- 30 Haziran 2017
- 142
- 69
- 48
- 34
- Konu Sahibi sedaserin7
-
Merhaba, hayırlı olsun bebeğiniz öncelikle. Ben de dr arayışındayım. Hastane olarak Hrs veya Liv e karar verdim. Dr da Başak Hn. olabilir.Randevu aldım.Esra Çabuk Cömert
Nurten Boyraz
Bülent Alp Aydın
Reyyan Özcan Temizkan
Ben burda bazı doktor isimleri duydum 9 haftalık hamileyim internetten de araştırdım kime gidiceğimi bilmiyorum özel istiyorum bu doktorlara giden veya başka öneride bulunabilcek birileri var mı ? Ne yapacağım hakkında bir türlü karar verememiş durumdayım.
arkadaslarim cogunlukla hrsde dogum yaptı. benim de ya liv ya hrs olacak ortalama 7.000-10.000 arası fiyatlar
Hrs cinnahta arkadasım da 7 küsüre anlaştı bende koru hastanesi düşünüyorum ne dersiniz çok zor bu karar işiHrs neresi doktorlariniz belli mi yoksa sadece hastane mi belli
Hrs cinnahta arkadasım da 7 küsüre anlaştı bende koru hastanesi düşünüyorum ne dersiniz çok zor bu karar işi
Selam
Ben iki yer denedim
Özel eryaman hastanesi fiyat olarak daha uygun muayene 85 tl gibi bişeydi
Ama doktoru sevemedim
Medicalpark hastanesine gidiyorum şimdi
120 tl muayene ücreti
Doğum paketleri varmış fiyatlarını sormadım.
Benim sağlık sigortam karşıladığı için ben ücret ödemiyorum
Ama taksitli şekilde Doğum paketi alabilirsiniz demişlerdi
Merhaba,hangi doktora gidiyorsunuz
Bende yumurta takibi için bir Dr arayışındayım batıkentteyim medicalpark bana yakın
SiZden rica etsem gityiğinizde bayan doktorların fiyatını ve yumurta takibi yapıp yapmadığını ögrenebilirmisiniz
Bir de 10 gün içinde ikinci keZ gidildiğinde ücret ödenmiyor bildiğim kadarıyla bunu da sorarmısınız
Sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi
UmarımEsra Çabuk Cömert
Nurten Boyraz
Bülent Alp Aydın
Reyyan Özcan Temizkan
Ben burda bazı doktor isimleri duydum 9 haftalık hamileyim internetten de araştırdım kime gidiceğimi bilmiyorum özel istiyorum bu doktorlara giden veya başka öneride bulunabilcek birileri var mı ? Ne yapacağım hakkında bir türlü karar verememiş durumdayım.
Umarım geç kalmamışımdır yeni gördüm konuyu ,bende şuan 15haftalık gebeyim ,bülent alpaydın der susarım ,inanın çevremde bir 10 kişi var kendinde doğum yapan hem eli çom iyi hemde ekstra pozitif dikkatli olumlu ılımlı,rahat oldugu gibbi yani ne söylesem az inanın ,kendi muayenehanesi var memorial yakınında ,tek kelime muhteşem bir adam muayene üçreti de 300 tl,paracı bir admda asla değilEsra Çabuk Cömert
Nurten Boyraz
Bülent Alp Aydın
Reyyan Özcan Temizkan
Bülent bey ve Esra Hanımla gorustuk Esra Hanım çok mantıklı geldi.Güler yüzlü içtenliği daha çok güven verdi sanırım anlaştik tesekkur ederim.Merhaba, hayırlı olsun bebeğiniz öncelikle. Ben de dr arayışındayım. Hastane olarak Hrs veya Liv e karar verdim. Dr da Başak Hn. olabilir.Randevu aldım.
Ben de biraz zor oldu ama iki doktora gittim titizleniyorum sanirim bu konuda fazlasıyla Esra hanimda karar kıldık esimle.ben bugün medicalpark ankara ya gidicem
memnun kalırsam doktoru yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?