• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Ankara da Öneri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Konuyu takipteyim
Bende bir iki hafta icinde doktor arayisina giricem
Fiyatlarla beraber yazarsaniz cok sevinirim
Esra hanıma kara kıldık 300lira muayene ücreti 4500tl de dogum paketinde anlastik.Hastaneye gore paketler değişiklik gösteriyo hayirlisiyla çocuklarımızı kucağımiza alırız inşallah hergun daha da heyecanliyim

Umarım

Umarım geç kalmamışımdır yeni gördüm konuyu ,bende şuan 15haftalık gebeyim ,bülent alpaydın der susarım ,inanın çevremde bir 10 kişi var kendinde doğum yapan hem eli çom iyi hemde ekstra pozitif dikkatli olumlu ılımlı,rahat oldugu gibbi yani ne söylesem az inanın ,kendi muayenehanesi var memorial yakınında ,tek kelime muhteşem bir adam muayene üçreti de 300 tl,paracı bir admda asla değil
Bülent beye muayeneye gittim sanırım bayan doktor beni daha çok çekti kendince bilmiyorum eşimin de tavsiyesiyle esra hanımla devam etmeye karar verdik.

Ben medicalparktan memnun kaldım gitmek isteyen varsa. Muayenelerde sıra beklemiyorum, doktorum da iyi biri. Kendisini sevdim :)

ben de konuyu takipteyim 1 haftadır araştırıyorum ne kadar zormuş ben Avusturya'dan gelin geldim Türkiye'deki sağlık sistemiyle ilk geldiğimden beri zaten problem yaşıyorum araştırırken bile kat kat zorlanıyorum kafam da atmıyor değil geri ülkeme gidip orda doğurayım vs ama zor işte bana göre Acıbadem ancak bizim oraların hastane sistemini karşılıyor onunda istiyeceği ücret belli banada bir kaç arkadaş öneri verdi Bülent Apaydın(kimi iyi kimi kötü diyor) memorialde doğum yaptırıyomuş galiba 10bin vs Diş doktorum Liv Hastaneside Türkan hocayı önerdi(önceden medicana daymış) paket 7500tl olarak ta aklıma yattı liv inki ama bilemedim paramla rezil etcekleri kesin o yüzden çok araştırıyorum gerek doğum paketi veya sigorta olarak izlediğiniz yol var mı siz kimlere karar verdiniz ?

İlk hamileliğimi keçiörende özel bi hastanede bi kadın doğumcuda öğrendim(kan-idrar-torch testleri yapıldı) dr um yaşlı tatlı bir amca ilgili ve bilgili fakat biraz unutkan :) gebeliğin sürecini ben takip ediyorum yetiştirdiğim öğrencim var dedi ona yönlendiriyorum dedi 40 yıldır pıyasayı bılıyorum dedi fakat bu yol pek aklımıza yatmadı
Biz Esra Hanima ve Bülent Beye gittik. Esra hanında karar kıldık guler yüzlü ilgili ılımlı bir bayan doğum paketi olarak kendimizce secimimizi yaptık 4500tl ye umarım istediğiniz gibi bir doktor bulursunuz.

Merhaba,hangi doktora gidiyorsunuz
Bende yumurta takibi için bir Dr arayışındayım batıkentteyim medicalpark bana yakın
SiZden rica etsem gityiğinizde bayan doktorların fiyatını ve yumurta takibi yapıp yapmadığını ögrenebilirmisiniz
Bir de 10 gün içinde ikinci keZ gidildiğinde ücret ödenmiyor bildiğim kadarıyla bunu da sorarmısınız
Sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi
Esra hanima karar kıldık esimle ilk öne gelen muayenede sorularınızı ileticem 300tl muayene ücreti bu arada

Selam
Ben iki yer denedim
Özel eryaman hastanesi fiyat olarak daha uygun muayene 85 tl gibi bişeydi
Ama doktoru sevemedim
Medicalpark hastanesine gidiyorum şimdi
120 tl muayene ücreti

Doğum paketleri varmış fiyatlarını sormadım.
Benim sağlık sigortam karşıladığı için ben ücret ödemiyorum
Ama taksitli şekilde Doğum paketi alabilirsiniz demişlerdi
Teşekkürler bilgiler için biz doğum paketimizi seçtik taksitle.

Esra hanima karar kıldık esimle ilk öne gelen muayenede sorularınızı ileticem 300tl muayene ücreti bu arada
Ben yumurta takibi için gidicem 300 TL şuan için çok..rica etsem gittiğinizde;
Pınar Telli Celtemen in ücretini

Gittiğinizde rica etsem;

Pınar Telli Celtemen ile
Yeni gelen bayan doktor ebru yerebasmaz idi sanırım adı,
muayene ücretini öğrenebilirmisiniz?
Yumurtlama takibi yapıyorlar mı?
Bir de 10 gün içinde muayene için tekrar ek ücret odenip odenmedigini sorarmisiniz?

Esra Çabuk Cömert
Nurten Boyraz
Bülent Alp Aydın
Reyyan Özcan Temizkan
Ben burda bazı doktor isimleri duydum 9 haftalık hamileyim internetten de araştırdım kime gidiceğimi bilmiyorum özel istiyorum bu doktorlara giden veya başka öneride bulunabilcek birileri var mı ? Ne yapacağım hakkında bir türlü karar verememiş durumdayım.
Kardeşim için Esra Çabuk Cömerte gittik siz karar verdiniz mi?

Evt bende hrs yi yeni incelemeye basladim orasida guzele benziyor kafam cok karisti fiyat hakkinda bilgi verir misin rica etsem birde drun kim?
2015 /30 Ocak da Hrs de doktor Ömer Altun/oğlum doğdu.doktorumdan ve anesteZi Ekibinden çok memnun kaldım
İkinci de tekrar doğru Ömer beye,umarım bir de değişik tat tadarım çünkü ikinci son olacak

Pınar telli celtemen
Hala aynı fikirdeyim kendisiyle aramız iyi :)
Geçen yıl smear testi için ve yumurtalık için muayeneye gittim benim alttan baktırma fobim vardı eli hafi ve gerçekten çok güzel yönlendirdi beni muayene aşamasında,bumuymuş dedim memnun kaldım
Bu yıl muayene ücreti 195 tl dediler doğru mu? Bu arada hamile değilim
Yumurta takibi yapıyor mu gittiğiniz de sorarmısınız ?

Geçen yıl smear testi için ve yumurtalık için muayeneye gittim benim alttan baktırma fobim vardı eli hafi ve gerçekten çok güzel yönlendirdi beni muayene aşamasında,bumuymuş dedim memnun kaldım
Bu yıl muayene ücreti 195 tl dediler doğru mu? Bu arada hamile değilim
Yumurta takibi yapıyor mu gittiğiniz de sorarmısınız ?

Muayene ücretini tam bilmiyorum ben Doğum sigortası yaptırmıştım ama sistemden kontrol ettiğimde 125 tl kesilmiş görünüyor

Bence yapıyordur yumurta takibi ama tekrar gittiğimde de sorarım

Back