ANKARA DA MEME BÜYÜTME YAPTIRIP MEMNUN KALANLAR

t

cok saol ebru hn.nebil hocayla tanisdim.daha once lazer lipo olacakdim gerek kalmadi gobek yagim eridi.fiyati feln konusmusduk simdi acikcasi utaniyorum meme icin gitmeye.ama slaminiz iyi olacak
canim lazer lipo konusunda Nebil hoca iyi mi bir tanıdığın falan yaptırdı mi

Merhaba bende medicalparkta ömer ekine ameliyat oldum 10. Günüm cok rahat gecti ve şimdiden çok dogallar cok tatli iyi bi doktor tavsiye ederim
mrb canim ben de fotoğraf görmek istiyorum ama henüz albümüm yok.Hakli olarak izlemeye almazsin:) Şuana kadar sadece ben aldırdım istersen onu atabilirim güven anlamında:KK66:

mrb canim ben de fotoğraf görmek istiyorum ama henüz albümüm yok.Hakli olarak izlemeye almazsin:) Şuana kadar sadece ben aldırdım istersen onu atabilirim güven anlamında:KK66:
Buarada ben size daha önce de yazmisim:KK66:Kusura bakmayın ve yine fotoğraf istemişim kusura bakmayın farketmedim

demetevler onkoloji hastanesinde dr Orhan aydın var mentor marka kualnıyor ve fiyatı 5.500 milyar gibi bi rakam bende eylül ayında olacağım ama erken tarihe randevu vermiyor doluluğundan dolayı
Canim devlette olup insatgarami olan ilk doktora denk geliyorum. Güven veren bir sayfası var. Siz bu doktoru nereden buldunuz merak ettim ameliyat olmadınız henüz dimi? Bir de yag almada da epey paylaşımı var o da dikkatimi cekti

canim lazer lipo konusunda Nebil hoca iyi mi bir tanıdığın falan yaptırdı mi
bi arkadas yaptirdi.bunun icin izmirden geliyo vazer lipo.dudak yanak dolgusu.abdominaplasti karin germe yaptirdi ve cok memnun.nebil hoca fiyat konusunda da cok uygun asla paraya deger vermiyo ve cok ilgili oldugunu soyledi kisi.7.24 arayabiliniyomus ve kendiside takip ediyomus

Canim devlette olup insatgarami olan ilk doktora denk geliyorum. Güven veren bir sayfası var. Siz bu doktoru nereden buldunuz merak ettim ameliyat olmadınız henüz dimi? Bir de yag almada da epey paylaşımı var o da dikkatimi cekti
benimde bi arkadaşım lipo yaptırdı ve çok memnun kaldı bende eylüle ameliyat tarihi aldım göğüs için henüz olmadım daha :) başarılı bir doktor bundan önce Ferruh bingüle gitmiştim görüşme için ama 11 milyar dediler çok pahalı geldi ve aynı marka protez kullanıyorlar.. ki buda çok başarılı burun estetiğindede çok iyiymiş yine forumda vardı yorumlar burunla ilgili

benimde bi arkadaşım lipo yaptırdı ve çok memnun kaldı bende eylüle ameliyat tarihi aldım göğüs için henüz olmadım daha :) başarılı bir doktor bundan önce Ferruh bingüle gitmiştim görüşme için ama 11 milyar dediler çok pahalı geldi ve aynı marka protez kullanıyorlar.. ki buda çok başarılı burun estetiğindede çok iyiymiş yine forumda vardı yorumlar
Mrb canim Orhan AYDIN a mi yaptıracaksınız?

Canm 3 ağıstosta ferruh bingüle oldum. Ameliyat sürecim de rahat ağrısız geçti. Doktorum biraz soğuk ama işini çok iyi yapıyor. İnstagramında da ameliyat videosunu falan da yayınlıyo. Ben onları izleyerek bi cesaretle gittim konuştum ertesi gün ameliyat oldum:) gönül rahatlığıyla tavsiye ederim :)

Canm 3 ağıstosta ferruh bingüle oldum. Ameliyat sürecim de rahat ağrısız geçti. Doktorum biraz soğuk ama işini çok iyi yapıyor. İnstagramında da ameliyat videosunu falan da yayınlıyo. Ben onları izleyerek bi cesaretle gittim konuştum ertesi gün ameliyat oldum:) gönül rahatlığıyla tavsiye ederim :)
Fiyat ne kadar ferruh beyin

Merhaba arkadaslar evet bircok doktor var secim yapmak zor gercekten bende ameliyat olurken bircok doktor arastirmistim karar verme sureci biraz zor oluyor gercekten ben Ankarada Kubilay Ozdile yaptirdim gercekten cok memnunum diklestirme ve protez oldum Kubilay hoca gercekten isinde basarili ve samimi karar verme asamasinda bir gorusun gidin derim bence karariniz degisecek

Bana da atar musunuz foto fiyat cc bilgisi teşekkür ederim
canim Ferruh Bey e instagramdan bakıyorum evet dediğin gibi soğuk geliyor ama işini iyi yapması önemli. Daha çok vücut estetiği paylaşıyor sanırım bu konuda daha uzman. Ben de hen meme hem yag aldırma istiyorum. Ferruh Bey aklımda

canim Ferruh Bey e instagramdan bakıyorum evet dediğin gibi soğuk geliyor ama işini iyi yapması önemli. Daha çok vücut estetiği paylaşıyor sanırım bu konuda daha uzman. Ben de hen meme hem yag aldırma istiyorum. Ferruh Bey aklımda
Çok pahalı fiyatları ferruh beyin

Memnun musunuz?

X