Lazer Epilasyon Ankara' daki Lazerli Epilasyon Merkezleri Hakkında Bilgi

ankaradeniz ve yedirenks,
ben daha 1 seans yaptırdım genital ve koltuk altı. drcosso ve drbeautynin söyledikleri değerlerde yapılırsa daha etkili olacağını düşünüyorum.genital üst bölgede biraz dökülme var. alt tarafın doğru düzgün yapıldığını düşünmüyorum ki dökülmede yok o kısımda. anüs civarını zaten almıyorlar.genital ve koltukaltı toplasan 2 dk sürmedi.daha uygun biryer bulursam değiştirmeyi düşünüyorum ben.şimdilik bende durumlar böyle.tekrar gidersem durumu yazarım yine

sevgili ckp,cevabın için teşekkür ediyorum,biraz daha araştıracağım galiba..

tunalıda bir yer varmış 1000 lira ya tüm vucut ve bitene kadar aleksandr lazer giden var mı acaba adını öğrenemedim daha

bugün ilk seansıma girdim çalışanlar iyiydi ortam temizdi vs gitmeden 3-5 gün önce jiletle almamı söylemişlerdi aldım çok az çıkmıştı makinenin adını bilmiyorum bende sizin yazınızdan öğrendim şimdi aleksandr mı bimiyorum tenime dokundurup atış yapıldı uzaktan yapılmadı bi sıcaklık hissi oluyor o anda 3 gün sonra da banyo yaparken lifle işlem yapılan yerlere masaj yapar gibi yıkamam söylendi dökülmesi amaçlı sanırım toplam 6 seans biticeğini söylediler inş biter ilk kontrolümde 15 gün sonra

cildinize temas eden işlem lazer işlemi değildir size sanırım IPL yani fotoepilasyon uygulandı zaten işlem ücretindende o anlaşılıyor ve şunu net söyleyeyim daha önce 2 yıl IPL kullanmış biri olarak bu işleme 10 yılda devam etseniz kıllarınızda bir tane eksilme olmayacaktır...

bu arada giderde bu fiyata yaptğınız var dersen bana gıcık olabilirler=) başta kabul etmediler 450 dediler.kol altımda çıkan alan çok küçük ve çok zayıfım yüzey alnım bacaklarım ince falan dedm çok kilolu iriyl aynı alanı taramıyorsun diyerek pazarlık ettm öyle deynce kabul ettiler öğrenciyi faan deyince.nd yag yapan başk yr bilmiyorum açıkçası birde bana yakın diye burayı tercih ettm fiyt hakkında da bilgin olur ona göre araştırırsan kıyaslama yapma şansın olur.mesela benm kaçıncı seans oldu hala tüm taranıyor çıkanlar taranmıyor sadece.bu yüzden hala tüm para ödüyorum=(

drcosso ozelden mesaj hakkım bulunmadıgı için burdan yazıyorum .ben 2 yıl boyunca lazer uygulattım yuz bolgeme azalma oldu tamam ama tamamen kurtulamadım lazer epilasyona devammı etmeliyim yoksa iğneliyemi baslamalıyım lutfen cevap verirnnn (

Ben yaklasik 4 yil kadar once laser epilasyonu koltuk alti tuylerinden kurtulmak icin yaptirdim.Tunalinin kugulu parka bakan tarafinda bi yerdi.halen acikmidir bilmiyorum. Doktor yapmisti.sanirim toplamda 350 civari bisey odemistim. acima,yanma,kizariklik olmadi. ilk gidisimden sonra doktor koltuk altimi bir sonraki seansa kadar jiletle almami soylemisti. Max kil elde etmek icin.iki hafta sonra ikinci seans. 3cu sean sanirim bir ay sonraydi.4 uncu seansta 3 ay sonrasi,5ci seans 6 ay sonrasi idi. benimki gayet temiz bi sekilde 4 seansta bitmisti. halen daha koltuk altim temiz. cok cok nadiren tekde tukde bir iki kil cikiyo,oda cansiz kil oldugu icin dus alirken dusuyo zaten. Oneririm, deneyin. Ama seans sayisi sizin killarinizin miktari ve ne kadar guclu olmasiylada ilgili. Ben normal derecede killiydim :))

paket bölgesine lazer epilasyon yapdıranlar memmunlar mı tüyleri biten var mı bu sorunun cevabı benım için çok önemlı kızlar yanıtlarsanız çok mutlu olurum :hulya:

bu miss güzellik merkezinin adresini verebilir misin acaba daha önce gidip bi fikri olan var mı ?

bu miss güzellik merkezinin adresini verebilir misin acaba daha önce gidip bi fikri olan var mı ?

arkadaşlar bende ankarada güvenilir bir merkez arıyorum, ama size bir tavsiyem olucak, burada önerilen merkezler var kimisi memnun kimisi memnun değil, şikayetvar.com da önerilen merkezler hakkında şikayet olup olmadığına bakabilirsiniz. sakın kimse yanlış anlamasın, burada herkesin yardım amaçlı iyi niyetle yazdığından şüphem yok, ama merkezler göreceli olabiliyor. ya da kimine iyi davranıyor kimine kötü, mesela missi lazer güzellik merkezi hakkında çok kötü şeyler yazılmış, umarım şansımıza ve kaderimize iyi bir merkez bulabiliriz.

heriona giden arkadaşlar herion hakkında bilgi verebilir mi acaba? arkadaşımla beraber başlamayı düşünüyoruz ama hala kararsızız...önceden epilazer tunalı şubesine gidiyorduk..çok memnun kaldığımız söylenemez...birde herion da kol altı ve genital fiyatları hakkında bilgi verirseniz sevinirim..yazın kampanya varmış sadece pazar gününe özel diye ama sanırım bitmiştir şu an:))

ben de herion a gidiyorum daha 1 seans gittim dökülme oldu ancak 1 seansta bir şeyin belli olmayacağını söylediler ben zaman zaman yazıcam kızlar seansları 2 ayda bir oluyor.şu anda gidipte kalıcı olarak bitiren biri yazmamış çünkü haziranda başlamış sanırım ancak kendisi bir şey yazmadığı için fikir sahibi olamıyoruz.Gittiğimde 4,5 seans almış kişilere soracağım düşüncelerini yazarım ancak seansım aralıkta:) genede merkez hakkında merak edilen bir şey olursa bilgimin yettiği ölçüde cevaplamaya çalışırım..aklinialirimsmileburda

canım 499 tl ye vücut bitmez..IPL epilasyona yasak gelecek öyle her önüne gelen kullanamayacak.bu yüzden de şu anda yonabildikleri kadar yonma derdindeler..IPL koltuk altı 9 seans genital 6 seans geçirmiş biri olarak söylüyorum 800 tl 900 tl param gitti ve zerre kadar azalmadı.Kuzenimin önerileri ve kadınlar kulubu tavsiyesiyle simdi başka yere gidiyorum sonuç alırsam mutlaka yazacağım her seanstan sonra da bilgilendiririm ancak seanslar 2 ayda 1 oluyor..ucuz diye aldanıp gitme sonra benim gibi olursun

canım normal fiyatları hatırladığım kadarıyla koltuk altı 100 genıtal 180 mı öle bısı ama pazar gunune özel genıtal artı koltukaltı 50 tl ancak sıra bulamıyosun en az 2-3 ay önceden almak gerekıyor

sweet angel sanırım sende genital+koltukaltı gidiyorsun. merak ettim yapılan işlem kaç dk sürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…