Canim sorunun ne ise ona gore secimini yap, erkek infertilitesi ise lab i iyi bir merkez secmen lazim. Çikolata kistiysen başkenti tercih edebilirsin.Tekrarlayan tup bebek basarisizliklarin varsa farkli teknikler uygulayan bir merkez seçmen lazim.
Ben ank.da bir cok dr a gittim, sukran cakmak, gurkan bozdag, ahmet erdem,serdar dilbaz, hulusi bulent zeyneloglu,. Gurgan klinigi sormussun on tetkiklere bile ihtiyac duymadan klasik tedavi uygulayan bir merkez,ve asistanlar yapiyo takipleri. Su anki dr um, Berfu demir. Hem klinik, hem hemsireler,hem lab teknikleri, hem hocanin hastaya yaklasimi(psikolojiden anlamasi onemli bu surecte) vede kisiye ozel tedavi uygulamasi,detaylari atlamaması, islemlerin hizli olmasi cok buyuk arti benim icin. Klinige istekli ve stressizce gidiyorum, dr uma guvenerek.(sunu iyi biliyoruzki stressiz baslamak tup bebekte cok cok onemli) Basarili bir dr, bunu insagramina goz atarak ogrenebilirsin. Ama ank.da baska ismini duydugum cok iyi dr larda var. Tolga ecemiş, Aygul demirol, esra cabuk comert,recai pabuccu. Karar senin umarim kendin icin en dogru karari verirsin..