• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Ankara da Öneri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sedaserin7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2017
142
69
48
34
Esra Çabuk Cömert
Nurten Boyraz
Bülent Alp Aydın
Reyyan Özcan Temizkan
Ben burda bazı doktor isimleri duydum 9 haftalık hamileyim internetten de araştırdım kime gidiceğimi bilmiyorum özel istiyorum bu doktorlara giden veya başka öneride bulunabilcek birileri var mı ? Ne yapacağım hakkında bir türlü karar verememiş durumdayım.

Esra Çabuk Cömert
Nurten Boyraz
Bülent Alp Aydın
Reyyan Özcan Temizkan
Ben burda bazı doktor isimleri duydum 9 haftalık hamileyim internetten de araştırdım kime gidiceğimi bilmiyorum özel istiyorum bu doktorlara giden veya başka öneride bulunabilcek birileri var mı ? Ne yapacağım hakkında bir türlü karar verememiş durumdayım.
Merhaba, hayırlı olsun bebeğiniz öncelikle. Ben de dr arayışındayım. Hastane olarak Hrs veya Liv e karar verdim. Dr da Başak Hn. olabilir.Randevu aldım.

Konuyu takipteyim
Bende bir iki hafta icinde doktor arayisina giricem
Fiyatlarla beraber yazarsaniz cok sevinirim

ben de konuyu takipteyim 1 haftadır araştırıyorum ne kadar zormuş ben Avusturya'dan gelin geldim Türkiye'deki sağlık sistemiyle ilk geldiğimden beri zaten problem yaşıyorum araştırırken bile kat kat zorlanıyorum kafam da atmıyor değil geri ülkeme gidip orda doğurayım vs ama zor işte bana göre Acıbadem ancak bizim oraların hastane sistemini karşılıyor onunda istiyeceği ücret belli banada bir kaç arkadaş öneri verdi Bülent Apaydın(kimi iyi kimi kötü diyor) memorialde doğum yaptırıyomuş galiba 10bin vs Diş doktorum Liv Hastaneside Türkan hocayı önerdi(önceden medicana daymış) paket 7500tl olarak ta aklıma yattı liv inki ama bilemedim paramla rezil etcekleri kesin o yüzden çok araştırıyorum gerek doğum paketi veya sigorta olarak izlediğiniz yol var mı siz kimlere karar verdiniz ?

İlk hamileliğimi keçiörende özel bi hastanede bi kadın doğumcuda öğrendim(kan-idrar-torch testleri yapıldı) dr um yaşlı tatlı bir amca ilgili ve bilgili fakat biraz unutkan :) gebeliğin sürecini ben takip ediyorum yetiştirdiğim öğrencim var dedi ona yönlendiriyorum dedi 40 yıldır pıyasayı bılıyorum dedi fakat bu yol pek aklımıza yatmadı

arkadaslarim cogunlukla hrsde dogum yaptı. benim de ya liv ya hrs olacak ortalama 7.000-10.000 arası fiyatlar

Hrs cinnahta arkadasım da 7 küsüre anlaştı bende koru hastanesi düşünüyorum ne dersiniz çok zor bu karar işi

Ben daha bakmadan kafam karısık bile 12. Haftayı bitireyim hayırlısıyla omdan sonra arayısa gırecegım
Keciören de oturuyorum yakın hastane tercih etmek isterdim ama çok mümkün degil sanırım bu bölgede

Merhabalar arkadaşlar, konuya bakınca hamileliğimin ilk zamanları aklıma geldi :) çok güzel günlerdi tadını çıkarın, hepinize saglıklı doğumlar dilerim. Ben Memorial a gidiyorum, başak Ovayurt Öndeş doktorum, çok ilgili ve bilgilidir ayrıca soğukkanlı ama temkinlidir. Özel sigortam yok, normalde muayenesi 270 tl ama hastanenin Doğum paketine benzer ödeme planı oluyor. Toplamda normal doğum 8e, sezeryan 7 ye geliyor gibi oluyor, içinde muayeneler nstler testler vs var. Ben çok memnunum asla sıra beklemiyorum, randevular çok dakik ve hastane çok temiz, tavsiye ederim

Arkadaslar çok zor kararlar hepinize kolay gelsin benim önerim normal doğum yapacaksanız muayenesi olup hastanelerle çalışan hekimler yerine hastanelerin kendi doktorlarına gitmeniz..Sezeryan olacaksa hastanenin yoğun bakımı olması önemli..
Geçen yıl Ankarada normal doğum yaptım ne yazikkinmrmnun kalmadım..Insallah içinize sinen doğru yeri ve hekimi bulursunuz

Selam
Ben iki yer denedim
Özel eryaman hastanesi fiyat olarak daha uygun muayene 85 tl gibi bişeydi
Ama doktoru sevemedim
Medicalpark hastanesine gidiyorum şimdi
120 tl muayene ücreti

Doğum paketleri varmış fiyatlarını sormadım.
Benim sağlık sigortam karşıladığı için ben ücret ödemiyorum
Ama taksitli şekilde Doğum paketi alabilirsiniz demişlerdi

Selam
Ben iki yer denedim
Özel eryaman hastanesi fiyat olarak daha uygun muayene 85 tl gibi bişeydi
Ama doktoru sevemedim
Medicalpark hastanesine gidiyorum şimdi
120 tl muayene ücreti

Doğum paketleri varmış fiyatlarını sormadım.
Benim sağlık sigortam karşıladığı için ben ücret ödemiyorum
Ama taksitli şekilde Doğum paketi alabilirsiniz demişlerdi

Merhaba,hangi doktora gidiyorsunuz
Bende yumurta takibi için bir Dr arayışındayım batıkentteyim medicalpark bana yakın
SiZden rica etsem gityiğinizde bayan doktorların fiyatını ve yumurta takibi yapıp yapmadığını ögrenebilirmisiniz
Bir de 10 gün içinde ikinci keZ gidildiğinde ücret ödenmiyor bildiğim kadarıyla bunu da sorarmısınız
Sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi

Merhaba,hangi doktora gidiyorsunuz
Bende yumurta takibi için bir Dr arayışındayım batıkentteyim medicalpark bana yakın
SiZden rica etsem gityiğinizde bayan doktorların fiyatını ve yumurta takibi yapıp yapmadığını ögrenebilirmisiniz
Bir de 10 gün içinde ikinci keZ gidildiğinde ücret ödenmiyor bildiğim kadarıyla bunu da sorarmısınız
Sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi

Benim doktorumun adı pınar telli celtemen
Muayene Fiyatı 120 tl
Evet 10 gün içinde iki kere gittim ikinciye ücret çıkmıyor
Ama tahliller biraz pahalı tutabilir
1 ay var randevuma sizin için geç olmazsa gittiğimde sorarım.
İsterseniz siz de hastaneden doktorun odasını arayıp yardımcısından bilgi alabilirsiniz.

yazdigimdan alnti yaparsanızz dogumdan sonra daha ne cvplayabilirim ben ozel muayenesi olan ozel hastanelerle anlasmasi olan fatma bolkana gidiyorum cok memnunum normal dogum yanlisi bir doktor kendisi surda doğumuma cok az kaldı konuyu takibe almicam dedigim gibi zaman zaman alnti yaparsaniz tecrubemi paylasirim dogum olmadigi icin o konuda bisey diyemiyorum ama kontrollerim suresince bir problem yasamadim yeni hamile oldgnu ogrenenler icin özellikle ilk 12 hafta icin sadece bir ucret odemesi aliyor bu cok avantajli bi şey bence hani her şey yolundaysa zaten ayda bir cagiriyor doktorlar ama ilk uc ayda kanama daha cok olabiliyor ki bende olmustu surekli ucret ödemeden kontrole çağırıyor sizi ben gayet memnunum

Esra Çabuk Cömert
Nurten Boyraz
Bülent Alp Aydın
Reyyan Özcan Temizkan
Umarım
Esra Çabuk Cömert
Nurten Boyraz
Bülent Alp Aydın
Reyyan Özcan Temizkan
Umarım geç kalmamışımdır yeni gördüm konuyu ,bende şuan 15haftalık gebeyim ,bülent alpaydın der susarım ,inanın çevremde bir 10 kişi var kendinde doğum yapan hem eli çom iyi hemde ekstra pozitif dikkatli olumlu ılımlı,rahat oldugu gibbi yani ne söylesem az inanın ,kendi muayenehanesi var memorial yakınında ,tek kelime muhteşem bir adam muayene üçreti de 300 tl,paracı bir admda asla değil

Merhaba, hayırlı olsun bebeğiniz öncelikle. Ben de dr arayışındayım. Hastane olarak Hrs veya Liv e karar verdim. Dr da Başak Hn. olabilir.Randevu aldım.
Bülent bey ve Esra Hanımla gorustuk Esra Hanım çok mantıklı geldi.Güler yüzlü içtenliği daha çok güven verdi sanırım anlaştik tesekkur ederim.

Back