• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Ankara da Öneri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Esra Çabuk Cömert
Nurten Boyraz
Bülent Alp Aydın
Reyyan Özcan Temizkan
Ben burda bazı doktor isimleri duydum 9 haftalık hamileyim internetten de araştırdım kime gidiceğimi bilmiyorum özel istiyorum bu doktorlara giden veya başka öneride bulunabilcek birileri var mı ? Ne yapacağım hakkında bir türlü karar verememiş durumdayım.

Merhaba, Prof.Dr.Ahmet Erdem hocayı şiddetle tavsiye ederim.
Muayene ücreti 400 TL ama inanın fazlasıyla değiyor.
Gazi hastanesinin hocası zaten. Ben çok memnunum. ;)

Ben sorun olacağını düşünmüyorum. :) pınar hanim çok iyi bir doktordu. Benim doğumuma iki kadın Doğumcu girdi ikisinden de çok memnun kaldım. Akay hastanesinde İrem Güler Özgür var onu da tavsiye ederim. Çok içten sıcak bir doktor o da benim doğumuma girdi ben iki doktorla takip yaptırdım hep ikisinin de girmesini istedim, uzaklık problem olmuyor ama kafanıza takarsanız eğer İrem Hanım da Pınar hanım kadar iyi gerçekten tavsiye ederim.

İrem hanım normal dogum tavisye ediyor mu sezaryen mi oneriyor acaba ? sizin dogumunuz nasıldı

ben de konuyu takipteyim 1 haftadır araştırıyorum ne kadar zormuş ben Avusturya'dan gelin geldim Türkiye'deki sağlık sistemiyle ilk geldiğimden beri zaten problem yaşıyorum araştırırken bile kat kat zorlanıyorum kafam da atmıyor değil geri ülkeme gidip orda doğurayım vs ama zor işte bana göre Acıbadem ancak bizim oraların hastane sistemini karşılıyor onunda istiyeceği ücret belli banada bir kaç arkadaş öneri verdi Bülent Apaydın(kimi iyi kimi kötü diyor) memorialde doğum yaptırıyomuş galiba 10bin vs Diş doktorum Liv Hastaneside Türkan hocayı önerdi(önceden medicana daymış) paket 7500tl olarak ta aklıma yattı liv inki ama bilemedim paramla rezil etcekleri kesin o yüzden çok araştırıyorum gerek doğum paketi veya sigorta olarak izlediğiniz yol var mı siz kimlere karar verdiniz ?

İlk hamileliğimi keçiörende özel bi hastanede bi kadın doğumcuda öğrendim(kan-idrar-torch testleri yapıldı) dr um yaşlı tatlı bir amca ilgili ve bilgili fakat biraz unutkan :) gebeliğin sürecini ben takip ediyorum yetiştirdiğim öğrencim var dedi ona yönlendiriyorum dedi 40 yıldır pıyasayı bılıyorum dedi fakat bu yol pek aklımıza yatmadı
ben alife gidiyorum evime yakin diye ama imkan varsa medical park git derim

Ayli
Esra Çabuk Cömert
Nurten Boyraz
Bülent Alp Aydın
Reyyan Özcan Temizkan
Ben burda bazı doktor isimleri duydum 9 haftalık hamileyim internetten de araştırdım kime gidiceğimi bilmiyorum özel istiyorum bu doktorlara giden veya başka öneride bulunabilcek birileri var mı ? Ne yapacağım hakkında bir türlü karar verememiş durumdayım.
n Anıl
Esra Çabuk Cömert
Nurten Boyraz
Bülent Alp Aydın
Reyyan Özcan Temizkan
aylin anıl arslan Çukurambar ulusoy plazada 8 bin ile başlıyo seçeceğin hastaneye göre fiyatlar oynuyo. Ben Koruda yapıcam. Çok memnunum. Tavsiye üzerine gitmiştim. Herşeyinize çok yardımcıdır. Koronada hastane tavsiye etmem. Muayenehane en mantıklısı.

İrem hanım normal dogum tavisye ediyor mu sezaryen mi oneriyor acaba ? sizin dogumunuz

İrem hanım normal dogum tavisye ediyor mu sezaryen mi oneriyor acaba ? sizin dogumunuz nasıldı

irem hanım normal doğumu destekliyor ama her şeyden önce hastasını düşünüyor. Benimki mecburi sezaryen oldu ama İrem hanım normal olsun diye çok uğraştı çünkü ben de normal doğum olsun istiyordum ama kızım bir türlü gelmedi suni sancıya rağmen. İrem hanıma kendinizi güvenle bırakabilirsiniz çok iyi bir doktor.

Merhaba, Ankara Memorial hastanesi Nesrin Fener'e gidiyorum, cok memnunum kendisinden. Pozitif, anlayisli her aramaya msja cevap veren ilgili bi doktor.

Ayli

n Anıl

aylin anıl arslan Çukurambar ulusoy plazada 8 bin ile başlıyo seçeceğin hastaneye göre fiyatlar oynuyo. Ben Koruda yapıcam. Çok memnunum. Tavsiye üzerine gitmiştim. Herşeyinize çok yardımcıdır. Koronada hastane tavsiye etmem. Muayenehane en mantıklısı.
Muayene ücreti nedir acaba bende araştırma içerisindeyim.

yazdigimdan alnti yaparsanızz dogumdan sonra daha ne cvplayabilirim ben ozel muayenesi olan ozel hastanelerle anlasmasi olan fatma bolkana gidiyorum cok memnunum normal dogum yanlisi bir doktor kendisi surda doğumuma cok az kaldı konuyu takibe almicam dedigim gibi zaman zaman alnti yaparsaniz tecrubemi paylasirim dogum olmadigi icin o konuda bisey diyemiyorum ama kontrollerim suresince bir problem yasamadim yeni hamile oldgnu ogrenenler icin özellikle ilk 12 hafta icin sadece bir ucret odemesi aliyor bu cok avantajli bi şey bence hani her şey yolundaysa zaten ayda bir cagiriyor doktorlar ama ilk uc ayda kanama daha cok olabiliyor ki bende olmustu surekli ucret ödemeden kontrole çağırıyor sizi ben gayet memnunum
Merhabalar ben de ilk doğumumu sezaryen yaptım. İkinciye hamileyim. Fatma hanımdan memnun kaldınız mı acab

Back