11 gün önce Nebil Bozdoğan'a ameliyat oldum ve gayet memnunum.Arkadaşlar bir türlü doktor seçemiyorum.Varsa tavsiyeleriniz lütfen yardımcı olun
mrb teşekkürler cevap için. araştırıcam11 gün önce Nebil Bozdoğan'a ameliyat oldum ve gayet memnunum.
Nebil Bozdoğan internet sitesi bulamadim. Devlet hastanesinde mi bu doktormrb teşekkürler cevap için. araştırıcam
merhaba acaba fotoğraf yüklemeniz mumcun mu bende eylülde olacağımda merak ediyorum çok zayıfım bende11 gün önce Nebil Bozdoğan'a ameliyat oldum ve gayet memnunum.
demetevler onkoloji hastanesinde dr Orhan aydın var mentor marka kualnıyor ve fiyatı 5.500 milyar gibi bi rakam bende eylül ayında olacağım ama erken tarihe randevu vermiyor doluluğundan dolayıArkadaşlar bir türlü doktor seçemiyorum.Varsa tavsiyeleriniz lütfen yardımcı olun
Nasıl yapacağımı bir öğrenemedim yüklerim tabimerhaba acaba fotoğraf yüklemeniz mumcun mu bende eylülde olacağımda merak ediyorum çok zayıfım bende
Ekledim sanırım izlemeye alırsanız görebilirsiniz tabi hala biraz sis :)merhaba acaba fotoğraf yüklemeniz mumcun mu bende eylülde olacağımda merak ediyorum çok zayıfım bende
Hayır Tunali'da muayenehanesi. Instagram'da var sayfasi. Birkaç hastane seçeneği sunuyor size ameliyat için. Tabi fiyatlar seçtiğiniz hastaneye göre değişiyor.Nebil Bozdoğan internet sitesi bulamadim. Devlet hastanesinde mi bu doktor
Dm den attimEkledim sanırım izlemeye alırsanız görebilirsiniz tabi hala biraz sis :)
Özel msj attımmerhaba acaba fotoğraf yüklemeniz mumcun mu bende eylülde olacağımda merak ediyorum çok zayıfım bende
izliyorum hemenHayır Tunali'da muayenehanesi. Instagram'da var sayfasi. Birkaç hastane seçeneği sunuyor size ameliyat için. Tabi fiyatlar seçtiğiniz hastaneye göre değişiyor.
Teşekkürler bu doktoru da araştırıcam peki bu doktoru neden sectinizdemetevler onkoloji hastanesinde dr Orhan aydın var mentor marka kualnıyor ve fiyatı 5.500 milyar gibi bi rakam bende eylül ayında olacağım ama erken tarihe randevu vermiyor doluluğundan dolayı
hastane ucreti haric ne kadar tuttugunu yazabilirmisinz rica etsemHayır Tunali'da muayenehanesi. Instagram'da var sayfasi. Birkaç hastane seçeneği sunuyor size ameliyat için. Tabi fiyatlar seçtiğiniz hastaneye göre değişiyor.
Hastane dahil 8500. Hariç fiyatı hiç sormadim. En uygun halı 100.yil Hastanesi'nde verilen fiyattı. Başka hastanelerde giderek artiyorduhastane ucreti haric ne kadar tuttugunu yazabilirmisinz rica etsem
tesekkur ederm.ben ortanin biraz kucugu taktirmayi dusunuyorm ve nebil hocaya cok icim isindi.tasiyabilirmiyim bi zamn sonra yuk olup sarkarmi diye korkularim var.bide kas alti kas ustu siye bisey var sizinki hangisi acabaHastane dahil 8500. Hariç fiyatı hiç sormadim. En uygun halı 100.yil Hastanesi'nde verilen fiyattı. Başka hastanelerde giderek artiyordu
ve en saglikli dayanikli dogali hangisiHastane dahil 8500. Hariç fiyatı hiç sormadim. En uygun halı 100.yil Hastanesi'nde verilen fiyattı. Başka hastanelerde giderek artiyordu
tesekkur ederm.ben ortanin biraz kucugu taktirmayi dusunuyorm ve nebil hocaya cok icim isindi.tasiyabilirmiyim bi zamn sonra yuk olup sarkarmi diye korkularim var.bide kas alti kas ustu siye bisey var sizinki hangisi acaba
cok saol ebru hn.nebil hocayla tanisdim.daha once lazer lipo olacakdim gerek kalmadi gobek yagim eridi.fiyati feln konusmusduk simdi acikcasi utaniyorum meme icin gitmeye.ama slaminiz iyi olacak300 CC kas altı yapıldı adımı verin gidin bir görüşün cidden çok güvencesiniz. İnanılmaz ilgili kontrollerde de.
Adım Ebru Balcı :)
Umarım işe yarar :) cuma kontrol var sorarım da istersenizt
cok saol ebru hn.nebil hocayla tanisdim.daha once lazer lipo olacakdim gerek kalmadi gobek yagim eridi.fiyati feln konusmusduk simdi acikcasi utaniyorum meme icin gitmeye.ama slaminiz iyi olacak