ANKARA DA MEME BÜYÜTME YAPTIRIP MEMNUN KALANLAR

ve en saglikli dayanikli dogali hangisi
Bence doğallık tamamen kişinin yapısı ile ilgili. Açıkçası ben çok büyük istemedim zaten istesem de muhtemel sigmazmis. Çöp gibi bedende abartılı büyüklük hiç bir şekilde doğal gorunmezdi.
Mentor marka silikon kullanıldı. Zaten ölçümler yapılıyor prova yapılıyor bedeninizde en iyi duracak ölçü belirleniyor.
Benim dediğim bedenime en uygun ölçü olsun lütfen :)

gercektenmi cok memnun olurum inanin.cok soru soruyorum farkindayim affedin ama evlimisiniz esiniz yapayligi anliyomu yada dokunuldugunda hissizlik oluyomu
Evliyim his kaybı hiç yaşamadım ameliyattan ayildigim an göğüs ucuna değen çarşafı hissediyordum. Kol altindan kesilerek yerleştirildi silikon sıfır his kaybı. Şuan tabi hala sis olduğu için doğal yumusaklikta değiller :)
Kol altı kesiği ile hissizlik ihtimali en aza indirgeniyor sanırım. Çok yeni olduğu için şuan tabi suni görünüyor odemlerden. Ama zerre his kaybim yok.

kas alti ustu hangisi yada dr kendisimi belirliyo.aman yarebbim.ne kadr cok soru sordm

kas alti ustu hangisi yada dr kendisimi belirliyo.aman yarebbim.ne kadr cok soru sordm
Sorun tabi ben de soruyordum :)
Vücut sekliniz belirliyor daha doğrusu meme dokusunun varlığı bende hiç olmadığı için kas altı oldu. Hiç meme dokusu olmayan birine kas üstü yapay duruyormus

Sorun tabi ben de soruyordum :)
Vücut sekliniz belirliyor daha doğrusu meme dokusunun varlığı bende hiç olmadığı için kas altı oldu. Hiç meme dokusu olmayan birine kas üstü yapay duruyormus
anladim cok cok tesekkur ederim cok mutlu oldum bilgileriniz icin gule gule kullanin gecmis olsun.saziye karagoz ben nebil hocaya slm

Merhaba bende medicalparkta ömer ekine ameliyat oldum 10. Günüm cok rahat gecti ve şimdiden çok dogallar cok tatli iyi bi doktor tavsiye ederim

Boyum 1.60 49 kg 360 cc takıldı bende o doktoru bu sayfadan buldum araştırdım ve numarasını bulup iletişime gittim on görüşmeler ucretsizdi görüştüm ve korkularımı heyecanımı benimle paylaşıp bana güven verdi ve sonuçtan da çok memnunum

resimleriniz varmı acaba

Doktora karar verebildiniz mi bu alanda Ankara’da iyi bir doktor arayışındayım bende doktor çok olunca kafa karışıyor
instagramdan dr.orhan aydına bakabilirsiniz hem başarılı hemde devlette olduğu için uygun fiyatlı... ama özel istiyorum derseniz Gürcan arslanada bakabilirsiniz

Doktora karar verebildiniz mi bu alanda Ankara’da iyi bir doktor arayışındayım bende doktor çok olunca kafa karışıyor
malesef henüz karar veremedim. Karar verip yaptırdığımda bütün aşamaları paylaşıcam.Cevap veren arkadaşlar çok teşekkürler.Ben izmirde de arayış içindeyim.Burada yazılan herkesi araştırıyorum.Arastirdigim kadarıyla meme ameliyatı bir plastik cerrah için en basit ameliyatlardanmış.Aslinda devlet daha çok güven veriyor nedense:) Devlette de çok iyi doktorlar duydum.Ama iste birebir yakınımda biri yaptirip görmem lazım.Gerci bu özeller için de geçerli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…