek gözle görülür bi fark olmaz demişti ama koltuk altı ve bacaklar yarısının yarısı kaldı çok şaşırdım. jiletlememe ragmen 2 haftada anca çıkıyolar ve çıkanlar bile rahatsız edici değil. cılız cılız. benim eskiden çok fenaydı. sirle alınca bile 3 gün sonra siyah siyah cıkardı.. inanamıyorum.. çok mutluyum.. inşallah çabucak biter.

Back