Doğuma Hazırlık Ankara da Öneri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Konuyu takipteyim
Bende bir iki hafta icinde doktor arayisina giricem
Fiyatlarla beraber yazarsaniz cok sevinirim
Esra hanıma kara kıldık 300lira muayene ücreti 4500tl de dogum paketinde anlastik.Hastaneye gore paketler değişiklik gösteriyo hayirlisiyla çocuklarımızı kucağımiza alırız inşallah hergun daha da heyecanliyim

Bülent beye muayeneye gittim sanırım bayan doktor beni daha çok çekti kendince bilmiyorum eşimin de tavsiyesiyle esra hanımla devam etmeye karar verdik.

Ben medicalparktan memnun kaldım gitmek isteyen varsa. Muayenelerde sıra beklemiyorum, doktorum da iyi biri. Kendisini sevdim :)

Biz Esra Hanima ve Bülent Beye gittik. Esra hanında karar kıldık guler yüzlü ilgili ılımlı bir bayan doğum paketi olarak kendimizce secimimizi yaptık 4500tl ye umarım istediğiniz gibi bir doktor bulursunuz.

Esra hanima karar kıldık esimle ilk öne gelen muayenede sorularınızı ileticem 300tl muayene ücreti bu arada

Teşekkürler bilgiler için biz doğum paketimizi seçtik taksitle.

Esra hanima karar kıldık esimle ilk öne gelen muayenede sorularınızı ileticem 300tl muayene ücreti bu arada
Ben yumurta takibi için gidicem 300 TL şuan için çok..rica etsem gittiğinizde;
Pınar Telli Celtemen in ücretini

Gittiğinizde rica etsem;

Pınar Telli Celtemen ile
Yeni gelen bayan doktor ebru yerebasmaz idi sanırım adı,
muayene ücretini öğrenebilirmisiniz?
Yumurtlama takibi yapıyorlar mı?
Bir de 10 gün içinde muayene için tekrar ek ücret odenip odenmedigini sorarmisiniz?

Kardeşim için Esra Çabuk Cömerte gittik siz karar verdiniz mi?

Evt bende hrs yi yeni incelemeye basladim orasida guzele benziyor kafam cok karisti fiyat hakkinda bilgi verir misin rica etsem birde drun kim?
2015 /30 Ocak da Hrs de doktor Ömer Altun/oğlum doğdu.doktorumdan ve anesteZi Ekibinden çok memnun kaldım
İkinci de tekrar doğru Ömer beye,umarım bir de değişik tat tadarım çünkü ikinci son olacak

Pınar telli celtemen
Hala aynı fikirdeyim kendisiyle aramız iyi :)
Geçen yıl smear testi için ve yumurtalık için muayeneye gittim benim alttan baktırma fobim vardı eli hafi ve gerçekten çok güzel yönlendirdi beni muayene aşamasında,bumuymuş dedim memnun kaldım
Bu yıl muayene ücreti 195 tl dediler doğru mu? Bu arada hamile değilim
Yumurta takibi yapıyor mu gittiğiniz de sorarmısınız ?

Muayene ücretini tam bilmiyorum ben Doğum sigortası yaptırmıştım ama sistemden kontrol ettiğimde 125 tl kesilmiş görünüyor

Bence yapıyordur yumurta takibi ama tekrar gittiğimde de sorarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…