ankaradeniz ve yedirenks,
ben daha 1 seans yaptırdım genital ve koltuk altı. drcosso ve drbeautynin söyledikleri değerlerde yapılırsa daha etkili olacağını düşünüyorum.genital üst bölgede biraz dökülme var. alt tarafın doğru düzgün yapıldığını düşünmüyorum ki dökülmede yok o kısımda. anüs civarını zaten almıyorlar.genital ve koltukaltı toplasan 2 dk sürmedi.daha uygun biryer bulursam değiştirmeyi düşünüyorum ben.şimdilik bende durumlar böyle.tekrar gidersem durumu yazarım yine
tunalıda bir yer varmış 1000 lira ya tüm vucut ve bitene kadar aleksandr lazer giden var mı acaba adını öğrenemedim daha
cildinize temas eden işlem lazer işlemi değildir size sanırım IPL yani fotoepilasyon uygulandı zaten işlem ücretindende o anlaşılıyor ve şunu net söyleyeyim daha önce 2 yıl IPL kullanmış biri olarak bu işleme 10 yılda devam etseniz kıllarınızda bir tane eksilme olmayacaktır...bugün ilk seansıma girdim çalışanlar iyiydi ortam temizdi vs gitmeden 3-5 gün önce jiletle almamı söylemişlerdi aldım çok az çıkmıştı makinenin adını bilmiyorum bende sizin yazınızdan öğrendim şimdi aleksandr mı bimiyorum tenime dokundurup atış yapıldı uzaktan yapılmadı bi sıcaklık hissi oluyor o anda 3 gün sonra da banyo yaparken lifle işlem yapılan yerlere masaj yapar gibi yıkamam söylendi dökülmesi amaçlı sanırım toplam 6 seans biticeğini söylediler inş biter ilk kontrolümde 15 gün sonra
rica ederim canım.benm 2 seans alex 4 seans nd yag oldu.kolaltımda iki üç tane kaldı.bacak en uzun sürenlerden d gideceğim.genitalde alt kısımda kaldı.renk değşimi pek yok benm siyahtı sadece boş alanlar oluştu grileşme pek yok.alex te oluştu genitalde alt kısımda.şimdilk miemnunum.topluca vücudun bir çokyerine yaptırınca daha uygun tabi.inrimli döneminde kampanyalı başladım genital kol altı bacak peşin 400 (hr seans)
ama şimdi başlayanlara öyle olurmu bilmiyorum.geçen hafta bir arkadaşım başladı genitale başladı 100e anlaşmışlr arkadaşımda başlamış.
bu miss güzellik merkezinin adresini verebilir misin acaba daha önce gidip bi fikri olan var mı ?HEEE BU ARADA HERION PAKET PROGRAMI YAPMIO kızılay dakı yerler gbı kızılayda ben mıss guzellık merkesıne arkadsım gıdıo tum vucut bıtene kadarr 499 tl dı arkadsım ıyı gusel dıo ama ben gıtmek ıstemedım aleksandır kullanıodu onlarda ama genede yaptırmadım cok ugun olmasına ragmen
dıorum ya yandı kolum o acıyı 3 4 gun cekınce cok canım yandı herıondakı doktora gosterıonce az bı ızı kalır dedı oraya yanıkkremı sur dedı
herıon ole tum vucut programı yapmıo doktor da orda dıo bıze ters dıe haberınız olsn
mavi lazere bırı berbat dedı nereyse
bu arada ank butun makınaların bulundu medıcana hastanesı war haberınız olsn ama tuzlu bıraz orası
bu miss güzellik merkezinin adresini verebilir misin acaba daha önce gidip bi fikri olan var mı ?
bu miss güzellik merkezinin adresini verebilir misin acaba daha önce gidip bi fikri olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?