Ankara da tüp bebek merkezi / doktor önerisi Çok Acilll!!!

Sabit doktor şu şekilde Timur bey gün kritiği yapan bı insan her hastadan haberi olan her tetkiki gün sonunda değerlendiren onun elinden geçen bı sistem de orası tüm doktorlar tüm hastalara bakabiliyo sonunda dosyası Timur beyden geciyo

Çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim bende vazgeçtim oradan açıkçası ben özel klinikler yerine Üni hastanelerini denemeyi tercih ederim

Çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim bende vazgeçtim oradan açıkçası ben özel klinikler yerine Üni hastanelerini denemeyi tercih ederim
Üniversitesi Negatif tüp bebek denememin olduğu merkezde Tabi oranın çalışma şekli budur. Ama ben negatif tüp bebek denememin olduğu merkezdede böyleydi. Rahim kalınlığımı yanlış ölçtüler. Usg leri mi 2 farklı dr yaptı.yine en son tabi hocadan geçiyordu dosya. Ama sağlıkçı olduğum için durumu farkettim sonra hoca muayene etti ve rahim kalınlığım yanlış ölçülmüştü. Bu nedenle her şeyin tek elden olması benim için önemliydi o yüzden tercihimde yoktu. Fakat saygı duyarım çalışma şekillerine o kadar

Olabilir görüş memnuniyet meselesi tabi ince eleyip sık dokuyoruz bı sürü maddi manevi herşey gittiği için sende haklısın

Ücret ne kadar tuttu sizin

Benim 15 bin

Çok sağol canım Hulusi hocaya başladım tavrı biraz ilginç ama alışırım sanırım biraz gözümüzü korkuttu çok açık sözlü ama alışırız sanırım

Ücret ne kadar tuttu sizin
Çok sağol canım Hulusi hocaya başladım tavrı biraz ilginç ama alışırım sanırım biraz gözümüzü korkuttu çok açık sözlü ö
benim yaşım 38 amh 0,89 çıktı diğer değerlerim normal. Doktor rahim filmi istedi ama korkuyorum. Siz rahim filmi çektirdiniz mi? Ankara’da nerede çektirebilirim acısız ağrısız

Çok sağol canım Hulusi hocaya başladım tavrı biraz ilginç ama alışırım sanırım biraz gözümüzü korkuttu çok açık sözlü ama alışırız sanırım
Banada ilk konuştuğumızda çok açık konuştu.Şoka uğradım. Aylarca bunları kabullenemedim. En son yine kapısında buldum kendimi. İnanın hocanın nasıl çalıştığını görünce onu anlıyorsunuz. Alışıyorsunuz. Cidden çok yoğun çalışıyor. Kafasında binbir olay hasta var. Hayırlısı olsun cnm ☺ en azından güvendesin. İşini iyi bilen bir hoca yeri gelince babacanlığını gözterir

Ankarada 3 merkezde.tedavi oldum canim.

1 Ankara Gurgan klinik: Asla tavsiye etmiyorum reklami iyi ancak ilgi alaka sıfır Gurgan beyi görmek mümkün değil labratuvarinin da o kadar iyi olduğunu düşünmüyorum çünkü 6 yumurtam toplanmisti 1 tane blast olmadi...sonraki sene İstanbul memoriale gittim 6 da 4 blastim oldu ozaman anladim ki gurgan kotu bir yer bu benim düşüncem tabiki..ha bu arada İstanbul memorialde kizimi kucakladim

2.Ankada bahceci: kizim 7 yaşında ona kardes yapmak istedik istanbulda kalan 2 embriyomuzu aldik ancak düşüşle sonuclandi ve bir daha imkansızlıktan istanbula gidemeyeceğim icin ankarada yeni yer aradık ve bahcecuye geldik 6 toplandi gene ama zar zor 1 tane 5.gune geldi o da tutmadı...

3.Ankara memorial Aygül demirol: Bahçeciden 3 ay sonra gittim Aygül hocaya vitamin ve takviye verdi 3 ay kullandım ve basladik bu ay tedaviye 4 yumurtam görüldü 2 si ilerledi ve toplandi 2 yumurtanın 2side blast oldu 5.gune geldi bugun aldim haberi ve donduruldu yani inanabiliyormusun 2 yumurta ve ikiside blast yaşım 39ve rezervi cok az...Aygul hoca.ozellikle benim gibi hastalarda cok iyi..istersen şiddetle tavsiyemdir

Kesinlikle katılıyorum. Sadece Hulusi hoca da değil ekibi orda çalışanlar okdr ilgililer iyiler ki. Ben de çok memnun kaldım. Nevşehirden gidis gelis yaptık yol bizi cok zorladı ama hic pisman olmadık. Simdi transferimin 13.günü dün beta degerim 197 cıktı yarın tekrar ölcümüm var heyecanla artmasini bekliyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Olumlu ya da olumsuz sonuc ne olursa olsun tekrar Hulusi hocamla devam ederim

Sizin adınıza çok sevindim dikkat edin bol bol dinlenin. Benim 6.haftada kanamam oldu bir ay da rahimdeki kanama ancak durdu. Evde yattım. Hoca her hafta yeri geldi günlük muayene etti. Destek oldu moral verdi. ve oğlum benimle 18+2 haftalık olduk.ben o kadar çalışsam bu kadar sabırlı olabilirmiyim bilmiyorum

Gözünüz aydın. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin insallah bende cok umutluyum bastan beri de hep umutlu oldum. Hulusi hocam sagolsun hep güven verdi. Ne dediyse yaptim. Simdi de dinleniyorum bol bol 10.gün 116 12.gün 197 cıktı artış biraz keyfimi kaçırdı az olunca ama umudumu yitirmiyorum yarin tekrar ölçümüm var

Sağlıcakla artsın işallah ☺

Çok sağol canım Hulusi hocaya başladım tavrı biraz ilginç ama alışırım sanırım biraz gözümüzü korkuttu çok açık sözlü ö
İnşallah sağol canım bana kilo vermen lazım dedi ve kilo ver gel dedi ve daha birçok şey söyledi senin gibi şok oldum kabullenemedim ama hemen diyet spor başladım bakalım hayırlısı

Hulusi bey hangi hastane de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…