arkadaşım kızılayda epilasyon tüy tedavi birimine başladım biçok araştırmadan sonra. bende senin gibi biryere gittim ve sonuç alamadım yanlız burada sonuç almama şansı bırakmamış tüm cihazları koymuşlar tüy yapına göre cihazı belirleyip işlem yapıyorlar ve hangi cihaz sende sonuç veriyosa onunla devam ediyorlar. artı fiyatlarıda süper valla. alexsandritele bitme garantili tüm vucut 1500 tl ye gidiyorum bu cihazla daha uygun uygulama yapan yok. ıpl ile 990 a yapıyorlar bide taksit yapıyolar üstüne. ama aynı fiyatı devam ettiriyolarmı bilmem. tavsiyem burası olur mutlaka git görüş derim. net adresini bilmiyorum numarası. 230 40 00 memnun kalman dileğiyleeeee....
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lazer Epilasyon Ankara' daki Lazerli Epilasyon Merkezleri Hakkında Bilgi
- Konu Sahibi on_line
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?kızlar ben heriona gittim sadce bir seans gittim 2 ay olacak 10 gün sonra.. 2 ayda bir seansları oluyo zaten.. yapan kız bana ilk seferde pek gözle görülür bi fark olmaz demişti ama koltuk altı ve bacaklar yarısının yarısı kaldı çok şaşırdım. jiletlememe ragmen 2 haftada anca çıkıyolar ve çıkanlar bile rahatsız edici değil. cılız cılız. benim eskiden çok fenaydı. sirle alınca bile 3 gün sonra siyah siyah cıkardı.. inanamıyorum.. çok mutluyum.. inşallah çabucak biter.
ya valla bende daha önce heriona gittim ama sıfır sonuç anlamadım bu işi. hemde 4 arkadaş gittik burdaki yorumlardan etkilenerek onlardada bi numara olmadı hadi bende sıkıntı var desem onlardamı sıkıntılı anlamadım ben bu işi :)
canım neden memnun olduğunu ve ne kadara yaptırdığını yazabilir misin? kaç seanstır gidiyorsun? ilgilrniyorlar mı?kumrularda özkaya tıp merkezi var,oranın lazer ünitesi var başladım ve şimdilik baya memnunum
beautylife wellness clubın internetteki fırsat sitelerinden birinde bugün, genital ,yarım bacak,yarım kol,kol altı,yüz bölgelerinden seçtiğinizde 4 seans+ 3 seans kontrol 59 ytl haberiniz olsun diye söylüyorum kızlar ben kararsız kaldım almakta acaba daha önce buraya gitmiş olan var mı?
- 25 Şubat 2010
- 225
- 189
- 303
arkadaşım kızılayda epilasyon tüy tedavi birimine başladım biçok araştırmadan sonra. bende senin gibi biryere gittim ve sonuç alamadım yanlız burada sonuç almama şansı bırakmamış tüm cihazları koymuşlar tüy yapına göre cihazı belirleyip işlem yapıyorlar ve hangi cihaz sende sonuç veriyosa onunla devam ediyorlar. artı fiyatlarıda süper valla. alexsandritele bitme garantili tüm vucut 1500 tl ye gidiyorum bu cihazla daha uygun uygulama yapan yok. ıpl ile 990 a yapıyorlar bide taksit yapıyolar üstüne. ama aynı fiyatı devam ettiriyolarmı bilmem. tavsiyem burası olur mutlaka git görüş derim. net adresini bilmiyorum numarası. 230 40 00 memnun kalman dileğiyleeeee....
merhaba, ben epeydir yazamadım, eda hanımla aynı merkeze gidiyorz, alex makina yeni geldi nd yag da var aynı makinada, alex le ilk seansımı oldum, bahar da kayıt olmuştum, o zmandan beri ipl ile işlem gördüm, şimdi alex e geçtik, gayet memnunum, gitmek isteyenlere tavsiye ederim, gönül hanımla konuşun, çok iyi ve ilgili bi bayan, fiyatlar da gayet uygun, ben de çok araştırdım ama hem alex olup da hem uygun fiyat veren yer yok, ben bitene kadar tüm vücut kampanyasından yararlandım, inşallah kurtuluruz hep birlikte
Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba .uzun zamandır görevim nedeniyle yurtdışındaydım.LAZERİME DE ARA VERMEK ZORUNDA KALMIŞTIM.KESİN YENİDEN ÇOĞALIR DİYE DÜŞÜNÜYORDUM AMA KORKTUĞUM BAŞIMA GELMEDİ NEYSEKİ.GİDİŞİM MECBURİYETTEN OLDUUİÇİN YAPACAK BİŞEY YOKTU.AMA GEÇEN HAFTA GELİR GELMEZ GÖNÜL HANIMA GİTTİM .İLK SEANSIMA GİRDİM.BU ARADA SEVİNDİĞİM NOKTA YENİ BİR ALEKSANDIR MAKİNALARI GELMİŞ.ÇOK SEVNDİM .ZATEN UZMANDA ÇOK İYİ AZALMIŞ TÜYLERİN DEDİ .SEVİNDİM BENDE. KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM ARKADAŞLAR.
Arkadaşlar ben buradaki yorumları okuyarak tavsiye edilen memnun kalınmış hemen hemen heryere gittim ve kızılayda epilasyon tüy tedavi birimine başlamayı tercih ettim. Tercih sebebimse her gittiğim yer kendi cihazını övüyordu fakat burada tüm cihazların olması,düzgün bir ilgi olmasıydı.kafa karışıklığımdan beni kurtardılar çünkü komple tüm vucut bitene kadar paket programı satın aldım ve alex,nd_yag ve ıpl cihazlarının hepsinden kullanma hakkım var. Hangi cihazda etki görürsem onunla devam ediyolar. Risk sıfır yani. Ve tabiki fiyatıda önemli 1500 tl ödedim taksitte yapıyolar. Diğer burada tavsiye eden arkadaşlara teşekkür ederim. Bende tabiki burayı tavsiye ederim XXXXXXX gönül hanım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben buradaki yorumları okuyarak tavsiye edilen memnun kalınmış hemen hemen heryere gittim ve kızılayda epilasyon tüy tedavi birimine başlamayı tercih ettim. Tercih sebebimse her gittiğim yer kendi cihazını övüyordu fakat burada tüm cihazların olması,düzgün bir ilgi olmasıydı.kafa karışıklığımdan beni kurtardılar çünkü komple tüm vucut bitene kadar paket programı satın aldım ve alex,nd_yag ve ıpl cihazlarının hepsinden kullanma hakkım var. Hangi cihazda etki görürsem onunla devam ediyolar. Risk sıfır yani. Ve tabiki fiyatıda önemli 1500 tl ödedim taksitte yapıyolar. Diğer burada tavsiye eden arkadaşlara teşekkür ederim. Bende tabiki burayı tavsiye ederim XXXXXXX gönül hanım....
merhaba, ben epeydir yazamadım, eda hanımla aynı merkeze gidiyorz, alex makina yeni geldi nd yag da var aynı makinada, alex le ilk seansımı oldum, bahar da kayıt olmuştum, o zmandan beri ipl ile işlem gördüm, şimdi alex e geçtik, gayet memnunum, gitmek isteyenlere tavsiye ederim, gönül hanımla konuşun, çok iyi ve ilgili bi bayan, fiyatlar da gayet uygun, ben de çok araştırdım ama hem alex olup da hem uygun fiyat veren yer yok, ben bitene kadar tüm vücut kampanyasından yararlandım, inşallah kurtuluruz hep birlikte
Bu yerin adı nedir bana özelden mesaj atabilirmisiniz?Ben kıılayda bı merkeze gittim 4 yada 6 seansta biter dedi ancak seans ücreti 650 tl ve alex kullanıyolar napım dersiniz kafam karıştı
bu yerin adı nedir bana özelden mesaj atabilirmisiniz?ben kıılayda bı merkeze gittim 4 yada 6 seansta biter dedi ancak seans ücreti 650 tl ve alex kullanıyolar napım dersiniz kafam karıştı
cnm kızılayda epilasyon tüy tedavi birimi bende aynı yere gidiyorum. Oradada alex var hatta diğer cihazlarda mevcut hangisinde etki görürsen onunla devam ediyolar tam seans ücretini bilmiyorum ama bitene kadar seans sınırlaması yapmadan bende 1500 tl ye gidiyorum. 650 çok demiş diğer yer valla ya. Izmir caddesinde moda düğmenin üst katında burası tam bina ve kapı numarasını bilmiyorum.
- 25 Şubat 2010
- 225
- 189
- 303
Bu yerin adı nedir bana özelden mesaj atabilirmisiniz?Ben kıılayda bı merkeze gittim 4 yada 6 seansta biter dedi ancak seans ücreti 650 tl ve alex kullanıyolar napım dersiniz kafam karıştı
özelden atamıyorm canım, izmir 1 cad sümer sk moda çarşı üstü 1. katta, bi işhanı ama adını tam hatırlamıyorm, merkezi işhanıydı galiba, tel no XXXXXX, gönül hanımla bi görüş derim, eda hanımın da dediği gibi 650 çok, ben de 2 kere 400 bayılmış biri olarak çok pişmanım, bu merkez gayet uygun canım, umarım faydalı olur sana da..
sanırım bende everlasting ve eda nın gittiği aynı merkeze gidiyorum. bende tavsiye ederim.buradan önce missy lazer diye biryere gittim 990 tl ödedim bitene kadar diye 4 ay sonra kaçtılar yerinde yeller esiyodu ve dolandırıldım ve cihazlarıda ıpl di hiçbir fayda göremedim. burada tüm cihazlar var ve çokta uygun izmir caddesinde moda düğme var oranın üst katında. bence hiç düşünme buraya git derim risk yok en azından. :)
merhaba arkadaşlar,
ben de ankarada tunalıda bir dermatolog kliniğinde (kliniğin ismi belki verilmiyordur diye doktoru yazıyım,murat bey doktorun ismi) 5 seans gittim, alexandrite tipi lazerdi.ilk randevuda doktor kıl tipine bakıp uygulayıcı bayana atış yapılacak lazerin gücü hakkında
bilgi verdi ve beni de süreç hakkında bilgilendirdi. ben kol altı,bikini ve bacak için gittim. bacaklarımda sanırım 1-2 tane tüy falan kaldı hihoyyyt ve son 1 senedir hiç gitmedim. Bikini ve kolaltında biraz daha var tüy şeklinde ama düğün yakın diye erteliyorum gitmeyi. :kedi: ben sonucundan çok memnun kaldım. İşe yaradı yani epilasyon. o klinik ile ilgili söyleyebileceğim şey şu,ben genital bölgeyi komple yaptırmak istemiştim ama doktorum yumuşak dokulu olan ve rengi de nispeten koyu olan bölgeyi taramadıklarını çünkü hala o bölgeye zaarlı olup olmama konusunun netleşmediğini belirtti. :sm_confused: O yüzden o dış dudak kısmını yapmıyorlar. ücretine gelince biraz daha pahalı sanıyorum,ben dolar üzerinden ödeme yaptım çünkü hep. Bu üç bölge için 350 dolar ciarında verdim ama mesela 5 seansta bitti bacaklarım. Bi de sanırım orası lazer merkezi ya da güzellik merkezi olmadığı için,muaynehane olduğu için aynı zamanda fiyat daha yüksek olabilir.Çok hastaları yoktur tahminimce,ya ni bu lazer merkezleri kadar çok hastaları...
Neyse hanımlar,benden de bu kadar,bence vakit geçmeden başlayın lazere çok avantajını görürsünüz
merhaba bende murat beye gittim çok memnun kaldım..doktor olması çok önemli..herkese tavsiye ederim