Bence doğallık tamamen kişinin yapısı ile ilgili. Açıkçası ben çok büyük istemedim zaten istesem de muhtemel sigmazmis. Çöp gibi bedende abartılı büyüklük hiç bir şekilde doğal gorunmezdi.ve en saglikli dayanikli dogali hangisi
gercektenmi cok memnun olurum inanin.cok soru soruyorum farkindayim affedin ama evlimisiniz esiniz yapayligi anliyomu yada dokunuldugunda hissizlik oluyomuUmarım işe yarar :) cuma kontrol var sorarım da isterseniz
Evliyim his kaybı hiç yaşamadım ameliyattan ayildigim an göğüs ucuna değen çarşafı hissediyordum. Kol altindan kesilerek yerleştirildi silikon sıfır his kaybı. Şuan tabi hala sis olduğu için doğal yumusaklikta değiller :)gercektenmi cok memnun olurum inanin.cok soru soruyorum farkindayim affedin ama evlimisiniz esiniz yapayligi anliyomu yada dokunuldugunda hissizlik oluyomu
kas alti ustu hangisi yada dr kendisimi belirliyo.aman yarebbim.ne kadr cok soru sordmEvliyim his kaybı hiç yaşamadım ameliyattan ayildigim an göğüs ucuna değen çarşafı hissediyordum. Kol altindan kesilerek yerleştirildi silikon sıfır his kaybı. Şuan tabi hala sis olduğu için doğal yumusaklikta değiller :)
Sorun tabi ben de soruyordum :)kas alti ustu hangisi yada dr kendisimi belirliyo.aman yarebbim.ne kadr cok soru sordm
anladim cok cok tesekkur ederim cok mutlu oldum bilgileriniz icin gule gule kullanin gecmis olsun.saziye karagoz ben nebil hocaya slmSorun tabi ben de soruyordum :)
Vücut sekliniz belirliyor daha doğrusu meme dokusunun varlığı bende hiç olmadığı için kas altı oldu. Hiç meme dokusu olmayan birine kas üstü yapay duruyormus
Tamamdir. Dm den foto attim sizeanladim cok cok tesekkur ederim cok mutlu oldum bilgileriniz icin gule gule kullanin gecmis olsun.saziye karagoz ben nebil hocaya slm
mrb boy kilo kaçtı acaba neden bu doktoru sectinizMerhaba bende medicalparkta ömer ekine ameliyat oldum 10. Günüm cok rahat gecti ve şimdiden çok dogallar cok tatli iyi bi doktor tavsiye ederim
nehirida mrb benim de meme dokum hiç yok eşimin daha çok var inanınTamamdir. Dm den foto attim size
bi arkadaşım burun ameliyatı yaptırdı yaptığı göğüslerde çok güzel ve çok başarılı ki zaten çok yoğun dediğim gibi hemen alamıyorsunuz ameliyat tarihini bi bakın siteden :)Teşekkürler bu doktoru da araştırıcam peki bu doktoru neden sectiniz
resimleriniz varmı acabaBoyum 1.60 49 kg 360 cc takıldı bende o doktoru bu sayfadan buldum araştırdım ve numarasını bulup iletişime gittim on görüşmeler ucretsizdi görüştüm ve korkularımı heyecanımı benimle paylaşıp bana güven verdi ve sonuçtan da çok memnunum
Var ama fotoğrafı olmayanları izleyemiyorum bende
Albüme bir daha dener misiniznehirida mrb benim de meme dokum hiç yok eşimin daha çok var inanınfoto gorebilir miyim nasıl durdu
Dm ye de bakinnehirida mrb benim de meme dokum hiç yok eşimin daha çok var inanınfoto gorebilir miyim nasıl durdu
Doktora karar verebildiniz mi bu alanda Ankara’da iyi bir doktor arayışındayım bende doktor çok olunca kafa karışıyorArkadaşlar bir türlü doktor seçemiyorum.Varsa tavsiyeleriniz lütfen yardımcı olun
instagramdan dr.orhan aydına bakabilirsiniz hem başarılı hemde devlette olduğu için uygun fiyatlı... ama özel istiyorum derseniz Gürcan arslanada bakabilirsinizDoktora karar verebildiniz mi bu alanda Ankara’da iyi bir doktor arayışındayım bende doktor çok olunca kafa karışıyor
malesef henüz karar veremedim. Karar verip yaptırdığımda bütün aşamaları paylaşıcam.Cevap veren arkadaşlar çok teşekkürler.Ben izmirde de arayış içindeyim.Burada yazılan herkesi araştırıyorum.Arastirdigim kadarıyla meme ameliyatı bir plastik cerrah için en basit ameliyatlardanmış.Aslinda devlet daha çok güven veriyor nedense:) Devlette de çok iyi doktorlar duydum.Ama iste birebir yakınımda biri yaptirip görmem lazım.Gerci bu özeller için de geçerli.Doktora karar verebildiniz mi bu alanda Ankara’da iyi bir doktor arayışındayım bende doktor çok olunca kafa karışıyor