• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Ankara da Öneri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Muayene ücretini tam bilmiyorum ben Doğum sigortası yaptırmıştım ama sistemden kontrol ettiğimde 125 tl kesilmiş görünüyor

Bence yapıyordur yumurta takibi ama tekrar gittiğimde de sorarım

Sana zahmet canım,yumurtlama takibi için muayenesi ne kadar diye sorarsan sevinirim,sağlık sigortam yok SGK üzerinden olacak.
Yeni gelen doktora gitmektense, Pınar hanım a giderim en azından bildiğim biri..inşallah 125 tl dir ücreti

Sana zahmet canım,yumurtlama takibi için muayenesi ne kadar diye sorarsan sevinirim,sağlık sigortam yok SGK üzerinden olacak.
Yeni gelen doktora gitmektense, Pınar hanım a giderim en azından bildiğim biri..inşallah 125 tl dir ücreti
Ben sgk li 175 diye biliyorum gecen hafta aramistim

Bence Pınar Telli Celtemen varken başka doktor gerçekten düşünmeyin. Liv hospital'da Başak Güler'le büyük randevu sorunları yaşadıktan sonra Medical Park'ta Pınar Telli Celtemen'le her anlamda huzuru buldum. Bir doktor hiç mi sıkılmadan bunalmadan bakar bebeğe. Hem çok sakin ve huzurlu yapısıyla insanı rahatlatıyor hem de hiç üşenmeden işini yapıyor ve hastasını düşünen bir yapısı var. Kesinlikle paragöz bir doktor değil tamamen işini aşkla yapıyor. İkili tarama testimi yaparken bebek hep uyuyordu ve gerekli ölçümleri yapmak için çok uğraştı. 3 kere yanına gidip geldik ve hiç bekletmeden ilk bizi aldı.

"İkili tarama testinin sonuçları için isterseniz telefonda söylerim, isterseniz buraya gelip öğrenirsiniz, bebişi de bir kere daha görürsünüz" gibi tatlı sözler söylüyor ve 10 gün içinde ödeme alınmadığı için 10 gün içinde ikinci kez görmeye çalışıyor. Yani hastasını düşünen ve kendisi de bir anne olarak hastasının halinden anlayan çok tatlı bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim.

Merhabalar ben 22.haftamdayım doğum yapmak için ortadoğu özele başlamayı düşünüyorum hem evime yakın hem yenidoğan yoğun bakım varmış diye.Medicana isterdim aslında ama uzak ters yerde

Kızlar pursaklar'a yakın yada cebeci civarında bildiğiniz iyi bir doğum doktoru ve hastane tavsiyeniz var mı?

Bence Pınar Telli Celtemen varken başka doktor gerçekten düşünmeyin. Liv hospital'da Başak Güler'le büyük randevu sorunları yaşadıktan sonra Medical Park'ta Pınar Telli Celtemen'le her anlamda huzuru buldum. Bir doktor hiç mi sıkılmadan bunalmadan bakar bebeğe. Hem çok sakin ve huzurlu yapısıyla insanı rahatlatıyor hem de hiç üşenmeden işini yapıyor ve hastasını düşünen bir yapısı var. Kesinlikle paragöz bir doktor değil tamamen işini aşkla yapıyor. İkili tarama testimi yaparken bebek hep uyuyordu ve gerekli ölçümleri yapmak için çok uğraştı. 3 kere yanına gidip geldik ve hiç bekletmeden ilk bizi aldı.

"İkili tarama testinin sonuçları için isterseniz telefonda söylerim, isterseniz buraya gelip öğrenirsiniz, bebişi de bir kere daha görürsünüz" gibi tatlı sözler söylüyor ve 10 gün içinde ödeme alınmadığı için 10 gün içinde ikinci kez görmeye çalışıyor. Yani hastasını düşünen ve kendisi de bir anne olarak hastasının halinden anlayan çok tatlı bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim.

Bende doktor arayışındayım not aldım bayramdan sonra pınar hanımı değerlendireceğim

Doğum için doktor aramak zor bir süreç başıma geldiğinden biliyorum şükür ki aradığım doktoru buldum diyebilirim.. Koru hastanesinde zahide küçük'e başladım. çok memnunum eğer hala karar veremediyseniz bir de zahide hanıma gidin derim..

Esra Çabuk Cömert
Nurten Boyraz
Bülent Alp Aydın
Reyyan Özcan Temizkan
Ben burda bazı doktor isimleri duydum 9 haftalık hamileyim internetten de araştırdım kime gidiceğimi bilmiyorum özel istiyorum bu doktorlara giden veya başka öneride bulunabilcek birileri var mı ? Ne yapacağım hakkında bir türlü karar verememiş durumdayım.
Henüz hamile değilim ve olmayı çok istiyorum.Tedaviye başlıycam büyük ablam Esra Çabuk Cömerte gitti.Tüp bebek tedavisiyle ikizleri oldu.Siz gidiyor musunuz?

Henüz hamile değilim ve olmayı çok istiyorum.Tedaviye başlıycam büyük ablam Esra Çabuk Cömerte gitti.Tüp bebek tedavisiyle ikizleri oldu.Siz gidiyor musunuz?
Gidiyorum tabi canim kontrollerime gidip geliyorum.Bebisimle ve benimle yakinen ilgileniyor Esra Hanim.Gittikce yaklasan kocaman bi heyecan her gittigimde.Allah sanada nasip etsin hayirlisiyla.Tup bebege gelen cok hastasi var.Nasip nezaman gelecegi belli olmuyor ama basarili oldugu hastalariyla da konusma firsatimiz oluyor klinikte.

Ankara’da özel hastanede Doğum yapan arkadaşlar hangi hastanede Doğum yaptınız ? Ben ilk çocuğumu Ankara medikal parkda yaptım ancak şimdi ikiz gebelik durum söz konusu hastane araştırıyorum önerilenizi alabilirmiyim cok sağolun şimdiden

Bizde Pınar hanımı çok sevdik. Gerçekten çok hanımefendi birisi, güleryüzlü ve işini gerçekten severek yapıyor. Bizim daha doğuma çok var inşallah hep böyle devam eder. Birde normal doğumda eli çok hafif diyorlar.

Doğum için doktor aramak zor bir süreç başıma geldiğinden biliyorum şükür ki aradığım doktoru buldum diyebilirim.. Koru hastanesinde zahide küçük'e başladım. çok memnunum eğer hala karar veremediyseniz bir de zahide hanıma gidin derim..
Ben hamileligimin henuz cok basindayim.Zahide hanimi bende dusundum fakat koru hastanesi hakkinda yazilip cizilenler yuzunden vazgectim.
Henuz bi kac kontrolum oldu ondada devlete gittim ama iyi bi hastane ve doktor bulmam lazim

Back