ANKARA DA MEME BÜYÜTME YAPTIRIP MEMNUN KALANLAR

Arkadaşlar bir türlü doktor seçemiyorum.Varsa tavsiyeleriniz lütfen yardımcı olun
demetevler onkoloji hastanesinde dr Orhan aydın var mentor marka kualnıyor ve fiyatı 5.500 milyar gibi bi rakam bende eylül ayında olacağım ama erken tarihe randevu vermiyor doluluğundan dolayı

Nebil Bozdoğan internet sitesi bulamadim. Devlet hastanesinde mi bu doktor
Hayır Tunali'da muayenehanesi. Instagram'da var sayfasi. Birkaç hastane seçeneği sunuyor size ameliyat için. Tabi fiyatlar seçtiğiniz hastaneye göre değişiyor.

demetevler onkoloji hastanesinde dr Orhan aydın var mentor marka kualnıyor ve fiyatı 5.500 milyar gibi bi rakam bende eylül ayında olacağım ama erken tarihe randevu vermiyor doluluğundan dolayı
Teşekkürler bu doktoru da araştırıcam peki bu doktoru neden sectiniz

Hastane dahil 8500. Hariç fiyatı hiç sormadim. En uygun halı 100.yil Hastanesi'nde verilen fiyattı. Başka hastanelerde giderek artiyordu
tesekkur ederm.ben ortanin biraz kucugu taktirmayi dusunuyorm ve nebil hocaya cok icim isindi.tasiyabilirmiyim bi zamn sonra yuk olup sarkarmi diye korkularim var.bide kas alti kas ustu siye bisey var sizinki hangisi acaba

tesekkur ederm.ben ortanin biraz kucugu taktirmayi dusunuyorm ve nebil hocaya cok icim isindi.tasiyabilirmiyim bi zamn sonra yuk olup sarkarmi diye korkularim var.bide kas alti kas ustu siye bisey var sizinki hangisi acaba

300 CC kas altı yapıldı adımı verin gidin bir görüşün cidden çok güveneceksiniz. İnanılmaz ilgili kontrollerde de. Ben çok zayifim ve tahta gibiydi göğüs yoktu. Şimdi öyle mutluyum ki dilerim siz de aynı şeyi yaşayın. Ben kendisini yakın arkadaşım tavsiyesi ile tanıdım. Ameliyat sonrası 3.gun sargılar çıktı ne sporcu sütyeni ne bant hiç bir şey önermedir. Şimdi masajlar basladi
Adım Ebru Balcı :)

t
300 CC kas altı yapıldı adımı verin gidin bir görüşün cidden çok güvencesiniz. İnanılmaz ilgili kontrollerde de.
Adım Ebru Balcı :)
cok saol ebru hn.nebil hocayla tanisdim.daha once lazer lipo olacakdim gerek kalmadi gobek yagim eridi.fiyati feln konusmusduk simdi acikcasi utaniyorum meme icin gitmeye.ama slaminiz iyi olacak

t

cok saol ebru hn.nebil hocayla tanisdim.daha once lazer lipo olacakdim gerek kalmadi gobek yagim eridi.fiyati feln konusmusduk simdi acikcasi utaniyorum meme icin gitmeye.ama slaminiz iyi olacak
Umarım işe yarar :) cuma kontrol var sorarım da isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…