Kendimi gördüm sizin yazdiklarinizi okurken ama ben hala pes etmedim lütfen sizde etmeyinBenim hikayem
37 yaşında evlendim. 39 yaşımda adet gecikmesiyle acaba hamile miyim diye doktora gittiğimde erken menepozla tanıştım. Hemen tüp bebeğe yonlendirildim. Ilk denemem doktorumun kolestrol yüksekliğime takmasiyla 1 buçuk yıl sonra oldu. 1 yumurtam toplandı ama döllenmedi.
1 yıl kadar kendimi manevi ve maddi olarak toplamakla uğraştım.
41 yaşıma az kala tekrar denemek istedim. Araya pandemi yasakları girdi, covid oldum derken bir yil daha gecti. Bu arada etraftan duydugum herseyi denemeye basladim. Ari sutu, propolis, prowomen, omega 3, melatonin, sağlıklı beslenme, yürüyüş... daha neler neler.
En son araştırmalarım sonucu açai tozu, maça tozu, bugday çimi tozu kullandım ve onlardan sonra 4 yumurtam oldu. Son bir yıldır ya bir yumurta ya da hiç yumurta gözükmüyordu.
Bu beni çok umutlandırdı, çok heyecanlandırdı.
Ve bugün yumurta toplamam gerceklesti.
Ama malesef bugün o 4 yumurtanın 2si gelişmemiş, 2 side çatlamış olduğu için yine transfer aşamasına gidemedim.
Sanirim ben pes ettim. Çok yoruldum, çok yıprandım, desteksiz kaldım, anlaşilmadim.
Buraya her gece girdim olumlu haberleri okudukça daha da heveslendim ama olmadi işte. Çok üzgünüm. Dayanamıyorum bu acıya. Nasıl geçecek? Nasıl başedecegim bilmiyorum.
Ankara memorial ne kadar ücret tuttuAnkarada 3 merkezde.tedavi oldum canim.
1 Ankara Gurgan klinik: Asla tavsiye etmiyorum reklami iyi ancak ilgi alaka sıfır Gurgan beyi görmek mümkün değil labratuvarinin da o kadar iyi olduğunu düşünmüyorum çünkü 6 yumurtam toplanmisti 1 tane blast olmadi...sonraki sene İstanbul memoriale gittim 6 da 4 blastim oldu ozaman anladim ki gurgan kotu bir yer bu benim düşüncem tabiki..ha bu arada İstanbul memorialde kizimi kucakladim
2.Ankada bahceci: kizim 7 yaşında ona kardes yapmak istedik istanbulda kalan 2 embriyomuzu aldik ancak düşüşle sonuclandi ve bir daha imkansızlıktan istanbula gidemeyeceğim icin ankarada yeni yer aradık ve bahcecuye geldik 6 toplandi gene ama zar zor 1 tane 5.gune geldi o da tutmadı...
3.Ankara memorial Aygül demirol: Bahçeciden 3 ay sonra gittim Aygül hocaya vitamin ve takviye verdi 3 ay kullandım ve basladik bu ay tedaviye 4 yumurtam görüldü 2 si ilerledi ve toplandi 2 yumurtanın 2side blast oldu 5.gune geldi bugun aldim haberive donduruldu yani inanabiliyormusun 2 yumurta ve ikiside blast yaşım 39ve rezervi cok az...Aygul hoca.ozellikle benim gibi hastalarda cok iyi..istersen şiddetle tavsiyemdir
Merhabalar arkadaşım bahçecide berfu hanımda tedavi tüp bebek yaptırdı.ilk denemede pozitif oldu.biraz ciddi olsada işinde başarılı biriymiş.Yusuf aytaç tohma başkent üniversitesi hastanesinde çalışıyor.iyi diye duydum fakat pek bir bilgim yokAnkarada bahçeci hangi doktoru önerirsiniz yada farklı merkezde ? Selen hoca bahçede ayrılmış şuan berfu hocayla yusuf hoca var yusuf aytaç tohma duyan varmıdır
Tesekkur ederim canım bnde bahceciden vazgecmek istemiyrm orayı düşünüyorm berfu hocayı.selen hoca vardı bide orda oda ayrılmış başka yerde kliniğini açmış bilmiyrm ne yapssam.diyarbakirdan ankaraya sırf bu doktorlr icin tayin istedik geldik 2 başarısız denemem var cunkuMerhabalar arkadaşım bahçecide berfu hanımda tedavi tüp bebek yaptırdı.ilk denemede pozitif oldu.biraz ciddi olsada işinde başarılı biriymiş.Yusuf aytaç tohma başkent üniversitesi hastanesinde çalışıyor.iyi diye duydum fakat pek bir bilgim yok
Berfu demir çok basarili bir dr. 4.tedavimde kendisinde ilk denememde pozitif aldim. Aytac hocayi baskentten biliyorum,şu an selen hocanin yerine gecti. Selen hoca ise esi tolga ecemişle ayni klinikte calisiyor artik ecemiş klinikte..Ankarada bahçeci hangi doktoru önerirsiniz yada farklı merkezde ? Selen hoca bahçede ayrılmış şuan berfu hocayla yusuf hoca var yusuf aytaç tohma duyan varmıdır
Benimde 2 negatif aşılama 1 negatif tüp bebek denemem var. Ben başkent üniversitesi hastanesi hulusi hocada pozitif sonucu aldım. Bebeğim 1 aylık oldu. Yakın arkadaşımda berfu hocada pozitif sonuç aldı. 2haftaya doğurur. Arkadaşım memnundu berfu hanımdan.İnan doktora güvenmekte tedaviyi etkiliyor.Eğer doktoruna güvenirsen bu iş olur. Ankara bu konuda çok iyi. İyiki tayin istemişsiniz. Biraz zor bir süreç işallah bu günlerde geçer.Tesekkur ederim canım bnde bahceciden vazgecmek istemiyrm orayı düşünüyorm berfu hocayı.selen hoca vardı bide orda oda ayrılmış başka yerde kliniğini açmış bilmiyrm ne yapssam.diyarbakirdan ankaraya sırf bu doktorlr icin tayin istedik geldik 2 başarısız denemem var cunku
Bnde 2 başarısız denemem var cnm ınslah burda sonuç olurum berfu ya 15 eylül de randevu aldım bakalım öne vermiyor doluymuş bu başkent ünv.ozel mi nasıl ilerliyor süreç orda şuan bahçeciye gelen yusuf beyde başkent ünv.gelmisBenimde 2 negatif aşılama 1 negatif tüp bebek denemem var. Ben başkent üniversitesi hastanesi hulusi hocada pozitif sonucu aldım. Bebeğim 1 aylık oldu. Yakın arkadaşımda berfu hocada pozitif sonuç aldı. 2haftaya doğurur. Arkadaşım memnundu berfu hanımdan.İnan doktora güvenmekte tedaviyi etkiliyor.Eğer doktoruna güvenirsen bu iş olur. Ankara bu konuda çok iyi. İyiki tayin istemişsiniz. Biraz zor bir süreç işallah bu günlerde geçer.
Berfu demir çok basarili bir dr. 4.tedavimde kendisinde ilk denememde pozitif aldim. Aytac hocayi baskentten
Evet cnm öyleymiş selen hoca bahçenin lab.ile devam etmiyor sanırım ecemiş klinik hangi hast.lab.ile calisyr ki biliyrmusnzBerfu demir çok basarili bir dr. 4.tedavimde kendisinde ilk denememde pozitif aldim. Aytac hocayi baskentten biliyorum,şu an selen hocanin yerine gecti. Selen hoca ise esi tolga ecemişle ayni klinikte calisiyor artik ecemiş klinikte..
Genartin lab ile calisiyor.Evet cnm öyleymiş selen hoca bahçenin lab.ile devam etmiyor sanırım ecemiş klinik hangi hast.lab.ile calisyr ki biliyrmusnz
Tesekkur ederim.cnmGenartin lab ile calisiyor.
Berfu hoca ile aytac hoca arasinda tercih yapacaksan eger berfu hocayi secmeni tavsiye ederim. Aytac hoca hulusi hocanin hastalarinin opu islemini yapiyordu. Hulusi hoca cok yogun oldugundan dolayi.. Eli inanilmaz agir, 2 kez opu yapti kanamam agrim öyle boyle degildi, farkli merkezlerdede transfer oldugum icin farki açikca anlayabiliyosun.Tesekkur ederim.cnm
Aynn ikisi arasında kalmıştım berfu yu seçtim ınslah sonucu da güzel olurBerfu hoca ile aytac hoca arasinda tercih yapacaksan eger berfu hocayi secmeni tavsiye ederim. Aytac hoca hulusi hocanin hastalarinin opu islemini yapiyordu. Hulusi hoca cok yogun oldugundan dolayi.. Eli inanilmaz agir, 2 kez opu yapti kanamam agrim öyle boyle degildi, farkli merkezlerdede transfer oldugum icin farki açikca anlayabiliyosun.
Kubilay vicdan harika bir doktor özel Ankara tüp bebek merkezinde 2 denemem var biri taze ve dondurulmuş ikisi de pozitif oldu çok şükür gitmenizi tavsiye ederimAyrıca ben de bahçecide selen hanımla görüştüm, aslında negatif bir elektrik almadım ama bahçeciyle ilgili olumsuz şeyler de duydum. Bir de kubilay vicdan ismi önerildi bana. Bilgisi olanlar yazarsa sevinirim acil doktor arayışındayım bu arada Hakan yaralı da dondurulmuş embriyolarımla 3 transferim oldu ve hiçbiri tutmadı, artık gerçekten olsun istiyorum hayırlısıyla
Evet özel üniversite.Bnde 2 başarısız denemem var cnm ınslah burda sonuç olurum berfu ya 15 eylül de randevu aldım bakalım öne vermiyor doluymuş bu başkent ünv.ozel mi nasıl ilerliyor süreç orda şuan bahçeciye gelen yusuf beyde başkent ünv.gelmis
Başkent üniversitesi özel üniversite. Bahçeci ile aynıdır hemen hemen fiyatları.hımm yeni gördüm yusuf aytaç tohma bahçeciye transfer olmuş.her doktorun yöntemi farklı olabilir. Çünkü hastaya göre tedavi yapılıyor. ne desem doğru olmaz. tedaviye başlayın ve doktorunuza güvenin. Gitmek istediğin doktorda ankaranın en iyilerinden.işallah tez Zamanda evladınıza kavuşursunuzBnde 2 başarısız denemem var cnm ınslah burda sonuç olurum berfu ya 15 eylül de randevu aldım bakalım öne vermiyor doluymuş bu başkent ünv.ozel mi nasıl ilerliyor süreç orda şuan bahçeciye gelen yusuf beyde başkent ünv.gelmis
Çok teşekkür edrim.amin inşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım rabbim emeklerimiz boş çevirmez inşallah çok uzun yollardn gelip buralara yerlestikEvet özel üniversite.
Başkent üniversitesi özel üniversite. Bahçeci ile aynıdır hemen hemen fiyatları.hımm yeni gördüm yusuf aytaç tohma bahçeciye transfer olmuş.her doktorun yöntemi farklı olabilir. Çünkü hastaya göre tedavi yapılıyor. ne desem doğru olmaz. tedaviye başlayın ve doktorunuza güvenin. Gitmek istediğin doktorda ankaranın en iyilerinden.işallah tez Zamanda evladınıza kavuşursunuz
Ben Aytaç beyde tedavi olmuştum, işlem sonrası problem yaşamamıştım, memnun kalmıştım. Tabi her hasta farklıdır, sonuç olarak şimdi hamileysen ne mutlu hepimizeBerfu hoca ile aytac hoca arasinda tercih yapacaksan eger berfu hocayi secmeni tavsiye ederim. Aytac hoca hulusi hocanin hastalarinin opu islemini yapiyordu. Hulusi hoca cok yogun oldugundan dolayi.. Eli inanilmaz agir, 2 kez opu yapti kanamam agrim öyle boyle degildi, farkli merkezlerdede transfer oldugum icin farki açikca anlayabiliyosun.
Onun sayesinde olmadi bu. 4.tedavimde berfu hocanin sayesinde..Ben Aytaç beyde tedavi olmuştum, işlem sonrası problem yaşamamıştım, memnun kalmıştım. Tabi her hasta farklıdır, sonuç olarak şimdi hamileysen ne mutlu hepimize
Hayırlı olsunOnun sayesinde olmadi bu. 4.tedavimde berfu hocanin sayesinde