Hayırlı uğurlu olsun güle güle büyütün siz ne zaman yaptırdınız ve ne kadar a maloldu ve yaş çok önemli yaşınız kaç acaba? Benim 39 o nedenle titiz bir merkez tercih i yapmalıyımGürgan güzel Timur bey çok düzgün bı beyefendi görüşme fırsatımız oldu eğer imkanım çok olsaydı onunla devam ederdim ama biraz pahalı geldi bana 14 bin falan dedi bı laparoskopi için halbuki başka yerde 4 bine falan hallettik a life Park Hospital da Alptekin bey de tüp bebek yaptırdık olumlu sonucu aldık çok şükür iyi bı doktor samimi güven veriyor insana para düşünceli bı insan değil
Teşekkür ederim çok yeni daha ogreneli uzun zaman olmadı 26 benim yaşım valla biz rapor falan ugrasmadik rapor oluyo muydu anlaşması varmiydi hiç bilmiyorum raporsuz 25 bini falan buldu halende gidiyo muayene ücreti ilaç lar vs hrs klinik diye bı klinik var hocamız her türlü şeyi a life da yapıp hrs de de yumurta toplama ve transferi yaptı devamında yine a life a gidip geliyoruz halen Timur hoca ileri yaşlardaki hastalar için belki daha uygundur bilmiyorum ama ben sevmiştim Timur hocayı 2 kere falan gitmiştik maddiyatim ameliyat için el verseydi onunla yola başlardım güven vermisti çünkü bana ama fiyat biraz pahalıydı sade ameliyat içinde o kadar ücret vermeyi göze alamadım sizin direk tüp bebek olcaksa gidebilirsiniz direk ona başka yerlerle uğraşmadan
Laparoskopi oldum ben tüpte sıkıntı vardı yani oda dahil geciyoda yavaş yavaş o fiyatı ilaçlar içinde mi 15 bin dediler25.000 e ameliyatınız dahil mi acaba ve ameliyat ne içim gerekti? Gürgan da tüp bebek sadece 15.000 dediler
Evet sadece başlangıç muayene ücreti ve ekstra bir tedavi olacaksınız onlar yokLaparoskopi oldum ben tüpte sıkıntı vardı yani oda dahil geciyoda yavaş yavaş o fiyatı ilaçlar içinde mi 15 bin dediler
benim yaşım 38 amh 0,89 çıktı diğer değerlerim normal. Doktor rahim filmi istedi ama korkuyorum. Siz rahim filmi çektirdiniz mi? Ankara’da nerede çektirebilirim acısız ağrısızHayırlı uğurlu olsun güle güle büyütün siz ne zaman yaptırdınız ve ne kadar a maloldu ve yaş çok önemli yaşınız kaç acaba? Benim 39 o nedenle titiz bir merkez tercih i yapmalıyım
Merhabalar bizde 2 taraflı sorun vardı. Eşimin spermde hareket ve sayı problemi benim ise yumurtalıklarım çok zayıftı. Başka merkezlerde 2 aşılama 1 tüp bebek yaptırdım tutmadı. başkent üniversitesi hastanesinde ilk tüp bebek tedavim başarılı oldu. Şu an 17 haftalık olduk. Biraz maddiyatlı ama buna değer. Hulusi hocam bütün işlemleri (yumurta toplama hariç) kendi yapıyor. Bunu önemseyin. Görüştüğünüz merkezlere işemleri kimın yaptığını sorun.Çünkü bir dış merkezde usg lerimi farklı farklı dr lar yaptı ve bir keseresinde yanlış ölçüm yaptılar.Ben Ankara da yaşıyorum ve gürkanı önermem. Çok araştırdım. Ya ankara başkent üniversitesi hastanesi hulusi hocaya ya da ankara bahçeci berfu hanıma gidin. İkiside alanında uzman emin olun.Bir arkadaşım da berfu hanımda hamile kaldı. Bu merkezlerinde fiyatı hemen hemen aynı. Biraz araştırın içinize kim sinerse. Ama ben anladım ki bu süreçte benim dr un güler yüzünden daha çok bilgisi ve tecrübesi önemliymişm. İl dışında yaşıyorum haftaya Ankara da olacağım. Ve artık tüp bebek için karar verip haftaya başlayacağım. Lütfen bana Ankara da nereye kime gittiğinizi memnuniyet durumunuzu yazın. Benim araştırmalarım 1. Gürgan klinik-timur gürgan 2. centrum-recai pabuçcu 3. Acıbadem-sarp özcan üzerine odaklandı. bunlara giden var mı ya da başka öneri var mı? Burada paylaşırsanız minnettar kalırım.
m. İl dışında yaşıyorum haftaya Ankara da olacağım. Ve artık tüp bebek için karar verip haftaya başlayacağım. Lütfen bana Ankara da nereye kime gittiğinizi memnuniyet durumunuzu yazın. Benim araştırmalarım 1. Gürgan klinik-timur gürgan 2. centrum-recai pabuçcu 3. Acıbadem-sarp özcan üzerine odaklandı. bunlara giden var mı ya da başka öneri var mı? Burada paylaşırsanız minnettar kalırım.
Merhaba.Hayirlisi olsun tedaviniz.iki hafta önce de biz Ankaradaydik rapordan tedaviye kadar çok detaylı olarak yaşadıklarımı anlattım benim tecrübem centrumda oldu sonuç negatif ama genel fikriniz olsun diye bı okuyun derim il dışından gidenin halinden anlamak zor Allah yardımcınız olsun rosi-tup Bebek-Piezzo Centrum Ankara 2021 topic başlığım.kolay gelsinm. İl dışında yaşıyorum haftaya Ankara da olacağım. Ve artık tüp bebek için karar verip haftaya başlayacağım. Lütfen bana Ankara da nereye kime gittiğinizi memnuniyet durumunuzu yazın. Benim araştırmalarım 1. Gürgan klinik-timur gürgan 2. centrum-recai pabuçcu 3. Acıbadem-sarp özcan üzerine odaklandı. bunlara giden var mı ya da başka öneri var mı? Burada paylaşırsanız minnettar kalırım.
Bende aynı durumdayım Ankara da yer araştırıyorumm. İl dışında yaşıyorum haftaya Ankara da olacağım. Ve artık tüp bebek için karar verip haftaya başlayacağım. Lütfen bana Ankara da nereye kime gittiğinizi memnuniyet durumunuzu yazın. Benim araştırmalarım 1. Gürgan klinik-timur gürgan 2. centrum-recai pabuçcu 3. Acıbadem-sarp özcan üzerine odaklandı. bunlara giden var mı ya da başka öneri var mı? Burada paylaşırsanız minnettar kalırım.
Benim yaş 42 daha önce iki defa tüp bebek denedim ikişer tane follikül toplandı.döllenen bir tane follikülüm yok malesef o yüzden gerçekten bana çok iyi bir yer lazım maddiyatından geçtim artık bana tavsiye eder misinizGürgan güzel Timur bey çok düzgün bı beyefendi görüşme fırsatımız oldu eğer imkanım çok olsaydı onunla devam ederdim ama biraz pahalı geldi bana 14 bin falan dedi bı laparoskopi için halbuki başka yerde 4 bine falan hallettik a life Park Hospital da Alptekin bey de tüp bebek yaptırdık olumlu sonucu aldık çok şükür iyi bı doktor samimi güven veriyor insana para düşünceli bı insan değil
Merhaba,ben ilk tüp bebek tedavimi Ankara tüp bebek merkezinde oldum 20 yumurta dan sadece 1 tanesi 3 güne gidebildi oda tutunmadi,şimdi Tolga ecemise gidiyorum sonuç bekliyrm transfer oldum yorumları okuyun isterim ben çok memnunumm. İl dışında yaşıyorum haftaya Ankara da olacağım. Ve artık tüp bebek için karar verip haftaya başlayacağım. Lütfen bana Ankara da nereye kime gittiğinizi memnuniyet durumunuzu yazın. Benim araştırmalarım 1. Gürgan klinik-timur gürgan 2. centrum-recai pabuçcu 3. Acıbadem-sarp özcan üzerine odaklandı. bunlara giden var mı ya da başka öneri var mı? Burada paylaşırsanız minnettar kalırım.
Aynen öyle tecrübe önemli benim yaş 42 o yüzden ben zor vakayım bana işini bilen biri lazım hala karar veremedim bilmiyorumMerhabalar bizde 2 taraflı sorun vardı. Eşimin spermde hareket ve sayı problemi benim ise yumurtalıklarım çok zayıftı. Başka merkezlerde 2 aşılama 1 tüp bebek yaptırdım tutmadı. başkent üniversitesi hastanesinde ilk tüp bebek tedavim başarılı oldu. Şu an 17 haftalık olduk. Biraz maddiyatlı ama buna değer. Hulusi hocam bütün işlemleri (yumurta toplama hariç) kendi yapıyor. Bunu önemseyin. Görüştüğünüz merkezlere işemleri kimın yaptığını sorun.Çünkü bir dış merkezde usg lerimi farklı farklı dr lar yaptı ve bir keseresinde yanlış ölçüm yaptılar.Ben Ankara da yaşıyorum ve gürkanı önermem. Çok araştırdım. Ya ankara başkent üniversitesi hastanesi hulusi hocaya ya da ankara bahçeci berfu hanıma gidin. İkiside alanında uzman emin olun.Bir arkadaşım da berfu hanımda hamile kaldı. Bu merkezlerinde fiyatı hemen hemen aynı. Biraz araştırın içinize kim sinerse. Ama ben anladım ki bu süreçte benim dr un güler yüzünden daha çok bilgisi ve tecrübesi önemliymiş
Hakkınızda hayırlısı olsun işallahAynen öyle tecrübe önemli benim yaş 42 o yüzden ben zor vakayım bana işini bilen biri lazım hala karar veremedim bilmiyorum
Çok teşekkür ederim Gürkan I neden önermezsiniz ben çok yoğunlaşmıştım onaMerhabalar bizde 2 taraflı sorun vardı. Eşimin spermde hareket ve sayı problemi benim ise yumurtalıklarım çok zayıftı. Başka merkezlerde 2 aşılama 1 tüp bebek yaptırdım tutmadı. başkent üniversitesi hastanesinde ilk tüp bebek tedavim başarılı oldu. Şu an 17 haftalık olduk. Biraz maddiyatlı ama buna değer. Hulusi hocam bütün işlemleri (yumurta toplama hariç) kendi yapıyor. Bunu önemseyin. Görüştüğünüz merkezlere işemleri kimın yaptığını sorun.Çünkü bir dış merkezde usg lerimi farklı farklı dr lar yaptı ve bir keseresinde yanlış ölçüm yaptılar.Ben Ankara da yaşıyorum ve gürkanı önermem. Çok araştırdım. Ya ankara başkent üniversitesi hastanesi hulusi hocaya ya da ankara bahçeci berfu hanıma gidin. İkiside alanında uzman emin olun.Bir arkadaşım da berfu hanımda hamile kaldı. Bu merkezlerinde fiyatı hemen hemen aynı. Biraz araştırın içinize kim sinerse. Ama ben anladım ki bu süreçte benim dr un güler yüzünden daha çok bilgisi ve tecrübesi önemliymiş
Çok teşekkür ederim Gürkan I neden önermezsiniz ben çok yoğunlaşmıştım
Ve başkent te kişiye özel teknikler uygulanıyor mu Prp yöntemi, Rosi, ...gibiMerhabalar bizde 2 taraflı sorun vardı. Eşimin spermde hareket ve sayı problemi benim ise yumurtalıklarım çok zayıftı. Başka merkezlerde 2 aşılama 1 tüp bebek yaptırdım tutmadı. başkent üniversitesi hastanesinde ilk tüp bebek tedavim başarılı oldu. Şu an 17 haftalık olduk. Biraz maddiyatlı ama buna değer. Hulusi hocam bütün işlemleri (yumurta toplama hariç) kendi yapıyor. Bunu önemseyin. Görüştüğünüz merkezlere işemleri kimın yaptığını sorun.Çünkü bir dış merkezde usg lerimi farklı farklı dr lar yaptı ve bir keseresinde yanlış ölçüm yaptılar.Ben Ankara da yaşıyorum ve gürkanı önermem. Çok araştırdım. Ya ankara başkent üniversitesi hastanesi hulusi hocaya ya da ankara bahçeci berfu hanıma gidin. İkiside alanında uzman emin olun.Bir arkadaşım da berfu hanımda hamile kaldı. Bu merkezlerinde fiyatı hemen hemen aynı. Biraz araştırın içinize kim sinerse. Ama ben anladım ki bu süreçte benim dr un güler yüzünden daha çok bilgisi ve tecrübesi önemliymiş
Çok teşekkür ederim Gürkan I neden önermezsiniz ben çok yoğunlaşmıştım ona
Benim tedavimde bunlar olmadığı için bilgim yok. MalesefVe başkent te kişiye özel teknikler uygulanıyor mu Prp yöntemi, Rosi, ...gibi
Bir arkadaşım gitti görüşmeye.görüştükten sonra vazgeçti.laboratuvarları iyiymiş. Fakat sabit bir doktorun olmuyormuş. Birazda paracı olduklarını hissetmiş. Personeli ilgili bulmamış. Özel gibi değilmiş. Ki arkadaşım hemşire ve bende. Arkadaşımın bahsettikleri bunlarÇok teşekkür ederim Gürkan I neden önermezsiniz ben çok yoğunlaşmıştım ona