- Konu Sahibi sedaserin7
Bizde Pınar hanımı çok sevdik. Gerçekten çok hanımefendi birisi, güleryüzlü ve işini gerçekten severek yapıyor. Bizim daha doğuma çok var inşallah hep böyle devam eder. Birde normal doğumda eli çok hafif diyorlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde Pınar hanımı çok sevdik. Gerçekten çok hanımefendi birisi, güleryüzlü ve işini gerçekten severek yapıyor. Bizim daha doğuma çok var inşallah hep böyle devam eder. Birde normal doğumda eli çok hafif diyorlar.
2 ay daha beklemeye karar verdik ama gideceğiz. Maddi durumları toparlamak lazım.Birazda vücudum verdiğim kiloyu kabullenmesini beklemem gerektiğini düşünüyorum tüm düzenim dönemlerim değişti.Özel günlerim düzensizdi şimdi düzene girdi.Sizin doğum nezaman? Hangi hastanede olcak doğumunuz? Esra Hanıma sadece muayeneye gittim başlayınca yazarım bende burdan.Gidiyorum tabi canim kontrollerime gidip geliyorum.Bebisimle ve benimle yakinen ilgileniyor Esra Hanim.Gittikce yaklasan kocaman bi heyecan her gittigimde.Allah sanada nasip etsin hayirlisiyla.Tup bebege gelen cok hastasi var.Nasip nezaman gelecegi belli olmuyor ama basarili oldugu hastalariyla da konusma firsatimiz oluyor klinikte.
Lokman Hekim Akay da oldu doğumum bir nefes derler ya öyle oldu cidden.3 kilo 300 gram geldi dünyaya 1 aylık bir meleğim var şuan uyuyo Allah sizede biran önce nasip eder inşallah.2 ay daha beklemeye karar verdik ama gideceğiz. Maddi durumları toparlamak lazım.Birazda vücudum verdiğim kiloyu kabullenmesini beklemem gerektiğini düşünüyorum tüm düzenim dönemlerim değişti.Özel günlerim düzensizdi şimdi düzene girdi.Sizin doğum nezaman? Hangi hastanede olcak doğumunuz? Esra Hanıma sadece muayeneye gittim başlayınca yazarım bende burdan.
Merhaba medicakparkta dogum yaptinizmi? Bende orada baslamayi dusunuyorum.Pinar hanim nasil bir doktor memnun kaldinizmi? Özel saglık sigortası yaptirmayi dusunuyorum siz hangi sigorta ile gitmistiniz?Benim doktorumun adı pınar telli celtemen
Muayene Fiyatı 120 tl
Evet 10 gün içinde iki kere gittim ikinciye ücret çıkmıyor
Ama tahliller biraz pahalı tutabilir
1 ay var randevuma sizin için geç olmazsa gittiğimde sorarım.
İsterseniz siz de hastaneden doktorun odasını arayıp yardımcısından bilgi alabilirsiniz.
Merhaba medicakparkta dogum yaptinizmi? Bende orada baslamayi dusunuyorum.Pinar hanim nasil bir doktor memnun kaldinizmi? Özel saglık sigortası yaptirmayi dusunuyorum siz hangi sigorta ile gitmistiniz?
Merhaba medicakparkta dogum yaptinizmi? Bende orada baslamayi dusunuyorum.Pinar hanim nasil bir doktor memnun kaldinizmi? Özel saglık sigortası yaptirmayi dusunuyorum siz hangi sigorta ile gitmistiniz?
Bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah.Çok yardimcı oldunuz çok tesekkur ederim..Batıkentte oturuyorum ve burda iyi bir doktor bulmusken medicalparki tercih ederim artık. Hastanenin dogum paketleri epey pahalı en iyisi dediginiz gibi özel sigorta yaptirmak.Bu allianz tamamlayici sigorta gebe kaldiktan sonra yapilabiliyormu? Cogu sigortanin beklme suresi varda siz ne kadar ücret odemistiniz herşeyi karsiladımı acaba? Çok soru sordum kusura bakmayın tekrardan teşekkurlerHastaneden emin olursanız hastanenin kendi Doğum paketi de var
Ben allianz tamamlayıcı sağlık sigortası kullandım.
Valla doğum paketi ya da sigorta olmadan bence aldıkları fiyatlar çok yüksek.
Bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah.Çok yardimcı oldunuz çok tesekkur ederim..Batıkentte oturuyorum ve burda iyi bir doktor bulmusken medicalparki tercih ederim artık. Hastanenin dogum paketleri epey pahalı en iyisi dediginiz gibi özel sigorta yaptirmak.Bu allianz tamamlayici sigorta gebe kaldiktan sonra yapilabiliyormu? Cogu sigortanin beklme suresi varda siz ne kadar ücret odemistiniz herşeyi karsiladımı acaba? Çok soru sordum kusura bakmayın tekrardan teşekkurler
Ben de cok istiyorum pinar hanimi ama evim cankaya keklikte..hamile degilim ama planliyorum..yakinlik uzaklik onemli mi ? Acil durumlari dusunuyorum hep..Bence Pınar Telli Celtemen varken başka doktor gerçekten düşünmeyin. Liv hospital'da Başak Güler'le büyük randevu sorunları yaşadıktan sonra Medical Park'ta Pınar Telli Celtemen'le her anlamda huzuru buldum. Bir doktor hiç mi sıkılmadan bunalmadan bakar bebeğe. Hem çok sakin ve huzurlu yapısıyla insanı rahatlatıyor hem de hiç üşenmeden işini yapıyor ve hastasını düşünen bir yapısı var. Kesinlikle paragöz bir doktor değil tamamen işini aşkla yapıyor. İkili tarama testimi yaparken bebek hep uyuyordu ve gerekli ölçümleri yapmak için çok uğraştı. 3 kere yanına gidip geldik ve hiç bekletmeden ilk bizi aldı.
"İkili tarama testinin sonuçları için isterseniz telefonda söylerim, isterseniz buraya gelip öğrenirsiniz, bebişi de bir kere daha görürsünüz" gibi tatlı sözler söylüyor ve 10 gün içinde ödeme alınmadığı için 10 gün içinde ikinci kez görmeye çalışıyor. Yani hastasını düşünen ve kendisi de bir anne olarak hastasının halinden anlayan çok tatlı bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim.
Çoook teşekkür ederimEstağfurullah ne demek
Ben 2017 şubatta 1 sene beklemeli tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım 1200 tl gibi bir şeydi.
2018 şubatta yenilettim 1600 tl çıktı (bir önceki sene 10 muayene hakkımdan 8 ini kullanmıştım)
Şubat 2018 de aynı ay hamile kaldım. 10 gebelik takibi hakkımın hepsini kullandım. + 10 tane de başka branşlara gitme hakkım var.
Bana toplamda 2800 + her muayenede ödediğim 15 tl sgk farkına mal oldu.
Yani bence oldukça uygun. 6 ay bekleme ya da hamile kalınca yapılan sigorta türleri de var. (Demir hayat mı öyle bir şeydi, onu yaptıran arkadaşım da var) sigortanın iyi yani bu hastaneyi beğenmedin diyelim diğerine gidebiliyosun. Ama hastanenin kendi sigortası olunca artık oraya mecbur kalıyorsun
Ben de cok istiyorum pinar hanimi ama evim cankaya keklikte..hamile degilim ama planliyorum..yakinlik uzaklik onemli mi ? Acil durumlari dusunuyorum hep..
Bende oglumu ve ikizlerimi Pınar hocada doğurdum :)) ikizlerim bu ayın 4 ünde doğdu :)) hastane temiz güzel . Hemşirelerde idare eder siz sürekli çağırtacaksınız ilgiyi üzerinizde tutmaya çalışacaksınız . Sezaryen oldum bi sıkıntı da yaşamadımBebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah.Çok yardimcı oldunuz çok tesekkur ederim..Batıkentte oturuyorum ve burda iyi bir doktor bulmusken medicalparki tercih ederim artık. Hastanenin dogum paketleri epey pahalı en iyisi dediginiz gibi özel sigorta yaptirmak.Bu allianz tamamlayici sigorta gebe kaldiktan sonra yapilabiliyormu? Cogu sigortanin beklme suresi varda siz ne kadar ücret odemistiniz herşeyi karsiladımı acaba? Çok soru sordum kusura bakmayın tekrardan teşekkurler
Özelden yazamadım arkadasım sana,bana özelden mesaj atarmısınBebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah.Çok yardimcı oldunuz çok tesekkur ederim..Batıkentte oturuyorum ve burda iyi bir doktor bulmusken medicalparki tercih ederim artık. Hastanenin dogum paketleri epey pahalı en iyisi dediginiz gibi özel sigorta yaptirmak.Bu allianz tamamlayici sigorta gebe kaldiktan sonra yapilabiliyormu? Cogu sigortanin beklme suresi varda siz ne kadar ücret odemistiniz herşeyi karsiladımı acaba? Çok soru sordum kusura bakmayın tekrardan teşekkurler
Ben de cok istiyorum pinar hanimi ama evim cankaya keklikte..hamile degilim ama planliyorum..yakinlik uzaklik onemli mi ? Acil durumlari dusunuyorum hep..
Doguma saat kac olursa olsun geliyor mu pinar hanimBen sorun olacağını düşünmüyorum. :) pınar hanim çok iyi bir doktordu. Benim doğumuma iki kadın Doğumcu girdi ikisinden de çok memnun kaldım. Akay hastanesinde İrem Güler Özgür var onu da tavsiye ederim. Çok içten sıcak bir doktor o da benim doğumuma girdi ben iki doktorla takip yaptırdım hep ikisinin de girmesini istedim, uzaklık problem olmuyor ama kafanıza takarsanız eğer İrem Hanım da Pınar hanım kadar iyi gerçekten tavsiye ederim.
Doguma saat kac olursa olsun geliyor mu pinar hanim
İnşallah canım bizde bu ay tedaviye başlıyoruz Allah'ın izniyle her şey güzel olacak.Lokman Hekim Akay da oldu doğumum bir nefes derler ya öyle oldu cidden.3 kilo 300 gram geldi dünyaya 1 aylık bir meleğim var şuan uyuyo Allah sizede biran önce nasip eder inşallah.